Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σημερα σε υψομετρο Παναγιας Παφου το φυσιγγιο Olympia Super Skeet (portokali) πολυ καλό, τσολι τα πουλια 30-35μ. Ηταν βορειο-ανατολικος 1-2 μποφορ 18 βαθμους θερμοκρασια με ηλιο.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Σήμερα ήταν ψατζη οι κιλλερ 32γρ ταππα νο.12 και βικτορι σκητ 32γρ κι εγώ κοντά ειμουν Λεύκιε
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Sergios έγραψε:Σήμερα ήταν ψατζη οι κιλλερ 32γρ ταππα νο.12 και βικτορι σκητ 32γρ κι εγώ κοντά ειμουν Λεύκιε
Σεργη η κιλλερ 32γρ ταππα νο.12 ειναι παντα ψατζη
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Συνάδελφοι,

θέλω μία μικρή χάρη.
Έχω στην κατοχή μου μερικά φυσίγγια Olympia Super Skeet No. 11. 32γρ. Ένας φίλος μου έκανε δώρο μία κάσα πριν 3-4 χρόνια και τέλος πάντων τα χρησιμοποίησα πλην μερικών.

Σαν φυσίγγιο μου άρεσε και προσπάθησα πρόσφατα να αγοράσω τα ίδια από ένα κατάστημα στην Λεμεσό.
Δυστηχώς το μικρότερο νούμερο διαθέσιμο ήταν το Νο. 9. Ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε ότι δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε Νο. 11. Πιθανολογώ ότι ίσως πριν 3-4 χρόνια να κυκλοφορούσε και τώρα να σταμάτησε.

Οπόταν εκείνο που ζητώ εάν δεν σας είναι κόπος, όταν πάτε σε καταστήματα και δείτε μπροστά σας αυτό το φυσίγγιο σε Νο.11, να σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε για να μπορέσω να αγοράσω.

Ευχαριστώ
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

s4 1.43*32 tappos guallandi No12 ΠΡΩΙ ΠΟΦΥΣΗΜΑ=ΘΑΝΑΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

cynergy έγραψε:
Sergios έγραψε:Σήμερα ήταν ψατζη οι κιλλερ 32γρ ταππα νο.12 και βικτορι σκητ 32γρ κι εγώ κοντά ειμουν Λεύκιε
Σεργη η κιλλερ 32γρ ταππα νο.12 ειναι παντα ψατζη
Αμαν παπά μου εφκαλαν σύννεφο που φτερά μόλις τις επεζα με αίμα με τίποτε τσιολι...μετά τις 8 έβαλα σκητ βικτορι 32γρ η οποία με εξέπληξε σε μακρινές βολές η βικτορι τσαλεντζερ 28γρ δυστυχώς μηδέν
mikros

Δημοσίευση από mikros »

LEFKIOS έγραψε:Σημερα σε υψομετρο Παναγιας Παφου το φυσιγγιο Olympia Super Skeet (portokali) πολυ καλό, τσολι τα πουλια 30-35μ. Ηταν βορειο-ανατολικος 1-2 μποφορ 18 βαθμους θερμοκρασια με ηλιο.
Οταν λετε πορτοκαλια ενοειτε τον καλυκα ή το κουτι?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,

θέλω μία μικρή χάρη.
Έχω στην κατοχή μου μερικά φυσίγγια Olympia Super Skeet No. 11. 32γρ. Ένας φίλος μου έκανε δώρο μία κάσα πριν 3-4 χρόνια και τέλος πάντων τα χρησιμοποίησα πλην μερικών.

Σαν φυσίγγιο μου άρεσε και προσπάθησα πρόσφατα να αγοράσω τα ίδια από ένα κατάστημα στην Λεμεσό.
Δυστηχώς το μικρότερο νούμερο διαθέσιμο ήταν το Νο. 9. Ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε ότι δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε Νο. 11. Πιθανολογώ ότι ίσως πριν 3-4 χρόνια να κυκλοφορούσε και τώρα να σταμάτησε.

Οπόταν εκείνο που ζητώ εάν δεν σας είναι κόπος, όταν πάτε σε καταστήματα και δείτε μπροστά σας αυτό το φυσίγγιο σε Νο.11, να σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε για να μπορέσω να αγοράσω.

Ευχαριστώ
Σ. Μακρής
Καλησπέρα κ. Μακρή!
Μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο φυσίγγιο από το περίπτερο-κυνηγετικά είδη Φάνος στα Λατσία (είχε 3 πακέτα τα αγοράσαμε :D). Το φυσίγγιο ήταν καινούργια παραλαβή (επομένως κυκλοφορεί) και με πληροφόρησε ότι θα έχει και άλλα την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,

θέλω μία μικρή χάρη.

Ευχαριστώ
Σ. Μακρής
Σάββα, πέρσι όταν πήγα και εγώ σε ένα μαγαζί να πάρω φυσίγγια είχε κάποιο που έψαχνε το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε 11. Ο πωλητής του είχε πει πως δεν βγαίνει σε αυτό το νούμερο, δείχνοντας και το βιβλιαράκι της εταιρίας. Ο πελάτης επέμενε πως το βρήκε σε κάποιο άλλο κατάστημα. Επίσης απ' ότι θυμάμαι είπε πως η εταιρεία το είχε βγάλει δοκιμαστικά και σε περιορισμένο αριθμό σε νο. 11.

Νομίζω ένα τηλ στον κατασκευαστή θα μας λύσει την απορία.

ΜΠ
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

kanaris έγραψε:
nikos17 έγραψε:saga dispersande. απο τοτε που την δοκιμασα δεν χρησιμοποιησα αλλο φυσιγγιο για τζικλα[/quot
φιλε μπορεις να μας πεις τον συνδιασμο? δηλαδη νουμερο σκαι, οπλο, τσιοκ κλπ?
φιλε εγω κυνηγω με beretta 686 onyx. το τσιοκ ειναι αναλογως τοπο8εσιας συνηθως 5 η 4
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”