ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
-
- Full Member
Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
Φίλε Ηλία σε χαιρετώ. Ασχολήθηκα με τις LAMBRO αυτό το καιρό διότι μου ζήτησε ο εισαγωγέας να δοκιμάσω κάποια φυσίγγια και επειδή μου αρέσει και εμένα ετσι ασχολήθηκα. Για την lambro καφε που ρωτάς, δεν την έχω δοκιμάσει τωρα διότι κατα την γνώμη μου το φυσίγγιο αυτό είναιι περισσότερο χειμωνιάτικο παρα καλοκαιρινό, γιαυτό και δεν μου το έδωσε ο Pωμανός διοτι μιλήσαμε περισσότερο για καλοκαιρινά φυσίγγια. Εξάλλου το καφε βγάζει πίεση 800bar που αυτό απο μόνο του μας λέγει οτι είναι υπερβολικό για συνθήκες καλοκαιριού. Αν εσυ το δοκίμασες και σου αρεσε τοτε χρησιμοποίησε το τα πρωινά που εχει λιγη δροσιά. (06.00-08.00). Απο αυτά που δοκίμασα θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το PRIMA 34GR-6 και το Α36, δηλ 36γρ-6.Για το Rottweil Fasan Jagd 28γρ, το φυσίγγιο αυτό είναι με τάππα, πολύ καλό για συνθήκες καλοκαιριού για κοντινές και μεσέες αποστάσεις. Αν θέλεις να αυξήσεις το βεληνεκές σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φυσίγγιο με πιστονάκι και περισσότερα γραμμάρια. Αν εμπιστεύεσαι την Rottweil τότε δοκίμασε την special 36gr-6 για τα πρωινά με λιγη η πολύ υγρασία και την Tiger32gr-6 για μετά που υποχωρεί η υγρασία και αναβαίνει και η ζέστη (μετα τις 0900 περίπου). Αυτα τα δύο φυσίγγια τα έχω δοκιμάσει εγώ τώρα το καλοκαίρι και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Αν δεν σε ενοχλεί θα δώσω στο site τα ποιό πάνω για να τα έχουν υπόψη τους και κάποιοι αλλοι φίλοι που ισως τους ενδιαφέρει.
-
- Full Member
φιλοι μου κυνηγοι ποια φισιγγια θα μπορεσω να παρω για τη φασσα,,,,30-36γρ,,,,,,,να μπορω να τα βρω οπου παω

-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΛΕΦΚΙΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ SPECIAL ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Waidmannsheil ??ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΤΟς ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟςLEFKIOS έγραψε:Φίλε Ηλία σε χαιρετώ. Ασχολήθηκα με τις LAMBRO αυτό το καιρό διότι μου ζήτησε ο εισαγωγέας να δοκιμάσω κάποια φυσίγγια και επειδή μου αρέσει και εμένα ετσι ασχολήθηκα. Για την lambro καφε που ρωτάς, δεν την έχω δοκιμάσει τωρα διότι κατα την γνώμη μου το φυσίγγιο αυτό είναιι περισσότερο χειμωνιάτικο παρα καλοκαιρινό, γιαυτό και δεν μου το έδωσε ο Pωμανός διοτι μιλήσαμε περισσότερο για καλοκαιρινά φυσίγγια. Εξάλλου το καφε βγάζει πίεση 800bar που αυτό απο μόνο του μας λέγει οτι είναι υπερβολικό για συνθήκες καλοκαιριού. Αν εσυ το δοκίμασες και σου αρεσε τοτε χρησιμοποίησε το τα πρωινά που εχει λιγη δροσιά. (06.00-08.00). Απο αυτά που δοκίμασα θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το PRIMA 34GR-6 και το Α36, δηλ 36γρ-6.Για το Rottweil Fasan Jagd 28γρ, το φυσίγγιο αυτό είναι με τάππα, πολύ καλό για συνθήκες καλοκαιριού για κοντινές και μεσέες αποστάσεις. Αν θέλεις να αυξήσεις το βεληνεκές σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φυσίγγιο με πιστονάκι και περισσότερα γραμμάρια. Αν εμπιστεύεσαι την Rottweil τότε δοκίμασε την special 36gr-6 για τα πρωινά με λιγη η πολύ υγρασία και την Tiger32gr-6 για μετά που υποχωρεί η υγρασία και αναβαίνει και η ζέστη (μετα τις 0900 περίπου). Αυτα τα δύο φυσίγγια τα έχω δοκιμάσει εγώ τώρα το καλοκαίρι και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Αν δεν σε ενοχλεί θα δώσω στο site τα ποιό πάνω για να τα έχουν υπόψη τους και κάποιοι αλλοι φίλοι που ισως τους ενδιαφέρει.
