ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από giorgos80 »

giorgos80 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ :D :D :D

ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΤΣΟΚΣ!!!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΤΣΟΚΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ :roll: :roll: :roll:

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΥΛΟ 18.4 ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 5* ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 18.4+- ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΥΛΟ 18.8 ΑΝΤΙ ΤΟ 5* ΝΑ ΕΙΝΑΙ 18.8+-...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 18.4?.....
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.......ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΤΟ 5* (ΛΟΓΙΚΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ 18.8 ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΤΟ 5* ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 18.4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 18.8?ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ BELL CHOKE!!! :roll: :roll: :roll:
Αλλα λογια ν' αγαπιομαστε

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ? :roll: :roll: :roll:

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(ΜΑΚΡΗΣ)ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ?ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....Γ'ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ;)
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Διαμαρτύρομαι :lol: :lol: . Αυτό το θέμα άφορα την επιλογή του σωστού φυσιγγίου σε σχέση με το τσοκαρισμα και την απόσταση του θηράματος… και ΟΧΙ αν το το 4 τσοκ είναι 0.25 η 0.30μμ μια διαφορά ΑΜΕΛΗΤΕΑ :o όπως λέει και ο αγαπητός Σ. Μακρής , μια διαφορά της τάξεως 5-6 σκαγιών στη συγκέντρωση :shock: :shock: :shock: . Είμαι σίγουρος ότι ο κυνηγός , νέος η παλιός δεν έχει λάθος αν το τσοκάρισμα του δεν είναι 0.25 αλλα 0.30μμ. Λάθος θα είναι αν έχει 5 τσοκ και θέλει να έχει επιτυχία στα 36.5μ με φυσίγγιο 28γρ-6. Παρακαλώ για θέμα τσοκ δημιουργήστε άλλο…. θεμα και να καταθέσουμε τις αποψεις μας εκεί. Ευχαριστώ :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:Διαμαρτύρομαι :lol: :lol: . Αυτό το θέμα άφορα την επιλογή του σωστού φυσιγγίου σε σχέση με το τσοκαρισμα και την απόσταση του θηράματος… και ΟΧΙ αν το το 4 τσοκ είναι 0.25 η 0.30μμ μια διαφορά ΑΜΕΛΗΤΕΑ :o όπως λέει και ο αγαπητός Σ. Μακρής , μια διαφορά της τάξεως 5-6 σκαγιών στη συγκέντρωση :shock: :shock: :shock: . Είμαι σίγουρος ότι ο κυνηγός , νέος η παλιός δεν έχει λάθος αν το τσοκάρισμα του δεν είναι 0.25 αλλα 0.30μμ. Λάθος θα είναι αν έχει 5 τσοκ και θέλει να έχει επιτυχία στα 36.5μ με φυσίγγιο 28γρ-6. Παρακαλώ για θέμα τσοκ δημιουργήστε άλλο…. θεμα και να καταθέσουμε τις αποψεις μας εκεί. Ευχαριστώ :)
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ :oops: :D ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ :D

ΑΤΕ.... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ :D

ΛΟΙΠΟΝ...ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ 7ΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ Κ.Λ.Π!!!

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ :P

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ % ΟΤΙ ΤΑ 7ΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35+ ΜΕΤΡΑ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Για τα φτερωτα της Κυπρου για πρωτη ντουφεκια το 7 ειναι must!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Breda Pegaso έγραψε:Για τα φτερωτα της Κυπρου για πρωτη ντουφεκια το 7 ειναι must!
Δεν το εφάρμοσα πέρσυ και σκέφτουμαι σοβαρά να το εφαρμόσω στο περδίκι ή την φάσσα φέτος. Είμαι κάπως επιφυλακτικός καθώς πέρσυ με την λιλά 31 *6 επέτυχα ένα περδίκι στα περίπου 40 μέτρα με *6 και τσιοκ 4, έχω τις επιφυλάξεις μου καθώς το πιο πιθανό σε τζίνη την απόσταση το *7 δεν θα του έκαμνε κάτι. Πιθανόν να ήταν τυχερή βολή αλλά πάλε σκέφτουμαι.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Στα 40 μετρα δεν εχει προβλημα το Νο7. Στοχος δεν ειναι μονο η δυναμη...αλλα και η πυκνοτητα. Αν φαει 3-4 σκαγια με το 7 αρι θα πεσει μια χαρα.

