ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από giorgos80 »

ρε Σπυρο υπαρχει αυτη η αμφισβητηση γιατι τεστ με φυσιγγια με διασπορεα και αποκεντρωτηρα δεν δινουν τετοιο
ανοιγμα τουφεκιας σε τετοια αποσταση.το φυσιγγιο αυτο ειναι με κοινη ταππα.εγω ξερω η ταππα δινει ελαχιστα μεγαλυτετρο ανοιγμα απο τα κοινο πιστονακι αλλα καλυτερη κατανομη.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spyros bettinsoli έγραψε:ε άθυμε προκαλείς πολλά ρε φίλε μπενουμαι ε3αναιπα μεστο φόρουμ να δούμε μια δοκιμι ενα φισσιγγι μια αποπσι σε καποια θέματα σε κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούμε. μπενουν καθε τοσο οι αντιπρόσωποι και γιρεφκουμε μια απάντηση τουσ και απαντά καπιος που το φορουν και τα ισοπεδώνει ουλλά. εγω ουτε σκοπευτής ειμαι ουτε συμφέρων έχω και προσφορές πάνω στα φυσίγγια μ για να υποστηρίξω οποιονδήποτε αντιπρόσωπο, αλλα άφιλων να σεβαστώ όλους όσους γράφουν σε αυτό το φόρουμ για οποιωνδήποτε θέμα. αλλα ενα πελλανω γιατι σε αλλα αποτελεσματα αλλων φυσσιγιον σε αλλα ποστ δεν εγινε ετσι κριτικι καλα κυνιγια και οτι θελει ο καθενασ να πεζι

Φίλε ουτε γω ειμαι σκοπευτης. Χρησιμοιποιω διαφορα φυσιγγια απο διαφορους εισαγωγεις και δεν έχω κανενα συμφερον απο Α ή Β αντιπροσωπο. Στα αποτελέσματα αλλων φυσιγγιων δημοσιευτικαν φωτογραφιες και οι δοκιμες και τα αποτελεσματα συναδουν ενω οι δοκιμαστες κατοικουν σε αλλες επαρχειες. Συχνα τεθηκαν αμφιβολιες, διορθωσεις και εγινε διάλογος στα δημοσιευθεντα , ειτε αυτα προερχονται απο το Σολων Λουκα ή τον Λευκιο ..

Οι αντιπροσωποι ειναι ευπροσδεκτοι να γραψουν και να παραθεσουν τα αποτελεσματα των δοκιμων τους η των δοκιμων των εργοστασιων που αντιπροσωπευουν για να μαθαινουμε. Αν κατι μας φανει εξωπραγματικο εχουμε το δικαιωμα όλοι μας να το αμφισβητησουμε και να ζητησουμε αποδειξεις για να τεκμηριωθει και να μαθουμε ακομα καλυτερα. Φιλε Σπύρο εγω πρωτος θα διαφημισω το φυσιγγιο αν κανει αυτα που διακυρηττει ο αντιπροσωπος και αν προσεβαλα τον φιλτατο Παναγιωτη θα του απολογηθω πρωτος. Αν εν το μεταξυ ομως αποδειχθει το αντιθετο απαιτω απολογια για προσβολη της νοημοσυνης μου. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΥΚΕΥΜΕΝΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΑ 14 ΜΕΤΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ....ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ...????? ( Δευτερα παω να πιασω ενα πακεττο να μου ληθουν οι απορειες και θα δημοσιοποιησω τ αποτελεσματα, οχι ομως αν εν αντιθετα μ αυτα που δημοσιευτικαν να φκω τζαι κακός- γι αυτο ειπα στο Παναγιωτη να το κανει και να βγει μαγκας .....Προς τι η αντιπαράθεση ρε Σπυρο????)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

spyros bettinsoli έγραψε:ε παιδια αφιστε και κανενα επαγγελματια να μπι στο φορουμ και μην διχνεται με τουσ τροπου σας εγω προσοπικα ειμαι πελατισ του πανου και οτι μ ελεγε μετα απο δοκιμεσ μου ειδα οτι ηταν σοστες γτ οταν καθοδιγισε απο ενα επαγγελματια μελετιμενο δεν βγενεισ εξω. παρακολουθω το φορουμ εχει πολλι καιρο εν καταλαβω γτ τοσες κοντρεσ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ?
ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (RIO), ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (NOBEL ΙΣΠΑΝΙΑΣ), ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ? ( 97 cm ΣΕ 14 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 40 GR ΤΤΑΠΠΑ )?
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΣΩΣΤΑ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΔΕ "
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. (ΒΛ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙ ).
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ? ΕΔΩ Η ΒΙΚΤΟΡΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΨΙΝΙΣΜΟ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΚΑΙΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

