Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα

Απάντηση
marios86
Full Member

Re: Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα

Δημοσίευση από marios86 »

φιλε εγω πιστευω οτι οι μεγαλοι κατασκευαστες κυριως αλλαξαν γενικα τα μπαρουτια τους ετσι εγω προσωπικα αποφευγω να τις χρησιμοποιω.και επειδι προτιμω να παιζω παντα κυπριακα φυσιγγια πιαννω πιο μικρων κατασκευαστων π.χ ΚΙΛΛΕΡ,ΙΛΙΟΝΑ,ΠΕΥΚΟΣ
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

nike powder έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:ετσι για να πουμε και ενα καλο λογο για το σπιτι μας...μιλαμε για φυσιγγια VICTORY....Κυπριακα με μεγαλες εξαγωγες παγκοσμιος...δεν εχουν κανενα λογο να πουν ψεματα...οπως και αυτοι οπως και αυτοι της OLYMPIA...και στο κατω κατω.....το μπαρουτι ειναι απλα μπαρουτι...μην ασχοληστε και πολυ...αμα ενα φυσιγγι ειναι σωστο γενικα...οπου θελεις παιξε το...!!!!

ειπαν μου ταχα...το Α1 κανει σε υγρασια...καλοκαιρι παιζω στα τρυονια συνεχεια starlight και rocket...οσα επια με την rocket....επια αλλο τοσα με την starlight...τζαι μες τους 40 βαθμους...
Ε ΦΙΛΕ ΕΓΙΟ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΕΝ ΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΩΤΟ, ΕΝ ΔΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΖΑΛ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΚΟΛ ΜΙΣΧΙΜΟΥ ΑΝ ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΟ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΟΡΩ ΤΟ ΠΣΒ2 ΓΙΑΤΙ ΑΣΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?

...φιλε εν εχω υποψιν μου κατι τετοιο που λες...και υποθετω θα ειναι λιγο ρισκο να το κανουν αυτο απο την στιγμη που απλα μπορεις να ανοιξεις ενα φυσιγγι και να τους κανεις ρεζιλι...

εγω απλα ειπα τη γνωμη μου....και οπως επαιζα starlight με το sauer του παπα μου 17,9 αυλο..πριν 15χρονια...εχω ακριβως την ιδια επιτυχια με το ιδιο φυσιγγι και τωρα που κυνηγαω με ενα baikal magnum 3,600 κιλα...!!!
russian bell choke
Full Member

Δημοσίευση από russian bell choke »

marios86 έγραψε:φιλε εγω πιστευω οτι οι μεγαλοι κατασκευαστες κυριως αλλαξαν γενικα τα μπαρουτια τους ετσι εγω προσωπικα αποφευγω να τις χρησιμοποιω.και επειδι προτιμω να παιζω παντα κυπριακα φυσιγγια πιαννω πιο μικρων κατασκευαστων π.χ ΚΙΛΛΕΡ,ΙΛΙΟΝΑ,ΠΕΥΚΟΣ

ΠΕΥΚΟΣ !!!!!!! α μανα μου τι μου θυμισες 30γρ μια κοκκινι οταν ειχε ηλιο ολη μερα δηλητηριο επαιζε ολη η παρεα αριθμους ( πριν 15 χρονια για να μην παρεξηγηθουμε )
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

BAIKAL 1980 έγραψε:
nike powder έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:ετσι για να πουμε και ενα καλο λογο για το σπιτι μας...μιλαμε για φυσιγγια VICTORY....Κυπριακα με μεγαλες εξαγωγες παγκοσμιος...δεν εχουν κανενα λογο να πουν ψεματα...οπως και αυτοι οπως και αυτοι της OLYMPIA...και στο κατω κατω.....το μπαρουτι ειναι απλα μπαρουτι...μην ασχοληστε και πολυ...αμα ενα φυσιγγι ειναι σωστο γενικα...οπου θελεις παιξε το...!!!!

ειπαν μου ταχα...το Α1 κανει σε υγρασια...καλοκαιρι παιζω στα τρυονια συνεχεια starlight και rocket...οσα επια με την rocket....επια αλλο τοσα με την starlight...τζαι μες τους 40 βαθμους...
Ε ΦΙΛΕ ΕΓΙΟ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΕΝ ΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΩΤΟ, ΕΝ ΔΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΖΑΛ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΚΟΛ ΜΙΣΧΙΜΟΥ ΑΝ ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΟ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΟΡΩ ΤΟ ΠΣΒ2 ΓΙΑΤΙ ΑΣΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?

...φιλε εν εχω υποψιν μου κατι τετοιο που λες...και υποθετω θα ειναι λιγο ρισκο να το κανουν αυτο απο την στιγμη που απλα μπορεις να ανοιξεις ενα φυσιγγι και να τους κανεις ρεζιλι...

Ε ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΥΘΚΙΑ ΟΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΤΖΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΙΔΙΟΓΟΜΟΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΦΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΟΝΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΡΙΑΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΘΚΙΑ

εγω απλα ειπα τη γνωμη μου....και οπως επαιζα starlight με το sauer του παπα μου 17,9 αυλο..πριν 15χρονια...εχω ακριβως την ιδια επιτυχια με το ιδιο φυσιγγι και τωρα που κυνηγαω με ενα baikal magnum 3,600 κιλα...!!!
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Πείτε καμιά γνώμη για πρωινό φυσίγγιο στην πέρδικα για κατάλληλο για βολές σε μικρομεσαίες αποστάσεις(15-25 μέτρα, δηλαδή που να μην είναι συγκεντρωτικό).
Παράδειγμα ο πατέρας μου επιμένει πάντοτε στις Extra skeet 32gr no.8 (κίτρινη)!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

οποιοδήποτε μη συγκεντρωτικό φυσίγγι με νο 7 κάνει την δουλειά του αρκεί να κουτσίσης το πουλί ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

;) άνοιξα το θέμα γιατί έχει ενδιαφέρον να ακούμε διάφορες γνώμες. Εξάλλου έχω και ένα κόλλημα με τα γκάλοπ μιας και ήταν η μέθοδος που χρησιμοποίησα για να δουλέψω την πτυχιακή (κυνήγι στην Κύπρο γενικά) αλλά και την μεταπτυχιακή (προστατευόμενοι υγρότοποι της λάρνακας) μου διατριβή.!! :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ενδιαφέρον θέματα :!: :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

marios86 έγραψε:φιλε εγω πιστευω οτι οι μεγαλοι κατασκευαστες κυριως αλλαξαν γενικα τα μπαρουτια τους ετσι εγω προσωπικα αποφευγω να τις χρησιμοποιω.και επειδι προτιμω να παιζω παντα κυπριακα φυσιγγια πιαννω πιο μικρων κατασκευαστων π.χ ΚΙΛΛΕΡ,ΙΛΙΟΝΑ,ΠΕΥΚΟΣ
Σωστός!
KILLER 33GR διαφανή κάλυκα ν.6 με GM3 για πρωινο (σταμα η σηκωτά)για πρώτη τουφεκιά με τάπα.Απλά εξαιρετικό.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

RELOADER S έγραψε:
Σωστός!
KILLER 33GR διαφανή κάλυκα ν.6 με GM3 για πρωινο (σταμα η σηκωτά)για πρώτη τουφεκιά με τάπα.Απλά εξαιρετικό.
Φίλος ,μού είπε ότι το GM3 33GR χθές διέθετε 'ρεύμα' υψηλής τάσεως!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”