Για να βαλεις Νο6 σε ανοικτο τσιοκ οπως λεει και ο Λευκιος θελεις και καποια γραμμαρια παραπανω για να εχεις πυκνοτητα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Διαμαρτύρομαι :lol: :lol: . Αυτό το θέμα άφορα την επιλογή του σωστού φυσιγγίου σε σχέση με το τσοκαρισμα και την απόσταση του θηράματος… και ΟΧΙ αν το το 4 τσοκ είναι 0.25 η 0.30μμ μια διαφορά ΑΜΕΛΗΤΕΑ :o όπως λέει και ο αγαπητός Σ. Μακρής , μια διαφορά της τάξεως 5-6 σκαγιών στη συγκέντρωση :shock: :shock: :shock: . Είμαι σίγουρος ότι ο κυνηγός , νέος η παλιός δεν έχει λάθος αν το τσοκάρισμα του δεν είναι 0.25 αλλα 0.30μμ. Λάθος θα είναι αν έχει 5 τσοκ και θέλει να έχει επιτυχία στα 36.5μ με φυσίγγιο 28γρ-6. Παρακαλώ για θέμα τσοκ δημιουργήστε άλλο…. θεμα και να καταθέσουμε τις αποψεις μας εκεί. Ευχαριστώ :)
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ :oops: :D ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ :D

ΑΤΕ.... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ :D

ΛΟΙΠΟΝ...ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ 7ΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ Κ.Λ.Π!!!

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ :P

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ % ΟΤΙ ΤΑ 7ΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35+ ΜΕΤΡΑ.
Άτε Λεύκιε μου περιμένουμε εμείς που έχουμε τις αμφιβολίες μας. :D
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Χθές ετοίμασα τα πατ με τους καταλόγους για την διατριτικότητα :D . Επηγα στο φίλο το Χριστακη -τυπογραφο και μου εκοψε τους καταλογους σε Α5 size . Γιαυτό επι ευκαιρεία το ευχαριστώ για την βοηθεια του αλλά και την συνησφορά του σε υλικό. Μετα μετρηθηκαν ανα 150 σελιδες :shock: και στη συνέχεια εβαλα κλιπς με ενα μονοχρομο χαρτι μπροστα πεισω για καλυτερο εντοπισμό του σκαγιου. Εντός της εβδομάδος θα ετοιμάσω και τα χαρτονια 1χ1 μετρο. Μολις θα μαζέψω και τα φυσίγγια σε νο7 :?: θα αρχείσω τη δοκιμή. Και μια παρακληση :idea: . Οσοι φίλοι εχουν φυσίγγια σε νο 7 σε 28-32-36 γρ και ειναι απο Λάρνακα και θα ηθελαν να δωσουν 5-6 για την δοκιμή θα ηταν καλοδεχουμενα. Αντιλαμβανεστε οτι δεν ειναι δυνατο να εχω τετοια συλλογή απο 7αρια γιαυτό η βοηθεια σας ειναι σημαντική. Θα κάνω και καποια προσπαθεια απο εισαγωγείς φυσιγγιων, αλλα αν κρινω απο παλαιότερες ενεργειες μου ....αμυδρά το βλέπω. Οσοι εχουν φυσίγγια ας μου στείλουν Π.Μ για τ να διεθυτεισω μαζι τους συνάντηση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Χθές ετοίμασα τα πατ με τους καταλόγους για την διατριτικότητα :D . Επηγα στο φίλο το Χριστακη -τυπογραφο και μου εκοψε τους καταλογους σε Α5 size . Γιαυτό επι ευκαιρεία το ευχαριστώ για την βοηθεια του αλλά και την συνησφορά του σε υλικό. Μετα μετρηθηκαν ανα 150 σελιδες :shock: και στη συνέχεια εβαλα κλιπς με ενα μονοχρομο χαρτι μπροστα πεισω για καλυτερο εντοπισμό του σκαγιου. Εντός της εβδομάδος θα ετοιμάσω και τα χαρτονια 1χ1 μετρο. Μολις θα μαζέψω και τα φυσίγγια σε νο7 :?: θα αρχείσω τη δοκιμή. Και μια παρακληση :idea: . Οσοι φίλοι εχουν φυσίγγια σε νο 7 σε 28-32-36 γρ και ειναι απο Λάρνακα και θα ηθελαν να δωσουν 5-6 για την δοκιμή θα ηταν καλοδεχουμενα. Αντιλαμβανεστε οτι δεν ειναι δυνατο να εχω τετοια συλλογή απο 7αρια γιαυτό η βοηθεια σας ειναι σημαντική. Θα κάνω και καποια προσπαθεια απο εισαγωγείς φυσιγγιων, αλλα αν κρινω απο παλαιότερες ενεργειες μου ....αμυδρά το βλέπω. Οσοι εχουν φυσίγγια ας μου στείλουν Π.Μ για τ να διεθυτεισω μαζι τους συνάντηση.
ΑΝ χρειαστείς βοήθεια, παρέα, φυσσίγγια ή οτιδήποτε άλλο... απλά πές μέρα και ώρα που θα είσαι στο σκοπευτήριο, καθώς και το πως θα σε αναγνωρίσουμε ;) και όσοι μπορούν/με θα χαρούμε να συμμετέχουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”