εγω παντος 8α κανω τησ δοκιμεσ μ αν και το χρισιμοποιοισα στο κυνιγι και ιδα τα αποτελεσματα θα το κανω ακριβος στα 14 μετρα να δουμε τιν φκενι
ΣΤΟΧΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΣΤΟΧΟΣ »

LOUIS SETTER έγραψε:
spyros bettinsoli έγραψε:ε παιδια αφιστε και κανενα επαγγελματια να μπι στο φορουμ και μην διχνεται με τουσ τροπου σας εγω προσοπικα ειμαι πελατισ του πανου και οτι μ ελεγε μετα απο δοκιμεσ μου ειδα οτι ηταν σοστες γτ οταν καθοδιγισε απο ενα επαγγελματια μελετιμενο δεν βγενεισ εξω. παρακολουθω το φορουμ εχει πολλι καιρο εν καταλαβω γτ τοσες κοντρεσ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ?
ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (RIO), ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (NOBEL ΙΣΠΑΝΙΑΣ), ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ? ( 97 cm ΣΕ 14 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 40 GR ΤΤΑΠΠΑ )?
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΣΩΣΤΑ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΔΕ "
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. (ΒΛ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙ ).
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ? ΕΔΩ Η ΒΙΚΤΟΡΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΨΙΝΙΣΜΟ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΚΑΙΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
LOUIS SETTER ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.
ΘΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

ΟΣO ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΧΑΜ-RIO BEBAIΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ http://stochosltd.com.cy/rio-maxam.html
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ <<ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ >>ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ NOBEL SPORT ΙΣΠΑΝΙΑΣ http://www.afems.org/partner/spain/nobel.html

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ, ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ POST ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΖΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ , ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΜΟΝΟ ΝΑ ΩΦΕΛΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΕΛΥΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΛΥΠΑΜΕ

ΠΑΝΟΣ
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Anthimos έγραψε:
ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:ΑΝΘΙΜΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.

Αγαπητε Παναγιωτη λυπάμε αλλα το σχολειο μου ηταν ειρωνικο. Περιγραφεις κατι αδυνατο να συμβει με φυσιγγιο Ταπας και τσοκ 4 ( εκτος αν δεν εκτιμισες σωστα την αποσταση 14 μέτρων)
Σαν εισαγωγεας και διανομεας αξιολογων εταιρειων και μαρκων ειναι σημαντικο ν αντιληφθεις οτι η εποχη της "λαφαζανιας" υπερβολης εχει περασει , και ειδικα σ αυτο το φορουμ!!! Επίση το ''στραβωνω και πουλώ" . Στη Κυπρο υπάρχουν αξιόλογοι επαγγελματιες αλλα και χομπιστες (ιδιωγομοτες) που μπορουν ν αντικρουσουν καθε υπερβολη με παραδειγματα. Στο συγκεκριμένο φορουμ θ αντιληφθεις οτι ποσταρουν αριστοι ιδιωγομοτες και ανθρωποι που δοκιμαζουν φυσιγγια , απολυτοι γνωστες του αντικειμενου !!!
Αν εισαι επισκεπτης στο φορουμ αυτο θα καταλάβεις επίση ότι υπαρχουν ανθρωποι ερωτευμενοι με το χομπυ τους και εστω αν ειναι δημοκρατια και δικαιουσε να λές ότι θές , θα πρεπει να εισαι ετοιμος ν αντιμετωπισεις κριτικη απο πολυ μελετημένους ανθρωπους.
Ετσι φιλε αν επιμένεις στο αποτέλεσμα των αρκετα καλων φυσιγγιων που αντιπροσωπεύεις στη Κυπρο μπορεις ειτε να κανεις μια ΖΩΝΤΑΝΗ επιδειξη του φυσιγγιου σου στο σκοπευτηριο για να το επαναλάβεις είτε να καλεσεις ανοικτα αυτους τους ανθρωπους να τους δωσεις δωρεάν να τα δοκιμάσουν και εμεις πρωτοι θα το χειροκροτησουμε , θα το αγορασουμε και θα σου χειροκροτησουμε με απολογιες για την κριτικη!!!!
100000000+
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
LOUIS SETTER ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.
ΘΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

ΟΣO ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΧΑΜ-RIO BEBAIΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ http://stochosltd.com.cy/rio-maxam.html
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ <<ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ >>ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ NOBEL SPORT ΙΣΠΑΝΙΑΣ http://www.afems.org/partner/spain/nobel.html

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ, ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ POST ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΖΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ , ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΜΟΝΟ ΝΑ ΩΦΕΛΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΕΛΥΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΛΥΠΑΜΕ

