Victory

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: Victory

Δημοσίευση από kypros »

Koutsofteros έγραψε:Φέτος (λιγότερο πέρσι) κυνηγώ σχεδόν αποκλελιστικά με VIctory 35gr άσπρη No6.

Ειδικά φέτος, έχω πολλά πουλιά κουτσόφτερα...! Προπσαθώ εδώ και καιρό να έβρω το λάθος.
Αλλαξε ψευδονιμο φιλε!!! Αστειευκο!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

kypros έγραψε:
Koutsofteros έγραψε:Φέτος (λιγότερο πέρσι) κυνηγώ σχεδόν αποκλελιστικά με VIctory 35gr άσπρη No6.

Ειδικά φέτος, έχω πολλά πουλιά κουτσόφτερα...! Προπσαθώ εδώ και καιρό να έβρω το λάθος.
φιλε μηπως τωρα τελευταια εβαλες βαρος? αλλαξε ο σωματοτυπος σου? ψαξε το λιγο γιατι ισος να μην εισαι κεντρο και να οφειλεται σε αυτο. Ειχα κατι παρομοιο προσφατα
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Χεχε :) το nick έβαλα το πέρσι, που εν εμπόρουν να περπατήσω λόγω του ποθκιού μου.
Τωρά εννα παραμείνει λόγ των κουτσόφτερων ώσπου να μπορώ να το μετατρέψω σε "σέκκος!" ;)
Εν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο, αλλά μετά που τη συζήτηση είμαι πεπεισμένος ότι κάπου εν φυσιολογικό με τα δεδομένα 5-4, 30-35μ αποστάσεις, διασπορά σε τούτη την απόσταση, τα πουλιά να δέχουνται κάποτε 2-3 σκάγια μόνο.
Αν δεν ήμουν πάνω στον στόχο, νομίζω εν θα είχα τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας, πόσο chance να εν πάντα το πουλλί στα περιφερειακά σκάγια??
Χαρακτηριστικό που με κάμνει να πιστέυκω ότι εν ΟΚ το πουλλί στον στόχο μου, εν 2 ορτύκια φέτος που στα 7-8μ έλυσα τα... κοντινά περδίκια λίγα είχα, και όποτε έτυχε έκαμα 3 double μόνο 1 ήταν ζωντανό (οκ τούτο σίγουρα λόγω κακής σκόπευσης αλλά δικαιολογώ το σε double)
Κυριακή δοκιμάζω Νο7 να πολλύνουν λίγο τα σκάγια και βλέπουμε....
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Koutsofteros έγραψε:Χεχε :) το nick έβαλα το πέρσι, που εν εμπόρουν να περπατήσω λόγω του ποθκιού μου.
Τωρά εννα παραμείνει λόγ των κουτσόφτερων ώσπου να μπορώ να το μετατρέψω σε "σέκκος!" ;)
Εν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο, αλλά μετά που τη συζήτηση είμαι πεπεισμένος ότι κάπου εν φυσιολογικό με τα δεδομένα 5-4, 30-35μ αποστάσεις, διασπορά σε τούτη την απόσταση, τα πουλιά να δέχουνται κάποτε 2-3 σκάγια μόνο.
Αν δεν ήμουν πάνω στον στόχο, νομίζω εν θα είχα τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας, πόσο chance να εν πάντα το πουλλί στα περιφερειακά σκάγια??
Χαρακτηριστικό που με κάμνει να πιστέυκω ότι εν ΟΚ το πουλλί στον στόχο μου, εν 2 ορτύκια φέτος που στα 7-8μ έλυσα τα... κοντινά περδίκια λίγα είχα, και όποτε έτυχε έκαμα 3 double μόνο 1 ήταν ζωντανό (οκ τούτο σίγουρα λόγω κακής σκόπευσης αλλά δικαιολογώ το σε double)
Κυριακή δοκιμάζω Νο7 να πολλύνουν λίγο τα σκάγια και βλέπουμε....
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΜΕ 18.6 ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΙ 5* ΤΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 4*ΤΣΟΚ....

ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΟΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 7αρι ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΥΚΝΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ.....

ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ....ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΑΠΟ 6 ΣΕ 7 ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100-120 ΣΚΑΓΙΑ......Π.Χ ΕΝΑ 36ΓΡ Ν6 ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 320+/- ΣΚΑΓΙΑ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ν7 ΠΑΜΕ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ ΣΤΑ 420+/-

ΚΑΙ ΛΕΩ.........ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ 3 ΑΛΛΑ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΣΚΟΤΩΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 100(ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΚΑΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 25=100....ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 25 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ....ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ......ΠΑΝΤΑ

ΜΕ Ν7 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35Μ .....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ....ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ;)

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ..... ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ!!!!!
ΤΟ Ν7 ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟ1 ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

+1000

4* me 7No. ΕΓΓΥΗΣΗ!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Εν είχα ευκαιρία να τες δοκιμάσω σε περδίκι σήμερα, αφού όσα πουλιά "εσήκωσα" ήταν που του θκιαόλου την μάνα....

