ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Φίλε πώς λειτουργεί η συγκεκριμενη πατεντα?
Γίνε λίγο πιό αναλυτικός.....
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Aνδρέα να κοινοποιείς στό FORUM τίς μέρες δοκιμών γιά να προσέχουμε!!RELOADER S έγραψε:Η δοκιμη έγινε οχι στην πλακα αλλα στο βουνό πανο σε κατάλογοΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Βέβαια όταν μιλούμε για μολύβδινα σκάγια καλής ποιότητας διαφορές σε μένουσες των 10-20μ είναι αμελητέες.

Φιλε εγω τηρώ τη νομοθεσία και όλα όσα έχουν να κάνουν με θεμα ασφαλείας μακάρι να ήταν όλοι όπως εμένα, δεν θα ειχαμαι τραυματισμόυς και θα είχαμε και θήραμα
Προσωπικα δεν το βλέπω έτσι, αλλά βλέπω τον τροπο που κυνηγώ και το θήραμα, γι'αυτό και δεν περνώ ποτέ τα 380m/s, το θεμα κατανομη και διαμπερές τραύμα ειναι υποκειμενικό σε σχέση με την ταχύτητα.RELOADER S έγραψε:Aν και δεν συμφωνώ με κάποιους αριθμους,τελικό συμπέρασμα είναι ότι με υπερβολικές V ρισκάρω κατανομή καί σίγουρα σε μέχρι30μ μπορω να πω εχω σίγουρο το διαμπερές.Αυτά
Μην ξεχνάς δε, πως το σεταπ που παράθεσες με την D20SE 1,50/28 με Vzero σε αστέρι, βγάζει περι τα +435m/s αρχικές, άρα δεν θα σου άρεσε αν χαλούσε η κατανομη και έκανε διαμπερές τραύματα...

Για τους αριθμούς που έβαλα, σου παραθέτω σχετική σελίδα απο βιβλίο.
http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... c214c6.jpg
- kypros
Χαχαχα εισαι πελλος με τα χαρκια σου εσυ! 

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Athos 1978
- Full Member
ΧΤΥΠΩ - ΕΠΑΝΑΚΤΥΠΩ - ΣΠΑΘΙΖΩ - ΛΟΓΧΙΖΩ - ΝΤΟ!!!!!!!RELOADER S έγραψε:Φίλε πώς λειτουργεί η συγκεκριμενη πατεντα?
Αν αποστρατεύτηκες πρόσφατα θα θυμάσαι φαντάζομαι την διαδικασία .
Open mind for a different view.
- RELOADER S
- Full Member
Ανδρέα το συγκεκριμένο set up ναί μπορεί να πιάνει 435 αλλά μιλούμε για 10αρι με ότι αυτό συνεπάγεταιandreas78 έγραψε:Προσωπικα δεν το βλέπω έτσι, αλλά βλέπω τον τροπο που κυνηγώ και το θήραμα, γι'αυτό και δεν περνώ ποτέ τα 380m/s, το θεμα κατανομη και διαμπερές τραύμα ειναι υποκειμενικό σε σχέση με την ταχύτητα.RELOADER S έγραψε:Aν και δεν συμφωνώ με κάποιους αριθμους,τελικό συμπέρασμα είναι ότι με υπερβολικές V ρισκάρω κατανομή καί σίγουρα σε μέχρι30μ μπορω να πω εχω σίγουρο το διαμπερές.Αυτά
Μην ξεχνάς δε, πως το σεταπ που παράθεσες με την D20SE 1,50/28 με Vzero σε αστέρι, βγάζει περι τα +435m/s αρχικές, άρα δεν θα σου άρεσε αν χαλούσε η κατανομη και έκανε διαμπερές τραύματα...![]()

RELOADER S έγραψε:Ανδρέα το συγκεκριμένο set up ναί μπορεί να πιάνει 435 αλλά μιλούμε για 10αρι με ότι αυτό συνεπάγεταιandreas78 έγραψε:Προσωπικα δεν το βλέπω έτσι, αλλά βλέπω τον τροπο που κυνηγώ και το θήραμα, γι'αυτό και δεν περνώ ποτέ τα 380m/s, το θεμα κατανομη και διαμπερές τραύμα ειναι υποκειμενικό σε σχέση με την ταχύτητα.RELOADER S έγραψε:Aν και δεν συμφωνώ με κάποιους αριθμους,τελικό συμπέρασμα είναι ότι με υπερβολικές V ρισκάρω κατανομή καί σίγουρα σε μέχρι30μ μπορω να πω εχω σίγουρο το διαμπερές.Αυτά
Μην ξεχνάς δε, πως το σεταπ που παράθεσες με την D20SE 1,50/28 με Vzero σε αστέρι, βγάζει περι τα +435m/s αρχικές, άρα δεν θα σου άρεσε αν χαλούσε η κατανομη και έκανε διαμπερές τραύματα...![]()
Για άλλους συνεπάγεται γρήγορη μείωση ταχύτητας, εμένα μου έρχονται τα bar σαν συνεπακόλουθο.
Θεωρητικά όσο μειώνεται το μέγεθος των σκαγιων μειώνεται και η πυριτιδα ενώ όσο αυξάνεται το μέγεθος των σκαγιων μπορούμε να αυξήσουμε και την πυριτιδα. Προσωπικα θα το έβλεπα πιο λογικο με Νο.10-11-12 στο 1,40/28... με την ταχύτητα να μην πέφτει κάτω απο 400m/s...

- RELOADER S
- Full Member
Tο συγκεκριμένο είναι ασυναγώνιστο -απιαστο-σε συγκεκριμένες καιρικες συνθήκες!!
Κατεβαίνοντας στο 1.40 αλλάζει προφίλ .Κατάλαβες τι εννοώ έτσι.
- Breda Pegaso
Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Εφυρτηκα!:-DAthos 1978 έγραψε:Τέλος παντον , για όσους έχουν θέμα με τα κοντινά και δεν ικανοποιεί κανένα φυσίγγιο διασποράς , βλέπε περτικους στάμα περνούν που μες τα ποδιά σου , φραγγολινα πατητή ,τζικλα ξέφωτο .
Αυτή είναι η λύση που προτείνω .
Καλα εκαμες τζιαι εφκαλες τον τριποδα να μεν σου τον κλεψουν!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
RELOADER S έγραψε:Tο συγκεκριμένο είναι ασυναγώνιστο -απιαστο-σε συγκεκριμένες καιρικες συνθήκες!!
Καταλαβαίνω,εξάλλου ο καθένας απο εμάς κάνει τα φυσιγγια του όπως νομίζει ο ιδιος ότι τον εξυπηρετούν καλυτερα.....