ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Απάντηση
mikros

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση από mikros »

Αν φυσήσω μες τες κάννες και έχει υγρασία ενώ έξω είναι ξηρός ο καιρός...
Να βάλλω χαρτούτσια της υγρασίας ή της ξηρασίας? :roll:

Που την ώρα που το ωφέλιμο βεληνηκές είναι 35 μέτρα και 12νο να ρήξεις, αν φάει 30 σκάγια η φάσσα και εν πεσεί έχει τον θεό μαζί της...

Μετα απο τα 35 παίζεις με την τύχη σου και τις σκοπευτικές σου ικανότητες.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Αν κάμνετε έτσι και στο γ€&ήσι εκατάλαβα τι γίνεται ...
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Dimitris έγραψε:Εγώ θα συμφωνήσω με τον Αντρέα γιατί με φυσικούς όρους η πυκνότητα επηρεάζεται από αυτά που ανέφερε. Από την θερμοκρασία και το υψόμετρο. Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία αραιώνει η πυκνότητα του αέρα. Όσο αυξάνεται το υψόμετρο μειώνεται η θερμοκρασία και ο αέρας γίνεται πυκνότερος.

Στο θέμα της υγρασίας.
1. Εμείς ο απλός κόσμος λέμε ότι σήμερα έχει υγρασία αλλά ουσιαστικά εννοούμε τη σχετική υγρασία. Σχετική υγρασία είναι το ποσοστό (%) των υδρατμών που θα μπορούσε να συγκρατήσει ο αέρας κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
2. Όσο ψυχρότερος είναι ο αέρας, τόσο πυκνότερος είναι και όσο πυκνότερος είναι τόσο αυξάνεται η σχετική υγρασία. Με απλά λόγια το πρωί που έχουμε χαμηλή θερμοκρασία (κρύο αέρα) και η σχ. υγρασία είναι πχ 70%, τούτη η σχ υγρασία θα γίνει 30% το μεσημέρι (παράδειγμα) για τον λόγο ότι αυξάνεται η θερμοκρασία, αραιώνει η πυκνότητα, τα μόρια διαστέλλονται και μπορεί να δεχτεί μεγαλύτερη ποσότητα υδρατμών.
3. Με τον όρο "τούτα τα φυσίγγια παίζονται στην υγρασία" εγώ το εκλαμβάνω σαν να λέμε ότι παίζονται σε πυκνή ατμόσφαιρα. Πάντως όταν λέω ότι παίζω το φουσσεκι σε υγρασία έτσι το εννοώ εγώ.

Εικόνα
http://www.anelixi.org/

Αν ρωτήσετε τους ειδικούς σε θέματα βλητικής κανένας δεν θα σας μιλήσει για επηρεασμό της τουφεκιάς από την υγρασία. Θα σας πουν για την θερμοκρασία του αέρα, για το υψόμετρο και τον άνεμο.

Σε πυκνή ατμόσφαιρα (χαμηλή θερμοκρασία) έχουμε πιο ανοικτές τουφεκιές και η διάτρηση των σκαγιών είναι λιγότερη από ότι σε αραιή ατμόσφαιρα (ψηλή θερμοκρασία). Τούτο οφείλεται στην αντίσταση της ατμόσφαιρας που αναλογα με την πυκνότητα της επιδρά πάνω στην κινητική ενέργεια των σκαγιών.

Άρα όσον αυξάνεται το υψόμετρο - μειώνεται η θερμοκρασία - πυκνώνει ο ατμοσφαιρικός αέρας, βάζουμε πιο ανοικτά τσιόκς και μικρότερη γόμωση.

Google it!!! εχει πολλά άρθρα στο ιντερνετ σχετικά με τη βλητική.
δημητρη καλησπερα.γραφεις οτι οταν αυξανεται το υψομετρο πυκνωνει ο ατμοσφαιρικος αερασ.ο ανδρεας πιο πανω γραφει οταν αυξανεται το υψομετρο αραιωνει ο ατμοσφαιρικος αερασ αν καταλαβα καλα.ποιος εχει δικαιο :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ :o

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ... ΙΔΙΑ ΓΟΜΩΣΗ,ΙΔΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΣΕ Ν5 ΚΑΙ Ν6.....ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΣΤΙΣ 23/8/2015..ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,...ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 29/2/2016....ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΔΗΛΑΔΗ :o

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :o
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Πανίκο καλησπέρα. Συγγνώμη για την σύγχυση... Ο αντρεας έχει δίκαιο. Όταν αυξάνεται το υψομετρο αραιώνει ή ατμοσφαιρική πυκνότητα.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Ουφφου ρε κοπελια πολλη υγρασια ποψε.ανεμιστηρα οξα εαρκοντισιον?μαλλον το δευτερο :lol: :lol: .οι χαρτουτσιες ποψε δεν βοηθανε
Άβαταρ μέλους
Dimitris

giorgos80 έγραψε:Ουφφου ρε κοπελια πολλη υγρασια ποψε.ανεμιστηρα οξα εαρκοντισιον?μαλλον το δευτερο :lol: :lol: .οι χαρτουτσιες ποψε δεν βοηθανε
Όταν η υγρασία περάσει το 100% χρησιμοποιούμε ψαροτούφεκο. Νομος απαράβατος 8-)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Dimitris έγραψε:
giorgos80 έγραψε:Ουφφου ρε κοπελια πολλη υγρασια ποψε.ανεμιστηρα οξα εαρκοντισιον?μαλλον το δευτερο :lol: :lol: .οι χαρτουτσιες ποψε δεν βοηθανε
Όταν η υγρασία περάσει το 100% χρησιμοποιούμε ψαροτούφεκο. Νομος απαράβατος 8-)
Διαφωνώ... Τες νύχτες που φτάνει τόσο η υγρασία στα παράλια, πιάνεις το σφουγγαρούι και κάμνεις το αυτοκίνητο γυαλλί χωρίς να έχεις το γείτονα να σχολιάζει πως σπαταλάς το νερό για να πλήνεις το αυτοκίνητο... :twisted:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Dimitris

mikros έγραψε:
Διαφωνώ... Τες νύχτες που φτάνει τόσο η υγρασία στα παράλια, πιάνεις το σφουγγαρούι και κάμνεις το αυτοκίνητο γυαλλί χωρίς να έχεις το γείτονα να σχολιάζει πως σπαταλάς το νερό για να πλήνεις το αυτοκίνητο... :twisted:
:idea:
Μικρέ ποτέ δεν το σκεφτηκα τούτο! Πολλά καλή πατέντα. Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω αποτέλεσμα ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΩΡΓΟ,ΑΝΔΡΕΑ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΑΣ :lol:

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΥΙ :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”