Ένα ορτύκι σχεδόν έλυσα το παλε, αφού ήταν στα 7-8 μέτρα (βίτεο)
Το απίστευτο όμως, εσυνέβηκε με μια χαρτούτσια η οποία για μένα είναι το Νο1 σε μικρά πουλιά, τζιήκλες, τρασιήλες κλπ...
Victory Challenger 28gr No 7.5.....!!
Κοιτάτε το video στο τελευταίο παίξιμο (και το αρκοπέζουνο εν με την ίδια χαρτούτσια) και πείτε μου πως μπορεί να συμβεί τούντο πράμα!!!
Σαννα έκαμεν έκρηξη η τρασιήλα στον αέρα! Εν μου ξανασυνέβηκε τούντο πράμα....!!!! :lol: :lol:
Περιττό να σας πω ότι εν έμεινε τίποτε να πιάσω που χαμέ...(πηλέ μου ούτε την πρώτη εν την ήβρα μες το χωράφι :lol: ) Τα μαύρα που φαίνονται μετά την βολή, εν τα κομμάθκια της!! Έννεν άλλα πουλιά..!

Δαμέ εν μιτσήν το βίτεο...μες το youtube αννοίει σε πιο μεγάλο παραθύριν.. 8-)
Η φάση στο 1.25 (me slow motion)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koutsofteros την 25 Δεκ 2012, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Koutsofteros έγραψε:Εν είχα ευκαιρία να τες δοκιμάσω σε περδίκι σήμερα, αφού όσα πουλιά "εσήκωσα" ήταν που του θκιαόλου την μάνα....

Το απίστευτο όμως, εσυνέβηκε με μια χαρτούτσια η οποία για μένα είναι το Νο1 σε μικρά πουλιά, τζιήκλες, τρασιήλες κλπ...
Κοιτάτε το video στο τελευταίο παίξιμο (και το αρκοπέζουνο εν με την ίδια χαρτούτσια) και πείτε μου πως μπορεί να συμβεί τούντο πράμα!!!
Σαννα έκαμεν έκρηξη η τρασιήλα στον αέρα! Εν μου ξανασυνέβηκε τούντο πράμα....!!!! :lol: :lol:
Περιττό να σας πω ότι εν έμεινε τίποτε να πιάσω που χαμέ...(πηλέ μου ούτε την πρώτη εν την ήβρα μες το χωράφι :lol: ) Τα μαύρα που φαίνονται μετά την βολή, εν τα κομμάθκια της!! Έννεν άλλα πουλιά..!

ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΒΕΣΑΙ......ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ(ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)

Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΛΗ-ΠΟΛΛΗ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

:lol: [quote="Koutsofteros"]Εν είχα ευκαιρία να τες δοκιμάσω σε περδίκι σήμερα, αφού όσα πουλιά "εσήκωσα" ήταν που του θκιαόλου την μάνα....

φιλε koytsoftere δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα: αφου ασχολεισαι που ασχολεισαι και οι φασεις που βαζεις γενικα ειναι πολυ καλες γιατι δεν αλλαζεις τοπο τοποθετησης της καμερας? π.χ. πανω στο καπελο η αλλου? εκτος και αν το δοκιμασες και δεν ειναι καλο
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Για το πιστονάκι... τωρά που το λέτε έπρεπε να το συνάξω να το δω, γιατί έπιασεν το το μμάτι μου που έππεσε μαζί με τα...υπολέιμματα του πουλιού...μάλλον εκτύπησε και τούτο το πουλλί. Αλλά εν εσκέφτηκα να το εξετάσω.. Εγύρεφκα να δω κομμάθκια κρέας χαμέ :D
Τούτο συμβαίνει συχνά? Εμένα πρώτη φορά μου έτυχε...Σημαίνει κάτι για τες συγκεκριμένες χαρτούτσιες?

Όσο για την τοποθέτηση της κάμερας, μετανοιώννω που εν την είχα πιο νωρίς γιατί θα είχα πολλά ωραίες φετινές φάσεις με περτίτζια...Επιφυλάσσουμαι για του χρόνου :D
Εν αρκετά μεγάλη για να μπεί στο καπέλλο, ενώ που εδοκίμασα, ζαλίσεσαι, που το δεξιά αριστερά που γυρίζει η τζιεφαλή σας περπατάς τζαι παρατηράς. Επίσης ότα σιήψψεις πάνω στο όπλο, δείχνει χαμέ...
Πάνω στες κάννες πιάννεις πάντα το παίξιμο, τζαι εν με ενοχλεί στην σκόπευση (νομίζω!!!). Φυσικά η μισή εικόνα εν κάννες, αλλά εν ωραία που εν όπως το video game :D

By the way, έχω ένα φοβερο παιχνίδι του PC, με κυνήγι σε έτσι στυλ, πρωτο πρόσωπο, με διάφορα θηράματα, το Cabelas Trophy Bucks. (youtube it). Αν θελει κανένας βοήθεια να το έβρει...just ask.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koutsofteros την 24 Δεκ 2012, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΣΠΑΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”