επειδη εγω ειμαι αυτος που εβαλα το 8εμα προσ συζητηση 8ελω να πω τα εξης.....
κυνηγω 15 χρονια παντα με συγκεριμμενα φυσιγγια...αν και μερικες φορεσ καμνω τα πειραματα μου οπωσ ολοι....αλλα σχεδον παντα καταληγω στισ πρωτες και δοκιμασμενεσ σε θηραματα φυσιγγια. η αλη8εια ειναι οτι δεν κατεχω απο θεματα βλητικης ουτε απο μπαρουτια ουτε απο ιδιογωμωσεις. την απαντηση για το ποια φυσιγγια 8α χρησιμοποιησω την παιρνω σχεδον παντα απο τα θηραματα που χτυπω και πανω κατω ξερω ποιο φυσιγγι κανει αναλογα με τισ καιρικεσ συν8ηκες. αλλα ρε παιδια 8ελω να σας πω ενα μεγαλο μπραβο γτ μας ανοιξετε τα ματια και βγαλαμε τισ παροπιδες. εμεινα πραγματικα εκπληκτοσ απο τισ γνωσεισ σας το ηθοσ και το πραγματικο σας ζηλο που δειχνετε και που διψατε ακομα για περισσοτερες κυνηγετικες γνωσεισ. νιω8ω οτι δεν ξερω τπτ απο οσα λετε και προσπα8ω να μα8ω 5 πραγματα παραπανω απο τα λεγομενα σας.αν και ειμαι μελοσ ενα σχεδον μηνα 8ελω να δωσω συγχαρητηρια για το φορουμ γενικοτερα και συνεχιστε με πα8οσ με ειλικρινεια και με αντικειμενικοτητα να υποστηριζετε τα λεγομενα σας γτ υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ευρυτερεσ και εξειδικευμενες γνωσεις οπωσ εχετε εσεισ και προσπα8ουμε να διευρυνουμε τισ κυνηγετικες μασ γνωσεισ ακομα περισσοτερο σε 8εματα στα οποια δεν ειχαμε πραγματικα ιδεα. οσο για το ερωτημα που εβαλα στο 8εμα....σασ ευχαριστω...με εχετε καλυψει πληρωσ.....συνεχιστε τη καλη δουλεια........

πριν κανενα δυωρο ηρ8α απο το χωριο μου για ενα τελευταιο εκπαιδευτικο απο επαρχια λεμεσου...........παιδεσ εννα βρασουν οι καννεσ τη κυριακη.....γεματα τα βουνα φφφφρρρρφρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρφρρρρρρρρρρρ.