SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ PSB2 !BAIKAL TEAM έγραψε:Επειδή ειδα πως ρωτουσε και ένα άλλο παιδι για τις GAZAL ανοιξα μια και ειδα...δεν είμαι και ασσος στις πυριτιδες αλλα από ότι νομιζω είναι psb2...και εχει το παλιο πιστονι της victory ασπρης και της πράσινης...οποταν μαλλον προκειτε για πολύ καλο φυσιγγι...πηρα ένα πακετο να δοκιμασω...
Τωρα γιατι γραφει long range πανω...δεν ξερω...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....ΤΑ 9 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΑ 10 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 10....ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ......ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Π.Χ 36GR ΚΑΙ ΑΝΩ....ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ long range ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ!
ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΚΕΝΑ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΣΟΥ....ΓΙ'ΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ long range![]()
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ long range ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ NOBEL SPORT.....TA ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ...ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
Κ. Σολωνα καλημέρα......γιαυτο ακριβως εβαλα και το ερωτημα γιατι να γραφουν long range αφου εχουν ακριβως τα ιδια πιστονια...και ακριβως επειδή εγω παντα επαιζα μονο percorso caccia διερωτουμαι αν τα Gazal είναι long range τα φυσίγγια αποσπωμενου πατου τι είναι?αντιαεροπορικα???
Εινα απλα ένα θεμα μάρκετινγκ γιατι ολοι νομιζουν πως με ένα Long range φυσιγγι θα χτυπάνε στα 100+ μετρα ότι πετα...
Η ουσια όμως είναι να παιρνουμε τα πουλια που μας δινουν την ευκαιρια να τα βλέπουμε στα 20-40 μετρα...από κει και περα αλλαζουν οι μεταβλητες και ότι παρουμε το παιρνουμε με πολύ δοση τυχης...
Καποιος ποιο πανω εγραψε ότι εχει gazal που ηταν για το εξωτερικο...αν μπορει να ανοιξει 1 να δουμε αν υπαρχει διαφορα στο τι σερβιρουν Long range στο εξωτερικο και τι στην Κυπρο...αν είναι το ιδιο πραγμα η κατι άλλο όπως με τις πρασινες...
Τελικα ειμαστε καταναλωτες δευτερης ποιοτητας?
Όπως και να εχει....φετος μονο victory θα χρησιμοποιησω γιατι τουλαχιστο σε θεμα τιμων είναι λογικοτατες!