ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Επειδή ειδα πως ρωτουσε και ένα άλλο παιδι για τις GAZAL ανοιξα μια και ειδα...δεν είμαι και ασσος στις πυριτιδες αλλα από ότι νομιζω είναι psb2...και εχει το παλιο πιστονι της victory ασπρης και της πράσινης...οποταν μαλλον προκειτε για πολύ καλο φυσιγγι...πηρα ένα πακετο να δοκιμασω...

Εικόνα

Τωρα γιατι γραφει long range πανω...δεν ξερω...
ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ PSB2 !

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....ΤΑ 9 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΑ 10 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 10....ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ......ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Π.Χ 36GR ΚΑΙ ΑΝΩ....ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ!

ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΚΕΝΑ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΣΟΥ....ΓΙ'ΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ long range :D

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ long range ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ NOBEL SPORT.....TA ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ...ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Κ. Σολωνα καλημέρα......γιαυτο ακριβως εβαλα και το ερωτημα γιατι να γραφουν long range αφου εχουν ακριβως τα ιδια πιστονια...και ακριβως επειδή εγω παντα επαιζα μονο percorso caccia διερωτουμαι αν τα Gazal είναι long range τα φυσίγγια αποσπωμενου πατου τι είναι?αντιαεροπορικα???

Εινα απλα ένα θεμα μάρκετινγκ γιατι ολοι νομιζουν πως με ένα Long range φυσιγγι θα χτυπάνε στα 100+ μετρα ότι πετα...

Η ουσια όμως είναι να παιρνουμε τα πουλια που μας δινουν την ευκαιρια να τα βλέπουμε στα 20-40 μετρα...από κει και περα αλλαζουν οι μεταβλητες και ότι παρουμε το παιρνουμε με πολύ δοση τυχης...

Καποιος ποιο πανω εγραψε ότι εχει gazal που ηταν για το εξωτερικο...αν μπορει να ανοιξει 1 να δουμε αν υπαρχει διαφορα στο τι σερβιρουν Long range στο εξωτερικο και τι στην Κυπρο...αν είναι το ιδιο πραγμα η κατι άλλο όπως με τις πρασινες...

Τελικα ειμαστε καταναλωτες δευτερης ποιοτητας?

Όπως και να εχει....φετος μονο victory θα χρησιμοποιησω γιατι τουλαχιστο σε θεμα τιμων είναι λογικοτατες!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ανοιξα μια χαρτουτσια παραθετω τις φωτογραφιες..μετρησα 116 σκαγια

Εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Ανοιξα μια χαρτουτσια παραθετω τις φωτογραφιες..μετρησα 116 σκαγια

Εικόνα

Φιλε αν μπορεις βαλε να δουμε την πυριτιδα και το πιστονι που εχει...

11 ευρω????εγω 10.30 τις πηρα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Εικόνα

Εικόνα

Αχερκωτης
Full Member

Αν δεν σπασω σημερα το τηλεφωνο εν θα το σπασω ποττε..παω να βαλω τις φωτο κ μαγγωνει συνεχεια προσπαθω να βαλω κ το πιστονι π φαινεται διαφορετικο που κεινο που εβαλετε πριν αλλα παιζει με την υπομονη μ..

Αχερκωτης
Full Member

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Z2M 15

στις Αραβικες χωρες καποτε παραγγελουν τα διαφορετικα και για αυτο υπαρχουν αυτες οι διαφορες και λογικα μπενου. Και λιγα στα κυπριακα μαγαζια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Αχερκωτης
Full Member

Στεφανε επειδη εν εκαταλαβα τον κωδικο που εβαλες μπορεις να το εξηγησεις

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Μαλιστα...ευχαριστούμε φιλε Αχερκωτη...το παραξενο θα ηταν να ηταν το ιδιο πιστονι...

Anw...αν καταφέρουμε να παμε αυριο θα δουμε και την Κυπριακη Gazal τι λεει
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ειναι το πιστονι...

ειναι το Z2M με υψος 15μμ

της B&P
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”