ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ RIO MINI MAGNUM 40GR BECADA FW

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ RIO MINI MAGNUM 40GR BECADA FW

Δημοσίευση από mouzouris »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
mouzouris έγραψε:Ένα ακραίο παράδειγμα αλλά καλό :
Υποθετικά αν το τσιοκ μας εφαρμόζει σε τρεις διαφορετικές κάνες που έχουν διαφορετικούς αυλούς και
το τσιοκ έχει εσωτερική διάμετρο 17.9mm θα έχουμε και διαφορετικές αποδόσεις.

1) κάνη με αυλό 18.4mm - 17.9mm θα μας δώσει διαφορά 0.5mm και θεωρείται *** ( τρία άστρα).
2) κανη με αυλό 18.6mm - 17.9mm η διαφορά εδώ είναι 0.7mm και θεωρείται ** (δύο άστρα).
3) κάνη με αυλό 18.8mm - 17.9mm η διαφόρα θα είναι 0.9mm και είναι * (άσσος, full).

Όταν θα αγοράζετε after market τσιοκς θα πρέπει να το έχετε στα υπόψι σας.
φιλε έχω ένα όπλο εγώ με άυλους 18,5 και τελειώνει 17,2
32 ιντζές τι είναι αυτό και η άλλη 17,5
Η πρώτη δουλειά που πρέπει να γίνει είναι να είσαι σίγουρος για τις διαστάσεις που μας έδωσες.(έλεξετο στον οπλουργό σου)
Αν οι διαστάσεις είναι όπως τις λες τότε η πρώτη σου που είναι 18.5-17.5 αντιστοιχεί σε full, και η δεύτερη σου που έχει διαφορά (σύσφιξης) 1.3 μιλίμετρα είναι extra full ή super full όπως αλλιώς λέγεται. Το super full πολύ σπάνια το βρίσκεις και συνήθως τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνταν για κυνήγι υδρόβιων, που θέλανε αυξημένο δραστικό βεληνεκές.
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

kanaris έγραψε:
Υποθετικά αν το τσιοκ μας εφαρμόζει σε τρεις διαφορετικές κάνες που έχουν διαφορετικούς αυλούς και

1) κάνη με αυλό 18.4mm - 17.9mm θα μας δώσει διαφορά 0.5mm και θεωρείται *** ( τρία άστρα).
2) κανη με αυλό 18.6mm - 17.9mm η διαφορά εδώ είναι 0.7mm και θεωρείται ** (δύο άστρα).
3) κάνη με αυλό 18.8mm - 17.9mm η διαφόρα θα είναι 0.9mm και είναι * (άσσος, full).

επαθα την κοπελια!!! εμενα το οπλο μου ειναι ο ενας αυλος 18,3 και ο αλλος 18,4! τι να καμω??? ποια τσοκ να χρησιμοποιησω, τα εργοστασιακα η τα εξτρα??? :D
ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ. ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ 26 ΑΡΟΥΗ ΙΣΙΟ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 17.3, 17.4 ΤΣΟΚ 4-3 ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΖΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΖΙΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ. ΟΠΩΣ ΛΑΛΕΙ ΤΖΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΣΟΛΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

mouzouris έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:

φιλε έχω ένα όπλο εγώ με άυλους 18,5 και τελειώνει 17,2
32 ιντζές τι είναι αυτό και η άλλη 17,5
Η πρώτη δουλειά που πρέπει να γίνει είναι να είσαι σίγουρος για τις διαστάσεις που μας έδωσες.(έλεξετο στον οπλουργό σου)
Αν οι διαστάσεις είναι όπως τις λες τότε η πρώτη σου που είναι 18.5-17.5 αντιστοιχεί σε full, και η δεύτερη σου που έχει διαφορά (σύσφιξης) 1.3 μιλίμετρα είναι extra full ή super full όπως αλλιώς λέγεται. Το super full πολύ σπάνια το βρίσκεις και συνήθως τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνταν για κυνήγι υδρόβιων, που θέλανε αυξημένο δραστικό βεληνεκές.
Η ΑΥΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΜΟΥ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”