ΠΑΝΟΣ
Γεια σου φιλε Πανο,
Εγω προσωπικά απεχθάνομαι τις αντιπαραθέσεις, άλλα δεν πιστεύω οτι ουτε εσυ αλλα ουτε και κανενας αλλος πρεπει να απολογηθεί για οπουδήποτε θέμα ή λόγο.
Όσον αφορά το θέμα της ισπανικής Nobel sport -H NOBELSPORT ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ ,ΓΑΛΛΙΑ ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΚΟΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.Αυτο δεν σημαίνει οτι παύει να θεωρείτε ως Ιταλική εταιρεία.
Ευχαρηστω
Χριστος
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Οντως η μητρικη και ιδικτητρια εταιρεια των RIO κατασκευαζει τις πυριτιδες PSB και CSB αλλα δεν κατασκευάζει πυριτιδες αλλα φυσιγγια με τ ονομα RIO!!!

H Nobel Sport Espagna πολυ σωστα ειναι εργοστασιο της μητρικής NOBEL SPORT στην Ισπανία...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ΣΤΟΧΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΣΤΟΧΟΣ »

ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ NOBEL, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕ ΠΡΩΤΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ LINK . Η NOBEL ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΚΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Απο το διαδικτυο!!!

H MAIONCHI τώρα πλέον NOBEL SPORT (http://www.nobelsport.it) είναι μία από τις ιστορικότερες εταιρείες παραγωγής φυσιγγιών στην Ιταλία. Εδρεύει στο S. Guiliano Terme, μια μικρή κωμόπολη κοντά στη Pisa. Έγινε γρήγορα γνωστή στην Ιταλία σαν μια εταιρεία καθέτου παραγωγής φυσιγγιών που έδινε μεγάλη προσοχή στον τομέα της ποιότητας και της σταθερότητας της παραγωγής της. Με τα χρόνια η φήμη της απλώθηκε στο εξωτερικό και κατόρθωσε σύντομα να γίνει συνώνυμη της ποιότητας και της τεχνολογίας στα φυσίγγια κυνηγίου.
Στα επόμενα χρόνια η MAIONCHI διαβλέπει το ενδιαφέρον που θα έχουν στο μέλλον τα σκοπευτήρια και δημιουργεί μια ειδική ομάδα τεχνικών - ερευνητών που σκοπό έχει την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη νέων τύπων φυσιγγίων για την σκοποβολή.
Τα χρόνια που ακολουθούν είναι χρόνια θριάμβων αφού κατακτά 7 φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 2 φορές τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αμέτρητες φορές τα Ιταλικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ταυτόχρονα δημιουργεί και καταρρίπτει νέα σκοπευτικά ρεκόρ στους παγκόσμιους στίβους έχοντας σαν αντίπαλο μόνο τον εαυτό της.
Οι κορυφαίοι σκοπευτές στον κόσμο συνεργάζονται με τους τεχνικούς της MAIONCHI μεταφέροντας την εμπειρία τους που αργότερα γίνεται πράξη στα φυσίγγια. Κοινό χαρακτηριστικό των επαγγελματιών σκοπευτών και των ερασιτεχνών είναι η τυφλή εμπιστοσύνη στα προϊόντα της εταιρείας.
Στις αρχές του 1991 η MAIONCHI αγοράζει την Ιταλική εταιρεία φυσιγγίων SMI.
Το 1992 η Γαλλική SNPE, ένα από τα μεγαλύτερα GROUP παραγωγής φυσιγγίων και υλικών γομώσεως στον κόσμο εντάσσει στην δύναμή του την ιστορικότερη Ιταλική εταιρεία την MAIONCHI.
Την ίδια εποχή προσχωρούν στην δύναμη του GROUP οι Ιταλικές πυρίτιδες BPD και η εταιρεία παραγωγής καλύκων MARTIGNIONI δημιουργώντας την NOBEL SPORT ITALIA. Η οικονομική ευχέρεια του GROUP δίνει την δυνατότητα πλέον στην MAIONCHI να συνεχίσει την ερευνά της έχοντας πλέον να επιλέξει μεταξύ των κορυφαίων υλικών γομώσεων (πυρίτιδες VECTAN Γαλλίας όπως Α1, Α1 36, Α0, κτλ, BPD Ιταλίας όπως C7 Perfecta, GM3, S4, Tecna, Sipe, κτλ) στοχεύοντας έτσι στη συνεχή ποιοτική εξέλιξη των παραγόμενων φυσιγγίων της.
