RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Δημοσίευση από giorgos80 »

Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

giorgos80 έγραψε:Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς

ΓΙΩΡΓΟ....ΣΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ 700BAR ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ(ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ)ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 20-21C-60-65%.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ,ΤΑ BAR ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ(ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ)..........ΣΤΟΥΣ 40+ ΒΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΑ BAR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 800-850-900 :shock:

ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1050BAR....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔIΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ!!

Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟ EINAI ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ(ΚΛΩΤΣΗΜΑ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΝΟ.

ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
giorgos80 έγραψε:Στο σαιτ της η φιοτσι τη δινει 700 μπαρς

ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔIΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ!!

Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟ EINAI ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ(ΚΛΩΤΣΗΜΑ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΝΟ.

ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
+1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Δοκιμασα περσι την fiocchi 37gr τον Αυγουστο στην φασσα.Αν και ειμαι 90κιλα με οπλο 3800 ενομισα οτι εφαα την κλωτσιαα που γαδαρο στον ωμο.Ηταν το πρωτο κ τελευταιο που δοκιμασα τον Αυγουστο.Το ξαναδοκιμασα τον γεναρη με πολυ πιο ανεχτο λακτισμα.Το ιδιο μου συνεβηκε με τα 35αρια τα biturbo της lambro

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Laurona έγραψε:Απολογουμε διοτι εδιγχησα τους φιλους Παντεληδες.
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες :-D
Εφωναξεν μου κανενας :D ? Αρεσκουν μου τζαι μεναν οι μαυρες .... τζαι οι ορφοπιγκοστειρες τζαι οι rc4 αλλα η αληθεια ειναι οτι γουσταρω αλλες χαρτουτσιες καλυτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες :-D
Εφωναξεν μου κανενας :D ? Αρεσκουν μου τζαι μεναν οι μαυρες .... τζαι οι ορφοπιγκοστειρες τζαι οι rc4 αλλα η αληθεια ειναι οτι γουσταρω αλλες χαρτουτσιες καλυτερα :lol:
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ :P

http://www.youtube.com/watch?v=ygAvRrU_VIY
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ :P

http://www.youtube.com/watch?v=ygAvRrU_VIY
Ωραια αφιερωση και απο τα αγαπημενα ν.clips που κυκλοφορουν στο διαδικτυο φιλε μου....το πλανο στο 1.38 ασυλληπτα ωραιο ;) εγω θα σου κανω αφιερωση ενα δικο μου ...συντομα :D
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re:

Δημοσίευση από canastas »

Pathfinder έγραψε:Δοκιμασα περσι την fiocchi 37gr τον Αυγουστο στην φασσα.Αν και ειμαι 90κιλα με οπλο 3800 ενομισα οτι εφαα την κλωτσιαα που γαδαρο στον ωμο.Ηταν το πρωτο κ τελευταιο που δοκιμασα τον Αυγουστο.Το ξαναδοκιμασα τον γεναρη με πολυ πιο ανεχτο λακτισμα.Το ιδιο μου συνεβηκε με τα 35αρια τα biturbo της lambro

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
φίλε μια άσχετη ερώτηση απλά για να δικούς μου σκοπούς τι οπλό χρησιμοποιάς??
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Μα τι φυσίγγια συρνετε ρε κοπελια? Victory 31 λιλά Victory 32 μπεζ olymbia quick 30 gr Iliona zyplus 32 gr μια χαρά δουλεύουν.....παραπάνω γραμμάρια είναι αχρείαστα νεκατσιας τις ντουφεκιες μες την ζέστη.....γνώμη μου
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Sergios έγραψε:Μα τι φυσίγγια συρνετε ρε κοπελια? Victory 31 λιλά Victory 32 μπεζ olymbia quick 30 gr Iliona zyplus 32 gr μια χαρά δουλεύουν.....παραπάνω γραμμάρια είναι αχρείαστα νεκατσιας τις ντουφεκιες μες την ζέστη.....γνώμη μου
Και εγώ χρησιμοποιώ χαμήλα γραμμάρια φίλε Σέργιε οπώς Gem30, Gem32, High velocity31 μέχρι και 28γρ. είναι η μόνη που χρησιμοποιώ με ψηλά γραμμάρια απλά γτ της έχω εμπιστοσύνη. Τώρα απο κλώτσημα δεν έχω κανένα προβλήμα το καλοκαίρι παρόλο τα λίγα κιλά μου (65Κg) 8-)
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”