τι εγινε με τα towbox τελικα, ξερει κανενας? δεν τα ειδα στην εκθεση!virtualgreek έγραψε:Μικροπράγματα!BAIKAL 1980 έγραψε:canastas έγραψε:Φίλε BAIKAL 1980 πόσα κοστίζει το πακέτο...???
...φιλε μου το βρισκεις απο 25-28 ευρω....
Θα παραγγείλω 2 κάσιες! Μια για μένα και μια να δώσω και του Γιατρού να έχει μέσα στο καινούργιο Cayenne.
Πάει σου πολλά Γιατρέ μου! Βάλε και ένα TowBox να σέρνεις και κάμποσους υποψήφιους ασθενείς που θα μαζεύεις από το βουνό!!!![]()
![]()
![]()
Σ.
REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR
- πανικος
ΝΑ τον πιουμε συντομα φιλε μπαικαλBAIKAL 1980 έγραψε:πανικος έγραψε:Αν ψηνουν και καφε και ριχνουν τα πουλια καθαρισμενα απο τα φτερα μπορει να τα αγοραζα με ετσι τιμη
..τον καφε καμνω σου τον εγω πανικο μου...!![]()
....κοιτα...μετα τις πρωτες 2-3 εξορμησεις αρχιζουν τα δυσκολα...πολυ λιγα πουλια και αν σου δωσουν ευκαιρια θα τα ντουφεκισεις απο 30-50 μετρα....δηλ ατε να χτυπησεις στην καλυτερη 3-4 πουλλια...πολυ σπανια μπορει να δωσει κανενα μπασιμο πανω σου και να παιξεις αρκετα παραπανω...σπανια ομως....οποτε τα φυσιγγια που θα ριξεις ειναι ελαχιστα...και αν μου δωσουν εστω και 10 μετρα ωφελιμο βεληνεκες...τοτε εγω ειμαι ευχαριστημενος...γιατι στα 30 μετρα αν και ακουγεται καπως κοντινη αποσταση εν δεν φαει καλα τη σιηπεθκια η φασσα...τοτε ε να παει να πεσει κατεχομενα!

οταν αρχισουν τα δυσκολα αφηνε τον baikal σπιτι και παιρνε skb να κυνηγας και ολα θα πανε καλα

αστειεφκω σε φιλουι.οταν αρχιζουν τα δυσκολα παω στα ευκολα τραχηλα τζικλα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:ΝΑ τον πιουμε συντομα φιλε μπαικαλBAIKAL 1980 έγραψε:πανικος έγραψε:Αν ψηνουν και καφε και ριχνουν τα πουλια καθαρισμενα απο τα φτερα μπορει να τα αγοραζα με ετσι τιμη
..τον καφε καμνω σου τον εγω πανικο μου...!![]()
....κοιτα...μετα τις πρωτες 2-3 εξορμησεις αρχιζουν τα δυσκολα...πολυ λιγα πουλια και αν σου δωσουν ευκαιρια θα τα ντουφεκισεις απο 30-50 μετρα....δηλ ατε να χτυπησεις στην καλυτερη 3-4 πουλλια...πολυ σπανια μπορει να δωσει κανενα μπασιμο πανω σου και να παιξεις αρκετα παραπανω...σπανια ομως....οποτε τα φυσιγγια που θα ριξεις ειναι ελαχιστα...και αν μου δωσουν εστω και 10 μετρα ωφελιμο βεληνεκες...τοτε εγω ειμαι ευχαριστημενος...γιατι στα 30 μετρα αν και ακουγεται καπως κοντινη αποσταση εν δεν φαει καλα τη σιηπεθκια η φασσα...τοτε ε να παει να πεσει κατεχομενα!![]()
οταν αρχισουν τα δυσκολα αφηνε τον baikal σπιτι και παιρνε skb να κυνηγας και ολα θα πανε καλα![]()
αστειεφκω σε φιλουι.οταν αρχιζουν τα δυσκολα παω στα ευκολα τραχηλα τζικλα
...χαχα...εγω μενω στα δυσκολα πανικο μου...!σπανια να κυνηγησω αλλα θηραματα οπως τσικλα και τρασιηλα...αν και η τρασιηλα μου αρεσει πολυ!
και τον καφε...οποτε θελεις φιλε μου...
- πανικος
επαθα το ιδιο φιλε με αλλη ιστοριαcanastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
ηρτεν η γυναικα και λεει μου αγορασα σου τζε μποξερακια αφουν δεν παεις εσυ
βλεπω τα ωραια 3κομματια με κατι σταμπες calvin clein κτλ.τζε ποσα τουτα κορη λαλω της?
επιασα τα ξεπουλημα 20 ευρω μου ειπε εν πολλα καλη ποιοτητα.
ολαν εν τα φορω τζε να φοουμε να κλασω λαλω της επαρτα πισω

