Πεεεεεεεε, εξέχασα τον τέλλια τζίνον.KINIGOSS έγραψε:Σπυρο για λαρνακα ρωτα τον Νικο Χατζημπεη που ειναι και ο διανομεας της βικτορυ εκυ μαλλον θα εχει στο καταστημα του.spyrosspyrou851 έγραψε:Τώρα που θα πάω στον καταστηματάρχη στη Λάρνακα που αγοράζω τα φυσίγγια θα του πω να μιλήσει με την εταιρεία για να δω τι έγινε καθώς έχει χρόνια να δω αυτό το φυσίγγιο στα ράφια. Είδα στην Πάφο ένα πακέτο αλλά υπολογίζω πρέπει να ήταν αρκετά παλιό. Με ιστοσελίδα από το 2012 και βιβλιαράκι απαρχαιωμένο δεν γνωρίζουμε, δυστυχώς, ποια φυσίγγια κυκλοφορούν ακόμα και ποια νέα φυσίγγια έχουν εισαχθεί στην αγορά.kyriakos valmet έγραψε:Ευχαριστω. Ταππα 36 εχει λεμεσο αν δεν Κανω λαθος
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- spyrosspyrou851
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εχει δοκιμασει κανενας συνάδελφος τις GAZAL να μας πει εντυπώσεις?
Αν ξερεις καποιος και τι πυριτιδα εχει
Αν ξερεις καποιος και τι πυριτιδα εχει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Επειδή ειδα πως ρωτουσε και ένα άλλο παιδι για τις GAZAL ανοιξα μια και ειδα...δεν είμαι και ασσος στις πυριτιδες αλλα από ότι νομιζω είναι psb2...και εχει το παλιο πιστονι της victory ασπρης και της πράσινης...οποταν μαλλον προκειτε για πολύ καλο φυσιγγι...πηρα ένα πακετο να δοκιμασω...

Τωρα γιατι γραφει long range πανω...δεν ξερω...

Τωρα γιατι γραφει long range πανω...δεν ξερω...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Σίγουρα PSB2.
Όσον αφορά το Long Range καλύτερα άφηστο, βλέπω κάτι διαφημίσεις για φυσίγγια για βολές 80μ επειδή έχουν "ειδικό πιστονάκι".
Όσον αφορά το Long Range καλύτερα άφηστο, βλέπω κάτι διαφημίσεις για φυσίγγια για βολές 80μ επειδή έχουν "ειδικό πιστονάκι".
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ωραια...ακριβως ιδια με την πρασινη δηλαδή...αλλα νομιζω βγαινει μονο σε 6 και σε 7,5...spyrosspyrou851 έγραψε:Σίγουρα PSB2
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Πάντως ένα παιδί που βρήκα σε αναγνώριση για φάσσες είπεν μου ότι παίζει τες με gazal 3νο. στα 80 μέτρα τζιαί ππέφτουν όπως τη μάππαν...
Ετζέρασα του ταχινόπιττα τζιαί έπεψα τον να έβρει τον Chuck Norris...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ε Μαριε μου πε του να μας την μαθει τζαι μας την τεχνη γιατι ακουστα την εχουμε...στα 80 μετρα θελω κυαλια να καταλαβω αν πετα πουλι ο ι να την παιξω θεμας...MARIOSE έγραψε:Πάντως ένα παιδί που βρήκα σε αναγνώριση για φάσσες είπεν μου ότι παίζει τες με gazal 3νο. στα 80 μέτρα τζιαί ππέφτουν όπως τη μάππαν...![]()
Τεθκιους τυπους αν τους δειξεις την πραγματικη αποσταση των 80 μετρων και τους ρωτήσεις ποσα μετρα είναι η αποσταση...θα σου πουν πανω κατω 1 χιλιομετρο!!!
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Πιθανόν να έχει διαφορά και στη δοσολογία, πάντως έχουν διαφορετικό κλείσιμο που πολύ πιθανόν να σημαίνει και διαφορετικές κατανομές.BAIKAL TEAM έγραψε:Ωραια...ακριβως ιδια με την πρασινη δηλαδή...αλλα νομιζω βγαινει μονο σε 6 και σε 7,5...spyrosspyrou851 έγραψε:Σίγουρα PSB2
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σιγουρα...οποταν αξιζουν και μια δοκιμη σε πινακα ετσι για την συγκριση...να δουμε τι θα δουμεspyrosspyrou851 έγραψε:Πιθανόν να έχει διαφορά και στη δοσολογία, πάντως έχουν διαφορετικό κλείσιμο που πολύ πιθανόν να σημαίνει και διαφορετικές κατανομές.BAIKAL TEAM έγραψε:Ωραια...ακριβως ιδια με την πρασινη δηλαδή...αλλα νομιζω βγαινει μονο σε 6 και σε 7,5...spyrosspyrou851 έγραψε:Σίγουρα PSB2
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Εν πολλές οι δοκιμές που έχω υπόψην μου αλλά λυπούμαι το ΛεύκιοBAIKAL TEAM έγραψε:
Σιγουρα...οποταν αξιζουν και μια δοκιμη σε πινακα ετσι για την συγκριση...να δουμε τι θα δουμε
Τουλάχιστον το άσπρο αξίζει μια ολοκληρωμένη δοκιμή, υπάρχουν φανατικοί οπαδοί του συγκεκριμένου, όπως είπα και παλιά. Πάντως θα ήθελα να δω μια ολοκληρωμένη εικόνα για το συγκεκριμένο, το πράσινο, και το πράσινο ττάππα.
Θα μιλήσω και με το Λεύκιο κατά πόσον μπορεί να το βάλουμε στο πρόγραμμα για το μέλλον.