RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
- giorgos80
Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
giorgos80 έγραψε:Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς
ΓΙΩΡΓΟ....ΣΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ 700BAR ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ(ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ)ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 20-21C-60-65%.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ,ΤΑ BAR ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ(ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ)..........ΣΤΟΥΣ 40+ ΒΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΑ BAR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 800-850-900

ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1050BAR....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔIΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟ EINAI ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ(ΚΛΩΤΣΗΜΑ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΝΟ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Anthimos
- Moderator
+1SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:giorgos80 έγραψε:Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς
ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔIΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟ EINAI ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ(ΚΛΩΤΣΗΜΑ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΝΟ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Pathfinder
Δοκιμασα περσι την fiocchi 37gr τον Αυγουστο στην φασσα.Αν και ειμαι 90κιλα με οπλο 3800 ενομισα οτι εφαα την κλωτσιαα που γαδαρο στον ωμο.Ηταν το πρωτο κ τελευταιο που δοκιμασα τον Αυγουστο.Το ξαναδοκιμασα τον γεναρη με πολυ πιο ανεχτο λακτισμα.Το ιδιο μου συνεβηκε με τα 35αρια τα biturbo της lambro
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Εφωναξεν μου κανεναςLaurona έγραψε:Απολογουμε διοτι εδιγχησα τους φιλους Παντεληδες.
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟPanmoy έγραψε:Εφωναξεν μου κανεναςLaurona έγραψε:Απολογουμε διοτι εδιγχησα τους φιλους Παντεληδες.
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες? Αρεσκουν μου τζαι μεναν οι μαυρες .... τζαι οι ορφοπιγκοστειρες τζαι οι rc4 αλλα η αληθεια ειναι οτι γουσταρω αλλες χαρτουτσιες καλυτερα

http://www.youtube.com/watch?v=ygAvRrU_VIY
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Panmoy
- Full Member
Ωραια αφιερωση και απο τα αγαπημενα ν.clips που κυκλοφορουν στο διαδικτυο φιλε μου....το πλανο στο 1.38 ασυλληπτα ωραιοSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟPanmoy έγραψε:Εφωναξεν μου κανεναςLaurona έγραψε:Απολογουμε διοτι εδιγχησα τους φιλους Παντεληδες.
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες? Αρεσκουν μου τζαι μεναν οι μαυρες .... τζαι οι ορφοπιγκοστειρες τζαι οι rc4 αλλα η αληθεια ειναι οτι γουσταρω αλλες χαρτουτσιες καλυτερα
http://www.youtube.com/watch?v=ygAvRrU_VIY

- canastas
- Full Member
Re:
φίλε μια άσχετη ερώτηση απλά για να δικούς μου σκοπούς τι οπλό χρησιμοποιάς??Pathfinder έγραψε:Δοκιμασα περσι την fiocchi 37gr τον Αυγουστο στην φασσα.Αν και ειμαι 90κιλα με οπλο 3800 ενομισα οτι εφαα την κλωτσιαα που γαδαρο στον ωμο.Ηταν το πρωτο κ τελευταιο που δοκιμασα τον Αυγουστο.Το ξαναδοκιμασα τον γεναρη με πολυ πιο ανεχτο λακτισμα.Το ιδιο μου συνεβηκε με τα 35αρια τα biturbo της lambro
THE BEST THERE IS
- Sergios
Μα τι φυσίγγια συρνετε ρε κοπελια? Victory 31 λιλά Victory 32 μπεζ olymbia quick 30 gr Iliona zyplus 32 gr μια χαρά δουλεύουν.....παραπάνω γραμμάρια είναι αχρείαστα νεκατσιας τις ντουφεκιες μες την ζέστη.....γνώμη μου
- canastas
- Full Member
Και εγώ χρησιμοποιώ χαμήλα γραμμάρια φίλε Σέργιε οπώς Gem30, Gem32, High velocity31 μέχρι και 28γρ. είναι η μόνη που χρησιμοποιώ με ψηλά γραμμάρια απλά γτ της έχω εμπιστοσύνη. Τώρα απο κλώτσημα δεν έχω κανένα προβλήμα το καλοκαίρι παρόλο τα λίγα κιλά μου (65Κg)Sergios έγραψε:Μα τι φυσίγγια συρνετε ρε κοπελια? Victory 31 λιλά Victory 32 μπεζ olymbia quick 30 gr Iliona zyplus 32 gr μια χαρά δουλεύουν.....παραπάνω γραμμάρια είναι αχρείαστα νεκατσιας τις ντουφεκιες μες την ζέστη.....γνώμη μου

THE BEST THERE IS