- Hlias
- Full Member
File lefkie kalimera. Se euxaristo gia tis plirofories. Gia na ime ilikrinis skeftomun poli tis rotweil special alla fovomun ta gramria pos ine pollaLEFKIOS έγραψε:Φίλε Ηλία σε χαιρετώ. Ασχολήθηκα με τις LAMBRO αυτό το καιρό διότι μου ζήτησε ο εισαγωγέας να δοκιμάσω κάποια φυσίγγια και επειδή μου αρέσει και εμένα ετσι ασχολήθηκα. Για την lambro καφε που ρωτάς, δεν την έχω δοκιμάσει τωρα διότι κατα την γνώμη μου το φυσίγγιο αυτό είναιι περισσότερο χειμωνιάτικο παρα καλοκαιρινό, γιαυτό και δεν μου το έδωσε ο Pωμανός διοτι μιλήσαμε περισσότερο για καλοκαιρινά φυσίγγια. Εξάλλου το καφε βγάζει πίεση 800bar που αυτό απο μόνο του μας λέγει οτι είναι υπερβολικό για συνθήκες καλοκαιριού. Αν εσυ το δοκίμασες και σου αρεσε τοτε χρησιμοποίησε το τα πρωινά που εχει λιγη δροσιά. (06.00-08.00). Απο αυτά που δοκίμασα θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το PRIMA 34GR-6 και το Α36, δηλ 36γρ-6.Για το Rottweil Fasan Jagd 28γρ, το φυσίγγιο αυτό είναι με τάππα, πολύ καλό για συνθήκες καλοκαιριού για κοντινές και μεσέες αποστάσεις. Αν θέλεις να αυξήσεις το βεληνεκές σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φυσίγγιο με πιστονάκι και περισσότερα γραμμάρια. Αν εμπιστεύεσαι την Rottweil τότε δοκίμασε την special 36gr-6 για τα πρωινά με λιγη η πολύ υγρασία και την Tiger32gr-6 για μετά που υποχωρεί η υγρασία και αναβαίνει και η ζέστη (μετα τις 0900 περίπου). Αυτα τα δύο φυσίγγια τα έχω δοκιμάσει εγώ τώρα το καλοκαίρι και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Αν δεν σε ενοχλεί θα δώσω στο site τα ποιό πάνω για να τα έχουν υπόψη τους και κάποιοι αλλοι φίλοι που ισως τους ενδιαφέρει.

