ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas78 έγραψε:
RELOADER S έγραψε:VTI-CHRIS από ποιό δίδεται 1.55/33 η 1.60χ33 ?παράθεσε κάποιο πίνακα η κάποιο site .

http://www.gualandi.it/TabCariche/POLVE ... AMENTO.htm
και δεν είναι απόλυτο! :D
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

andreas78 έγραψε:
RELOADER S έγραψε:VTI-CHRIS από ποιό δίδεται 1.55/33 η 1.60χ33 ?παράθεσε κάποιο πίνακα η κάποιο site .

Aνδρέα οι πίνακες elio gualandi ε΄χουν χαμηλά τίς δοσολογίες,Μιλά για δυνατό (FORTE)καψύλι δλδ 688 με 1.50!!!! και η MAXAM (κατασκευάστρια)τού CSB 1.65X32 me G-209!!!
Tέλος πάντων 12/70 686 1.70χ33 με τάππα γιά πρωτη ν,7 είναι απόλαυση .Αν εχετε CSB3 ΜΕΤΡΉΣΤΕ ΤΟ.
Υπολογίζω το στά 650BAR
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
andreas78 έγραψε:

και δεν είναι απόλυτο! :D
Aνδρέα ατε κοίταξε και την tabella di ricarica ELIO GUALANDI per la AO .dai
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Aνδρέα ατε κοίταξε και την tabella di ricarica ELIO GUALANDI per la AO .dai[/quote]
????
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Φίλε Reloader σε βλέπω τσιτωμένο και απορώ.
Δεν είπαμε ότι τα ξέρουμε όλα, συζήτηση κάνουμε.
Μετά από όσα διάβασα και είδα το θεωρώ υποχρέωσή μου να προειδοποιώ τους νεοεισερχόμενους στο χώρο(δεν αναφέρομαι σε σένα) ότι είναι επικύνδινο hobby...σε δοσολογίες που είναι έστω και ελαφρώς εκτός και δεν μιλώ μόνο για εσένα αλλά για όλους μας. Και εγώ έχω περάσει από το στάδιο του πρωτάρη και μπορώ να πω ότι έχω μάθει πάρα πολλά από τότε και έχω αναθεωρήσει απόψης μου πολλές φορές.
Απλά πληροφοριακά ένα σωστά στημένο setup από κάποιον, στα χέρια ενός πρωτάρη μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα με:
-ελαφρώς αυξημένη πυρίτιδα
-βύσμα διασποράς
-1μμ περισσότερο πάτημα
-ισχυρό καψύλιο
-ψηλά σκάγια

P.S. για την CSB3 που ανάφερες προσωπικά δεν το θεωρώ λάθος setup απλά λόγω του ότι το ανάφερες για νεοεισερχόμενος καλό θα ήταν να γνωρίζαμε λίγο περισσότερα στοιχεία.(έμαθα πλέον να βλέπω τα setup όλα από την κακή τους πρώτα...)
Προσωπικά θα ήθελα να την δοκιμάσω σε κάποια φάση...όποτε σε βολεύει στείλε ένα μήνυμα να τα πούμε από κοντά και να κάνουμε και δοκιμές.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σας ρωτησα και πιο πανω.

Α1 1.65 Χ 33 CX2000 Νο 10 ειναι δυνατη δοσολογια? Ξερουμε bar? Δεν την ρελιαζω.

Επειδη ο gualandi τη δινει1.65 στα 34 αλλα με μεσαιο καψουλι...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Breda Pegaso έγραψε:Σας ρωτησα και πιο πανω.

Α1 1.65 Χ 33 CX2000 Νο 10 ειναι δυνατη δοσολογια? Ξερουμε bar? Δεν την ρελιαζω.

Επειδη ο gualandi τη δινει1.65 στα 34 αλλα με μεσαιο καψουλι...

αν τσιε ενιξερω ποσα μπαρσ φκαλει εν πιστευκω να εν δυνατη εγιω γεμονω την 1.60*32 c2000
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Στέφανε καλημέρα,
Μιά χαρά είσαι, είναι και αρέλιαστο, δοκίμασε το και το πολύ-πολύ αν δεν σου αρέσει βάζεις Μ686. Λάμβανε υπόψην τους πίνακες συγκεντρώσεων, τους παλιούς και θα μπόρεις να κρίνεις εύκολα σε πιο σημείο περίπου βρήσκεσε.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Επισης θα ηθελα να ρωτησω εχει ουσιαστικη διαφορα...

Να εχω το ιδιο φυσιγγι και τις θερμες μερες του χειμωνα να χρησιμοποιω το 686 και τις κρυες το CX2000?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μικρή η διαφορά, ενα σετάπ με νορμάλ ταχύτητα και bar και εφόσον το ρίχνεις σε νορμαλ αποστάσεις δεν θα έχεις καποιο ουσιαστικό προβλημα.
Υπόψιν πως δεν είναι η ισχύς των καψουλιών που διαφέρει, αλλα ο τρόπος ανάφλεξης μεταξύ Μ686 και CX2000, το CX2000 εμβολήζει την πυρίτιδα και μετά την αναφλέγει, ενώ το Μ686 την αναφλέγει προοδευτικά.
Το CX2000 λογικά μπένει μόνο σε γρήγορες πυρίτιδες ενώ το Μ686 σε μέτριες...λογικά!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”