Ανάμεικτα Σκάγια σε Φυσίγγια ?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
ΑΛΕΞΗ ΞΕΚΙΝΩ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ....ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.... ΑΦΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...... ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ;)

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :P

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!
Νομιζω θα σου κατεβαινω πιο συχνα που το σπιτι τωρα:)...θα φερνω και τον καφε μου;)...σου ευχομαι καλη αρχη φιλε με το νεο χομπυ!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.....ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! :P
Να εισαι καλα φιλε μου!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΑΝΆΜΕΙΚΤΑ ΣΚΑΓΙΑ??????

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Aν είχα όρεξη και ώρα για ιδιογόμωση θα ξεκινούσα και εγώ, είπα να μετρήσω τα σκάγια σε ένα από τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ και 2 φυσίγγια από το ίδιο πακέτο είχαν διαφορετικά πιστονάκια. Με το ζόρι να μας χάσουν οι παραγωγοί.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Aν είχα όρεξη και ώρα για ιδιογόμωση θα ξεκινούσα και εγώ, είπα να μετρήσω τα σκάγια σε ένα από τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ και 2 φυσίγγια από το ίδιο πακέτο είχαν διαφορετικά πιστονάκια. Με το ζόρι να μας χάσουν οι παραγωγοί.
Αμαν είναι μόνο πιστόνι εν καλά εγω είδα διαφορετικό καψύλιο και μπαρούτι στο ίδιο πακέτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Aν είχα όρεξη και ώρα για ιδιογόμωση θα ξεκινούσα και εγώ, είπα να μετρήσω τα σκάγια σε ένα από τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ και 2 φυσίγγια από το ίδιο πακέτο είχαν διαφορετικά πιστονάκια. Με το ζόρι να μας χάσουν οι παραγωγοί.

ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ :?: :o ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ :o :o :o :o :o :o :o :o :o .....ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Τι να τους καμεις για μπουκοταζ ρε παιδια?να σταματησουμε να αγοραζουμε τα φυσιγγια τους?Αφου ειμαστε αναγκασμενοι.τι θα παιζουμε?Να αρχισουμε τωρα τις ιδιογομωσεις?εν ευκολο πραμα?θα εχουμε κανενα ατυχημα και θα βουρουμε και εν θα συφταινουμε.αφου εν τοσο αχρηστοι και δεν σκεφτουνται τους πελατες τους τι να πεις και τι να καμεις.Παλε καλα που δεν εχουμε και ατυχηματα με εργοστασιακα φυσιγγια δηλαδη ειδεμη αξιζει τους να τους στησεις στα 3 μετρα

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ :?: :o ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ :o :o :o :o :o :o :o :o :o .....ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Από το ίδιο πακέτο Σόλωνα μου, η αριστερή είναι αυτή που άνοιξα σήμερα και η δεξιά αυτή που άνοιξα το Ιανουάριο, εξού και το γιατί η δεξιά είναι λίγο σκουριασμένη:

http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... .jpeg.html

http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... .jpeg.html

Pathfinder έγραψε:
Τι να τους καμεις για μπουκοταζ ρε παιδια?να σταματησουμε να αγοραζουμε τα φυσιγγια τους?Αφου ειμαστε αναγκασμενοι.τι θα παιζουμε?Να αρχισουμε τωρα τις ιδιογομωσεις?εν ευκολο πραμα?θα εχουμε κανενα ατυχημα και θα βουρουμε και εν θα συφταινουμε.αφου εν τοσο αχρηστοι και δεν σκεφτουνται τους πελατες τους τι να πεις και τι να καμεις.Παλε καλα που δεν εχουμε και ατυχηματα με εργοστασιακα φυσιγγια δηλαδη ειδεμη αξιζει τους να τους στησεις στα 3 μετρα
Αλέξη μου, υπάρχουν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν φυσίγγια, κάποιες αλλάζουν συνέχεια πρώτες ύλες χωρίς ο καταναλωτής να το γνωρίζει. Σαν ας πούμε θυμούμαι ο Σόλωνας έβαλε φώτο της άσπρης της Victory με τρία διαφορετικά πιστονάκια. Αυτά τα 3 φυσίγγια θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο; Πιθανόν αλλά δύσκολο το βλέπω. Το να σταματήσει κάτι να παράγεται και να κάνεις αλλαγές το καταλαμβαίνω, αλλά το να βάζεις πιο φθηνά υλικά και η τιμή να παραμένει η ίδια ε τότε αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς να γελάσεις του καταναλωτή. Όταν το ίδιο πακέτο έχει ανάμεικτα πιστονάκια τότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Καθόλου παράξενο να υπάρχει και διαφορά στο καψούλι και στα σκάγια και ξέρω γω. Και μπορείς πάρα πολύ εύκολα να τους μποικοτάρεις την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Πάεις σε εταιρεία που γνωρίζεις είναι αξιόπιστη και δεν είναι τα φυσίγγια τους μια έτσι και μια γιουβέτσι. Εγώ προσωπικά μόνο Victory χρησιμοποιώ αλλά με το τι είδα από την εταιρεία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω και το πιο πιθανό αυτό θα κάμω.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Αρα Σπυρο σε τελικη αναλυση τι κανουμε?αγοραζουμε μονο εξωτερικα για να μπουκοταρουμε τα κυπριακα?ενας φασσαρης ατε να δεχτει την διπλασια τιμη στα 4-5 πακετα που θα αγορασει για την σαιζον.ο αρρωστος τζιηκλαρης τι κανει?ποσα θα του κατσει η διαφορα?στον περτικαρη?ο λααρης οκ ανεκαθεν ηταν λιγα και καλα τα φυσιγγια του.Σαν οι κυπριακες εταιρειες εν εχουν καποια στανταρτς που πρεπει να κρατουν?ISSO δεν πιστευω να ξερουν τι ειναι.Εχουν δημιουργησει ενα ονομα τοσο τοπικα οσο και σε διεθνες επιπεδο.Δεν τους ενδιαφερει τι δινουν πλεον στον πελατη τους?εδησαμε τον γαρο μας που λαλουμε?Εκτος και αν οι αλλαγες που κανουν στα υλικα τους χωρις ενημερωση δεν επηρεαζουν τις επιδοσεις των φυσιγγιων τους και εμεις αρχισαμε να ψυριζουμε το πραμα υπερβολικα λεω τωρα

Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

πτωχοι μου κυνηγοι λεω...μα δεν καταλαβαινετε οτι εσεις κοιμαστε και η τυχη σας δουλευει? βρε αλλαζουν τα υλικα για να τα βελτιωσουν!!!και μετα σου λεεί "σαν εστεκα για τζικλες εμπηκε μια φασσα κουμπαρε στα 50 μετρα! ξαπολω της μιαν με το no 10....πατσσιαουριν :!: που να ξερει οτι το φυσιγγιο εγραφε no 10 μολυβδινα αλλα ειχε μεσα no3 χρυσα" :lol: :lol: :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re:

Pathfinder έγραψε:Αρα Σπυρο σε τελικη αναλυση τι κανουμε?αγοραζουμε μονο εξωτερικα για να μπουκοταρουμε τα κυπριακα?ενας φασσαρης ατε να δεχτει την διπλασια τιμη στα 4-5 πακετα που θα αγορασει για την σαιζον.ο αρρωστος τζιηκλαρης τι κανει?ποσα θα του κατσει η διαφορα?στον περτικαρη?ο λααρης οκ ανεκαθεν ηταν λιγα και καλα τα φυσιγγια του.Σαν οι κυπριακες εταιρειες εν εχουν καποια στανταρτς που πρεπει να κρατουν?ISSO δεν πιστευω να ξερουν τι ειναι.Εχουν δημιουργησει ενα ονομα τοσο τοπικα οσο και σε διεθνες επιπεδο.Δεν τους ενδιαφερει τι δινουν πλεον στον πελατη τους?εδησαμε τον γαρο μας που λαλουμε?Εκτος και αν οι αλλαγες που κανουν στα υλικα τους χωρις ενημερωση δεν επηρεαζουν τις επιδοσεις των φυσιγγιων τους και εμεις αρχισαμε να ψυριζουμε το πραμα υπερβολικα λεω τωρα

Δεν είναι το θέμα αν τους ενδιαφέρει ο πελάτης ή όχι διότι πολύ πιθανόν αυτοί να μην υπολογίζουν ότι κάποιος θα καταλάβει τη διαφορά. Από αυτούς που αγοράζουν υπάρχουν πολλοί νομίζεις που κάθονται και ανοίγουν τα φυσίγγια για να δουν τι πράγματι περιέχουν; Σαν ο Σόλωνας ανοίγει τα copper. Αν δεν τα άνοιγε θα συνέχιζε να τα ρίχνει με την ιδέα ότι ρίχνει copper. Του τα πλασάρουν σαν copper, πληρώνει τα σαν copper αλλά copper δεν είναι. Μπορεί να έχουν ένα όνομα αλλά πριν χρόνια δεν υπήρχε οικονομική κρίση, πολλύς κόσμος δεν φκάλλει καν άδειες και λογικό είναι οι πωλήσεις να εππέσαν. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούν είτε να μειώσουν τα κόστα είτε να αυξήσουν τις πωλήσεις. Το 1ο είναι πιο εύκολο. Όσο αφορά το θέμα φυσίγγια, υπάρχουν εξωτερικά φυσίγγια που είναι πιο φθηνά από τα κυπριακά και είναι πολύ καλά αν όχι καλύτερα. Εναπόκειται στον καθένα νομίζω να κάμει την έρευνα του και να δει τι του συμφέρει.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εγω για αυτο δεν αλλαζω τα γερμανικα αλλα ουτε και τα γαλλικα φυσσιγκια , δεν εχουμε τοσο πολλη θηραμα για να κανουμε πειραματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”