-
- Full Member
Οσον αφορά την Rott. Waidmannsheil απο οτι γνωρίζω βγένει σε δυο τυπους. Η μια(pappe) ειναι 36γρ με ταππα και καπως αργή V2.5m =380m/s και η αλλη αρκετα γρήγορη V2.5m =395m/s με πιστονάκι. Η Rottweil Special ειναι και αυτη καπως αργη V2.5m =380m/s με πιστονάκι. Λογικά εφοσον τη Special την δοκίμασα σε κανονικό και υγρό καιρο και απέδωσε αρκετά καλά , τοτε και η Rott. Waidmannsheil pappe θα εχει την ίδια καλή συμπεριφορα με την διαφορα οτι θα εχει πιο ανοικτες κατανομές λογο ταππας. Για την αλλη εφοσον ειναι και γρήγορη η δική μου άποψη ειναι να την δοκιμάσης μετα το πρωινο που υποχωρει η υγρασια και ο καιρος παει προς ξηρασια. Αυτή είναι η αποψη μου χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος διότι δεν τις έχω δοκιμάσει στο πίνακα. Ποια απο τις δυο Waidmannsheil εσύ χρησιμοποιάς σε ολους τους καιρους και είσαι ευχαριστημένος?.dangerous έγραψε:ΦΙΛΕ ΛΕΦΚΙΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ SPECIAL ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Waidmannsheil ??ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΤΟς ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟςLEFKIOS έγραψε:Φίλε Ηλία σε χαιρετώ. Ασχολήθηκα με τις LAMBRO αυτό το καιρό διότι μου ζήτησε ο εισαγωγέας να δοκιμάσω κάποια φυσίγγια και επειδή μου αρέσει και εμένα ετσι ασχολήθηκα. Για την lambro καφε που ρωτάς, δεν την έχω δοκιμάσει τωρα διότι κατα την γνώμη μου το φυσίγγιο αυτό είναιι περισσότερο χειμωνιάτικο παρα καλοκαιρινό, γιαυτό και δεν μου το έδωσε ο Pωμανός διοτι μιλήσαμε περισσότερο για καλοκαιρινά φυσίγγια. Εξάλλου το καφε βγάζει πίεση 800bar που αυτό απο μόνο του μας λέγει οτι είναι υπερβολικό για συνθήκες καλοκαιριού. Αν εσυ το δοκίμασες και σου αρεσε τοτε χρησιμοποίησε το τα πρωινά που εχει λιγη δροσιά. (06.00-08.00). Απο αυτά που δοκίμασα θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το PRIMA 34GR-6 και το Α36, δηλ 36γρ-6.Για το Rottweil Fasan Jagd 28γρ, το φυσίγγιο αυτό είναι με τάππα, πολύ καλό για συνθήκες καλοκαιριού για κοντινές και μεσέες αποστάσεις. Αν θέλεις να αυξήσεις το βεληνεκές σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φυσίγγιο με πιστονάκι και περισσότερα γραμμάρια. Αν εμπιστεύεσαι την Rottweil τότε δοκίμασε την special 36gr-6 για τα πρωινά με λιγη η πολύ υγρασία και την Tiger32gr-6 για μετά που υποχωρεί η υγρασία και αναβαίνει και η ζέστη (μετα τις 0900 περίπου). Αυτα τα δύο φυσίγγια τα έχω δοκιμάσει εγώ τώρα το καλοκαίρι και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Αν δεν σε ενοχλεί θα δώσω στο site τα ποιό πάνω για να τα έχουν υπόψη τους και κάποιοι αλλοι φίλοι που ισως τους ενδιαφέρει.
-
- Full Member
φιλε την Waidmannsheil εδω και χρονια την εχω βασικη και αναντικαταστατη σαν πρωτη τουφεκια ολες τις ωρες απο την πρωτη εξορμηση της φασσας μεχρι και την τελευταια της φασσας τον χειμωνα συμπεριλαμβανομενου και τον λαγο την παιζω συνεχεια φιλε και ειμαι υπερ ευχαριστημενος ειναι το πιο σταθερο μου φυσιγγιο...παρολο του οτι ειναι τταππα εχω κτυπησει και πολυ μακρινες αποστασεις...ισως του οτι οι αυλοι μου ειναι 18.4 η μαλλινη ταππα να εχει αποτελσματικοτητα... γιατι αποτι εχω ακουσει σε διευρημενους αυλους δεν ειναι το ιδιο αποτελσματικη
εγω εχω την Waidmannsheil πολλα χρονια σαν πρωτο και δευτερο το FOB νουμερο 4 για μακρινες βολές.Και τα δυο τα εχω για λαγο.dangerous έγραψε:φιλε την Waidmannsheil εδω και χρονια την εχω βασικη και αναντικαταστατη σαν πρωτη τουφεκια ολες τις ωρες απο την πρωτη εξορμηση της φασσας μεχρι και την τελευταια της φασσας τον χειμωνα συμπεριλαμβανομενου και τον λαγο την παιζω συνεχεια φιλε και ειμαι υπερ ευχαριστημενος ειναι το πιο σταθερο μου φυσιγγιο...παρολο του οτι ειναι τταππα εχω κτυπησει και πολυ μακρινες αποστασεις...ισως του οτι οι αυλοι μου ειναι 18.4 η μαλλινη ταππα να εχει αποτελσματικοτητα... γιατι αποτι εχω ακουσει σε διευρημενους αυλους δεν ειναι το ιδιο αποτελσματικη
- 'petros'
την κυριακη πριν παμε στο ποστο το απογευμα δοκιμαζαμε τουφεκιες σε πεζουνια με 2 φιλους.
