ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

KINIGOSS έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
kyriakos valmet έγραψε:Ευχαριστω. Ταππα 36 εχει λεμεσο αν δεν Κανω λαθος

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα που θα πάω στον καταστηματάρχη στη Λάρνακα που αγοράζω τα φυσίγγια θα του πω να μιλήσει με την εταιρεία για να δω τι έγινε καθώς έχει χρόνια να δω αυτό το φυσίγγιο στα ράφια. Είδα στην Πάφο ένα πακέτο αλλά υπολογίζω πρέπει να ήταν αρκετά παλιό. Με ιστοσελίδα από το 2012 και βιβλιαράκι απαρχαιωμένο δεν γνωρίζουμε, δυστυχώς, ποια φυσίγγια κυκλοφορούν ακόμα και ποια νέα φυσίγγια έχουν εισαχθεί στην αγορά.
Σπυρο για λαρνακα ρωτα τον Νικο Χατζημπεη που ειναι και ο διανομεας της βικτορυ εκυ μαλλον θα εχει στο καταστημα του.
Πεεεεεεεε, εξέχασα τον τέλλια τζίνον. :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Εχει δοκιμασει κανενας συνάδελφος τις GAZAL να μας πει εντυπώσεις?
Αν ξερεις καποιος και τι πυριτιδα εχει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Επειδή ειδα πως ρωτουσε και ένα άλλο παιδι για τις GAZAL ανοιξα μια και ειδα...δεν είμαι και ασσος στις πυριτιδες αλλα από ότι νομιζω είναι psb2...και εχει το παλιο πιστονι της victory ασπρης και της πράσινης...οποταν μαλλον προκειτε για πολύ καλο φυσιγγι...πηρα ένα πακετο να δοκιμασω...

Εικόνα

Τωρα γιατι γραφει long range πανω...δεν ξερω...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Σίγουρα PSB2.

Όσον αφορά το Long Range καλύτερα άφηστο, βλέπω κάτι διαφημίσεις για φυσίγγια για βολές 80μ επειδή έχουν "ειδικό πιστονάκι".
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:Σίγουρα PSB2

Όσον αφορά το Long Range καλύτερα άφηστο, βλέπω κάτι διαφημίσεις για φυσίγγια για βολές 80μ επειδή έχουν "ειδικό πιστονάκι".
Ωραια...ακριβως ιδια με την πρασινη δηλαδή...αλλα νομιζω βγαινει μονο σε 6 και σε 7,5...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πάντως ένα παιδί που βρήκα σε αναγνώριση για φάσσες είπεν μου ότι παίζει τες με gazal 3νο. στα 80 μέτρα τζιαί ππέφτουν όπως τη μάππαν... :shock:

Ετζέρασα του ταχινόπιττα τζιαί έπεψα τον να έβρει τον Chuck Norris... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Πάντως ένα παιδί που βρήκα σε αναγνώριση για φάσσες είπεν μου ότι παίζει τες με gazal 3νο. στα 80 μέτρα τζιαί ππέφτουν όπως τη μάππαν... :shock:

Ετζέρασα του ταχινόπιττα τζιαί έπεψα τον να έβρει τον Chuck Norris... :mrgreen:
Ε Μαριε μου πε του να μας την μαθει τζαι μας την τεχνη γιατι ακουστα την εχουμε...στα 80 μετρα θελω κυαλια να καταλαβω αν πετα πουλι ο ι να την παιξω θεμας...

Τεθκιους τυπους αν τους δειξεις την πραγματικη αποσταση των 80 μετρων και τους ρωτήσεις ποσα μετρα είναι η αποσταση...θα σου πουν πανω κατω 1 χιλιομετρο!!! :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:

Ωραια...ακριβως ιδια με την πρασινη δηλαδή...αλλα νομιζω βγαινει μονο σε 6 και σε 7,5...
Πιθανόν να έχει διαφορά και στη δοσολογία, πάντως έχουν διαφορετικό κλείσιμο που πολύ πιθανόν να σημαίνει και διαφορετικές κατανομές.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Πιθανόν να έχει διαφορά και στη δοσολογία, πάντως έχουν διαφορετικό κλείσιμο που πολύ πιθανόν να σημαίνει και διαφορετικές κατανομές.
Σιγουρα...οποταν αξιζουν και μια δοκιμη σε πινακα ετσι για την συγκριση...να δουμε τι θα δουμε
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:
Σιγουρα...οποταν αξιζουν και μια δοκιμη σε πινακα ετσι για την συγκριση...να δουμε τι θα δουμε
Εν πολλές οι δοκιμές που έχω υπόψην μου αλλά λυπούμαι το Λεύκιο :lol:

Τουλάχιστον το άσπρο αξίζει μια ολοκληρωμένη δοκιμή, υπάρχουν φανατικοί οπαδοί του συγκεκριμένου, όπως είπα και παλιά. Πάντως θα ήθελα να δω μια ολοκληρωμένη εικόνα για το συγκεκριμένο, το πράσινο, και το πράσινο ττάππα.

Θα μιλήσω και με το Λεύκιο κατά πόσον μπορεί να το βάλουμε στο πρόγραμμα για το μέλλον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”