φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
NIKOLAS
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από NIKOLAS »

παντως φετος λογο της υγρασιας νομιζω θα ειναι καπος διαφορετικα τα πραγματα παρα περσι αν δειτε δελτιο καιρου θα δειτε οτι ειναι σε πολυ ψηλα επιπεδα η υγρασια τις μερες αυτες και στο θεμα φυσιγκιων νομιζω θα θελουμεν λιγες αλλαγες απο περσι.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Έχω Browning XS Prestige με αυλους 18,7. Τι μου φυσιγγιο προτεινετε για τη φασσα ? Ακουσα για τα Victory 35gr 6. Με τετοια ζεστη τι συστηνεται ?
The best there is
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΛΑ Η 30ΓΡ MIRAGE (VICTORY)
ΑΜΑΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑΝ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΙ Η STARLIGHT (VICTORY)
EEE KAI KATI SE 28GR OLYMPIA-VICTORY-ΙΛΙΟΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

XS^PRESTIGE έγραψε:Έχω Browning XS Prestige με αυλους 18,7. Τι μου φυσιγγιο προτεινετε για τη φασσα ? Ακουσα για τα Victory 35gr 6. Με τετοια ζεστη τι συστηνεται ?
ΦΙΛΕ ΛΟΓΩ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝ ΤΟΥ ΟΠΛΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΩ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ) ΠΩΣ ΤΑ 35 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΑΣΣΕΣ ΜΕ 32 ΓΡ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ . ΞΕΡΩ????? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ 32 ΓΡ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΠΕΣΕ ΣΤΑ 32 ΓΡ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΤΑ 32 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ε ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΓΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΗΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ 34-35 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ SPORTING ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ .ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ 35 ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΠΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΕ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΤΕΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ LIGHT 2,800KG ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΦΥΣΙΓΚΙΑ 42 ΓΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ -ΠΕΡΔΙΚΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΟΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 42ΑΡΙ ΕΠΝΑΣΕ
ΑΤΕ ΤΟΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΟ ΠΡΑΓΜΑ ...ΔΗΛ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 32Γ ΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΖΑΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΡΟΥΜΕ 42ΓΡ :lol: :lol: :lol: ΠΑΝΩ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΛΟΠΩΛΗΔΕΣ......
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

τζε οι αμερικανοι στις σχηνες μες τα σχιονια τι θα πεζουν αμα πεζουμε 42 εμεις στα φασσοπουλια τον Αυγουστο??? οσ τα 32 και αν επιμενει καπιος πολλα να ριξει και καμια 35 το πρωι. Προσωπικα μετα τις 9 εγω θα παιξω 28γρ 7 νουμερο. Με ενα 4αρακι ι 3αρακι τσιοκ και καλη σκοπευση η φασσα γινεται κειμας δοκιμασμενα πραματα!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

KKILER έγραψε:
XS^PRESTIGE έγραψε:Έχω Browning XS Prestige με αυλους 18,7. Τι μου φυσιγγιο προτεινετε για τη φασσα ? Ακουσα για τα Victory 35gr 6. Με τετοια ζεστη τι συστηνεται ?
ΦΙΛΕ ΛΟΓΩ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝ ΤΟΥ ΟΠΛΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΩ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ) ΠΩΣ ΤΑ 35 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΑΣΣΕΣ ΜΕ 32 ΓΡ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ . ΞΕΡΩ????? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ 32 ΓΡ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΠΕΣΕ ΣΤΑ 32 ΓΡ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Εσυ τι φυσιγγια προτεινεις?
The best there is
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

90% η υγρασια σημερα και αυτο φενεται οτι θα συνεχιστει και τις υπολοιπες μερες. δυσκολες συνθηκες για φυσιγγια
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε με το ultra prestige εγω νομιζω να δεις τον καταλογο που μας εστειλε ο φιλος μας ο κυριος Πνικκος με τις extra και να επιλεξεις 2-3 ειδη .Κανουν πολυ στα browning πχ top 31,5 gr!!! ,mini 29gr!!!! εχει και πιο βαρια πχ τα 2 ειδη με 33,5 η και το 35,5 ειναι ολα δοκιμασμενα απο browning απο εμενα και απο φιλους μου στις σε διαφορες επαρχιες και στην παφο.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ή ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ(OLYMPIA,VICTORY,RC,SAGA,EXTRA,RIO, .........) ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ (BROWNING,BERETTA,MIROKU,WINCHESTER,BLASER,PERAZZI,MAROCCHI,.......) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΔΙΕΣ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ.
The best there is
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”