Το 1993 οι τεχνικοί της NOBEL SPORT (MAIONCHI) αποφασίζουν να εξελίξουν μια ιδέα της SMI για την κατασκευή ενός ειδικού φυσιγγίου για κάθε θήραμα ξεχωριστά. Έτσι γεννιέται η σειρά “Special Collection” της NOBEL SPORT (MAIONCHI).
Τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η NOBEL SPORT (MAIONCHI) ήταν πολλά. Πρώτα απ’όλα να φτιάξει ένα φυσίγγι που πραγματικά να κάνει τη διαφορά σ’όλους τους τομείς ταχύτητας - κατανομής - διάτρησης - πίεσης και αμετάβλητο κατά το δυνατόν στις καιρικές συνθήκες. Οι τεχνικοί της εταιρείας στρώνονται στη δουλειά.
Οι λεπτομερείς χημικές και βαλλιστικές αναλύσεις των μπαρουτιών καθώς και οι μεταβολές των χαρακτηριστικών τους σε συνδυασμό με τις εξωτερικέ θερμοκρασίες και την υγρασία ήταν το πρώτο στάδιο.
Σε δεύτερο στάδιο υπεβλήθησαν σε ηλεκτρονικούς βαλλιστικούς ελέγχους για να καταγραφεί χωρίς αποκλίσεις το κάθε τους χαρακτηριστικό (χρόνος ανάφλεξης - πίεση κάννης - ταχύτητα και κατανομές σε διαφορετικές αποστάσεις.
Στο τρίτο στάδιο για να είναι απόλυτα σίγουροι ότι όλα τα φυσίγγια θα εξασφαλίζουν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά κατά την παραγωγή κάθε παρτίδας, κάθε δύο ώρες επιλέγονταν 10 φυσίγγια, τα πέντε εκ των οποίων ρίχνονταν στους βλητικούς σταθμούς και τα άλλα πέντε ανοίγονταν και υποβάλλονταν σε ηλεκτρονικό έλεγχο γομώσεως όπου καταγράφονταν το βάρος μολύβδου - πυρίτιδας.
Το τελικό προϊόν δοκιμασμένο κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες για να ελέγχει η αποτελεσματικότητα του στο θήραμα. Κανένας από το τεχνικό επιτελείο της NOBEL SPORT (MAIONCHI) δεν πίστευε ότι θα χρειάζονταν σχεδόν 2 χρόνια βλητικών δοκιμών στους ξεχωριστούς βιότοπους των θηραμάτων για να δώσουν πραγματικά τέλεια αποτελέσματα τα ειδικά αυτά φυσίγγια.
Τελικά την Άνοιξη του 1995 οι τεχνικοί έδωσαν το τελικό ΟΚ για να μπούν τα φυσίγγια αυτά στη γραμμή παραγωγής της NOBEL SPORT (MAIONCHI).
Η μεγάλη επιτυχία και η ενθουσιώδης υποδοχή που έτυχε η σειρά Sp.Collection επιβεβαίωσαν την φήμη της NOBEL SPORT (MAIONCHI)σαν της κορυφαίας εταιρείας στην εξέλιξη και παραγωγή ειδικών-κυνηγετικών φυσιγγίων υψηλής ποιότητας στον κόσμο. Συγχρόνως οδήγησε τους τεχνικούς της σε εξέλιξη και παραγωγή μιας νέας σειράς φυσιγγίων με την ονομασία Αποδημητικά. Αναφέρεται σε 3 είδη Αποδημητικών Θηραμάτων, την τσίχλα, το ορτύκι και το τρυγόνι.
Η απόλυτη τεχνογνωσία απόρροια της εμπειρίας των τεχνικών της, τα εξαιρετικά υλικά γομώσεως και οι βαλλιστικές δοκιμές καθ’όλη τη διάρκεια του 1996 έδωσαν αποτελέσματα πράγματι εντυπωσιακά. Τέλος το Φθινόπωρο του 1996 τα νέα φυσίγγια της NOBEL SPORT (MAIONCHI)δοκιμάστηκαν από έμπειρους κυνηγούς στα βουνά και τους κάμπους της Σικελίας. Τα σχόλια ήταν ενθουσιώδη και έτσι οι τεχνικοί έδωσαν το ΟΚ να προχωρήσουν στη γραμμή παραγωγής για το 1997.

Η Nobel Sports παραμενει Ιταλικη...η Nobel Sports France ειναι ενα κομματι που κατασκευαζει τις πυριτιδές με εργοστασια σε όλο το κοσμο....Τα 2 ειναι 1 και ειναι τοσο μεγαλη εταιρεια που το ιδιοκτησιακο καθεστως δεν ειναι ξεκάθαρο...Μην συχγηζετε την NSI (Νοbel sports Italia) με την Nobel Sports - εχουν σχεση αλλα δεν ειναι το ίδιο!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”