Πουλω κι εγω την ΑΟ... εν να πιασω τετραβασικη να πεζει και κατω απο το νεροSOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Πωλειται πυριτιδα μονοβασικη 2 κιλα οσα οσα....πρεπει να πιασω διβασικη αμεσα![]()
Εφυρες μεWOODPIGEONHUNTER έγραψε:Πουλω κι εγω την ΑΟ... εν να πιασω τετραβασικη να πεζει και κατω απο το νεροSOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Πωλειται πυριτιδα μονοβασικη 2 κιλα οσα οσα....πρεπει να πιασω διβασικη αμεσα![]()
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Πωλειται πυριτιδα μονοβασικη 2 κιλα οσα οσα....πρεπει να πιασω διβασικη αμεσα![]()
Μεταξυ σοβαρου και αστειου Αριστε μου τωρα δεν ειναι σωστο να παρασυρομαστε απο καποια γραφωμενα..δεν υπαρχει πυριτιδα που να μην καμνει την δουλεια της αμα ειναι γεμισμενη σωστα...ειτε ειναι μονοβασικη ειτε ειναι διβασικη....και εξηγουμαι.....και εαν θελεις το βαζω και σαν ερωτηση προς ολους τους συναδελφους!admin έγραψε:Μερικοι απο τους ποιο καλους ιδιογωμοτες που γνωριζω οι οποιοι ασχολουνται εδω κσι 2 με 3 δεκαετιες με την ιδιογωμοση ιδιαιτερα στο κυνηγι ενδημικου μονο δυβασικη γεμιζουν. Το ιδιο και μικροι κατασκευαστες. Αυτο κατι λεει...
Εγω νομιζω Σολη μου οτι με τες διβασικες .... θα βγουν τα σκαγια απο την καννη με πχ ταχυτητα 390 αλλα στη πορεια ειδικα αν ειναι κατηφορικη η σιεπεθκια αλλαζουν ταχυτητες και διατρηση σε σχεση με τις μονοβασικες.σημ (η αλλαγη ταχυτητας εξαρτατε και απο το gearbox)SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Μεταξυ σοβαρου και αστειου Αριστε μου τωρα δεν ειναι σωστο να παρασυρομαστε απο καποια γραφωμενα..δεν υπαρχει πυριτιδα που να μην καμνει την δουλεια της αμα ειναι γεμισμενη σωστα...ειτε ειναι μονοβασικη ειτε ειναι διβασικη....και εξηγουμαι.....και εαν θελεις το βαζω και σαν ερωτηση προς ολους τους συναδελφους!admin έγραψε:Μερικοι απο τους ποιο καλους ιδιογωμοτες που γνωριζω οι οποιοι ασχολουνται εδω κσι 2 με 3 δεκαετιες με την ιδιογωμοση ιδιαιτερα στο κυνηγι ενδημικου μονο δυβασικη γεμιζουν. Το ιδιο και μικροι κατασκευαστες. Αυτο κατι λεει...
Εαν εχω 3 πυριτιδες διβασικες.....Tecna,S4,Sipe,.......και εχω και 3 μονοβασικες....Α1,D20,Jk8.....ολες μου βγαζουν μια νορμαλ ταχυτητα....δηλαδη περιπου 380m/s-390m/s-400m/s....χειμωνα /καλοκαιρι.....
Ερωτηση..........τα σκαγια (ελεγμενα) φευγουν απο το στομιο της καννης μου με 380m/s-390m/s-400m/s που ξερω οτι με τετοια αρχικη ταχυτητα το θηραμα καταβαλετε αριστα σε αποστασεις των 35-40-45 μετρων....σωστα?......ποια θα ειναι η διαφορα αν ριξω με Tecna,S4,Sipe η με Α1,D20,Jk8.....επαναλαμβανω....εαν τα σκαγια μου αφηνουν παντοτε το στομιο της καννης με αυτη την ταχυτητα??????
Περιμενω απαντηση και που τον φιλο τον Ανθημο....γιατι για να ριχνει 15 χρονια τωρα μονο διβασικες κατι θα ξερει!!!!