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:επαθα το ιδιο φιλε με αλλη ιστοριαcanastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
βλεπω τα ωραια 3κομματια με κατι σταμπες calvin clein κτλ.τζε ποσα τουτα κορη λαλω της?
ολαν εν τα φορω τζε να φοουμε να κλασω λαλω της επαρτα πισω![]()
...επεθανες με!!!!
- canastas
- Full Member
πάντα παίζω σε λογίκη απόστασή φίλε αλλα και πάλι υπάρχει η πιθανόντητα καλικόματος...BAIKAL 1980 έγραψε:canastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
..ενας λογος παραπανω να παιζεις μονο σε λογικη αποσταση!!!!

THE BEST THERE IS
- ANTROS BREDA
πανικος έγραψε:επαθα το ιδιο φιλε με αλλη ιστοριαcanastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
ολαν εν τα φορω τζε να φοουμε να κλασω λαλω της επαρτα πισω![]()

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
canastas έγραψε:πάντα παίζω σε λογίκη απόστασή φίλε αλλα και πάλι υπάρχει η πιθανόντητα καλικόματος...BAIKAL 1980 έγραψε:canastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
..ενας λογος παραπανω να παιζεις μονο σε λογικη αποσταση!!!!
..αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι!!!η χρησημοποιηση τετοιων φυσιγγιων για μενα δεν λεει να παιζεται σε ανοικτο τσοκ...απο 3 και κατω...εγω κυνηγαω με 3-2 οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο διοτι σε αποσταση κοντινη το φυσιγγι θα πηγαινει σαν σφαιρα...δυσκολο στην σκοπευση...σιγουρα δεν αξιζει να κυνηγας με αυτα....απλα μια περιεργια για να τα δω την ειχα...γιαυτο προχωρησα στην αγορα τους...εχω και το παλιο μου στοκ με Κυπριακες...που ξερω δεν με απογοητευουν...γιαυτο ολα αυτα που αγορασα...θα μου βγαλουν και την φετινη σεζον οπως και το καλοκαιρι...το πιο πιθανον...και θα δοκιμασω αυτα τα τοσο διαφημισμενα φυσιγγια σε καθε καιρο...και μετα θα μπορω να ειμαι βεβαιος για την αποδοση τους...
- RELOADER S
- Full Member
...οριστε φιλε μου http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 6&start=20[/quote]
MA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η NSI SUPER CACCIA KΡΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ?
MA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η NSI SUPER CACCIA KΡΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ?
MA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η NSI SUPER CACCIA KΡΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ?[/quote]RELOADER S έγραψε:...οριστε φιλε μου http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 6&start=20
..φιλε αν θυμαμαι καλα η CACCIA(38γρ) ηταν σε νουμερο 5...η remington(35,5γρ) σε Αμερικανικο 6 και ευρωπαικο 5,5 μια και ειναι λιγο πιο χοντρα τα σκαγια στα Αμερικανικα φυσιγγια