Koutsofteros έγραψε:Φέτος (λιγότερο πέρσι) κυνηγώ σχεδόν αποκλελιστικά με VIctory 35gr άσπρη No6.
Ειδικά φέτος, έχω πολλά πουλιά κουτσόφτερα...! Προπσαθώ εδώ και καιρό να έβρω το λάθος.
Πρώτα έψαξα τα δικά μου λάθη, και μετά τα υπόλοιπα. Παίζω με ανοιχτά μάθκια, και βλέπω το πουλί συνήθως, άρα είμαι θεωρητικά λλίον πουκάτω του. Αντίθετα, στην επώμιση μου όσο και να προσπάθησα, πάντα έχω λλίο ψηλά την κεφαλή μου και βλέπω λλίη ρίγα (ψηλοπαίζω). Θεωρώ ότι το ένα "λάθος" κάπου εξουδετερώνει το άλλο, φυσικά κάθε περίπτωση εν διαφορετική αναλόγως απόστασης, πορείας στόχου κλπ....
(χτύπα ξύλο) τα πουλιά που πρέπει να ρίξω συνήθως ρίχνω τα. έστω και όχι καλά χτυπημένα. Εν μετρημένα τα καλλικώματα μου σε όχι μακρινά πουλιά.
Δαμέ να πω ότι παίζω με 5-4 (28", 18.6 νομίζω) και δεν θέλω να αλλάξω τα τσιοκ κυρίως για θέμα ψυχολογίας...(εδοκίμασα!)
Επίσης, στες περιοχές μου, η μέση απόσταση που παίζουμε τα πουλιά είναι 35-40 μέτρα.
Anyway...
Εχτές είπα να κάμω μια δοκιμαστική βολή σε χαρτόνι, να δω την διασπορά της χαρτούτσιας μου (victory 35gr)
Απογοητεύτηκα, αλλά που την άλλη δικαιολογώ τα λίγα σκάγια στα πουλιά!
Έριξα εχτές που απόσταση 25-30 μέτρα, σε χαρτόνι (4 κόλλες Α3 ενωμένες).
Ενώ επερίμενα να υπάρχει αρκετή πυκνότητα που σκάγια σε τούτη την απόσταση, τα κενά που επαρατήρησα ήταν πολλά, και άνετα μπορούσε ένα πουλλί να περάσει μέσα που τα σκάγια...πόσο μάλλον να φάει μόνο 1-2-3 σκάγια..
Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά σε πιο μακρινή απόσταση, γιατί έκαμα το λλίο βιαστικά λόγω βροχής...
Εννα ήθελα να ακούσω τες απόψεις σας..μιας που διαβάζω δαμέ ενδιαφέροντα πράματα που αρκετούς που φαίνουνται δκιαβασμένοι, και μαθένουμε συνέχεια πράματα...
Θενκς!
p.s τωρά που το σκέφτομαι ίσω να μεν έπρεπε να τα γράψω σε τούτο το τόπικ, αλλά βασικά εν για τες παρατηρήσεις σας στην victory 35 που αρχικά ήθελα να ρωτήσω
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέθκοιο και με το συγκεκριμένο, αλλά για χρόνια έπαιζα Olympia quick 30γρ ΜΟΝΟ, ώσπου ξαφνικά αλλάξαν το και δεν ήταν το ίδιο με πριν...οπόταν το έβαλα στην πάντα!!!πανικος έγραψε: νομιζω ειναι κριμα να οι εταιρειες να αλλαζουν τετοια διαχρονικα φυσιγγια αν ειναι θεμα κοστους καλυτερα να τις ακριβωσουν και να τις κανουν οπως παλια.
με το victory 35 δεν είχα πολλή εμπειρία για να καταλάβω κάποια διαφορά..