Ειχε 1 ξυλο 3χ2 και εριξα με το οπλο να δω την διασπορα απο περιπου 15-20 μετρα.
Πρωτο φυσιγγιο 32g GEM (την βισσινια) No.6 με τσοκ 4 κυκλος διασπορας περιπου 30 cm διαμετρο
Δευτερη βολη 35g GEM (την κοκκινη) No.6 με τσοκ 3 κυκλος διασπορας περιπου 50cm διαμετρο
Αυλοι του οπλου 18.7
Στην αρχη νομισαμε οτι τα τσοκ ηταν αναποδα και δοκιμασαμε ξανα με τα ιδια αποτελεσματα
Πως εξηγητε το γεγονος οτι με τσοκ 3 ειχα πιο μεγαλη διασπορα απο το 4?? λογω των γραμμαριων??
Αν καποιος φιλος εχει την καλοσυνη και ξερει ας μου εξηγησει
Ειχε 1 ξυλο 3χ2 και εριξα με το οπλο να δω την διασπορα απο περιπου 15-20 μετρα.
Πρωτο φυσιγγιο 32g GEM (την βισσινια) No.6 με τσοκ 4 κυκλος διασπορας περιπου 30 cm διαμετρο
Δευτερη βολη 35g GEM (την κοκκινη) No.6 με τσοκ 3 κυκλος διασπορας περιπου 50cm διαμετρο
Αυλοι του οπλου 18.7
Στην αρχη νομισαμε οτι τα τσοκ ηταν αναποδα και δοκιμασαμε ξανα με τα ιδια αποτελεσματα
Πως εξηγητε το γεγονος οτι με τσοκ 3 ειχα πιο μεγαλη διασπορα απο το 4?? λογω των γραμμαριων??
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- 682 GOLD E
- Full Member
τα γραμμαρια δεν εχουν σχεση για το ποσοστο συγκεντρωσης καποιου φυσιγγιου! τα συγκεκριμενα φυσιγγια δεν τα ξερω καλα και δεν εχω σωστη γνωμη! απο τα λιγα που θυμαμαι το gem32 ειναι πολυ γρηγορο φυσιγγιο!! εχω δει φυσιγγιο με μαλλινη ταππα να ειναι πολυ πιο συγκεντρωτικο απο αλλο φυσιγγιο με πιστονακι!!! τωρα που το ανακαλυψες φιλε πετρο βαλλε τα αναποδα!! το πιο ανοιχτο μες την πρωτη και το πιο συγκεντρωτικο μες τη δευτερη σου!!!'petros' έγραψε:την κυριακη πριν παμε στο ποστο το απογευμα δοκιμαζαμε τουφεκιες σε πεζουνια με 2 φιλους.
Αυλοι του οπλου 18.7

- 'petros'
φιλε τα φυσιγγια ειναι της olympia
Πατα στη σελιδα τους
Products
Game Loads και ειναι η σειρα gem
Πατα στη σελιδα τους

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»