ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΥΓΙΖΩ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ..... ΚΑΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!LAGOS έγραψε:Φίλε Σόλωνα σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες. Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να την θεωρήσεις και κάπως άστοχη αλλά έχω τους λόγους μου.solon loyka έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ..... ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΝΗΓΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ....
ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΙΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΥΤΑ.......ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!
ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΝΞΑ ΠΕΡΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΑ,ΠΑΝΤΑ) ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.....
ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ....
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ Ν6 ΝΑ ΕΧΕΙ 293 ΣΚΑΓΙΑ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ Ν6 ΝΑ ΕΧΕΙ 329 ΣΚΑΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ν6 352 ΣΚΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΥΓ.ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ VICTORY DISPENSER 32GR ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ.
Ζύγισες τα συγκεκριμένα σκάγια? Ήταν όλα 35gr?
Victory Vs Olympia
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Victory Vs Olympia
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- GiorgosT
- Full Member
Πάντως έχει πάρα πολύ κόσμο που δεν βγάζει το συγκεκριμένο φυσίγγιο από τα όπλα τους.
Αν διαβάσουν τι γράφουμε εδώ σίγουρα δεν θα είναι τόσο σίγουροι ή να του έχουν τόση εμπιστοσύνη.
Αν διαβάσουν τι γράφουμε εδώ σίγουρα δεν θα είναι τόσο σίγουροι ή να του έχουν τόση εμπιστοσύνη.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Breda Pegaso
Σε αναλυτικες δοκιμες φυσιγγιων που διαβαζω σε διαφορα ελληνικα περιοδικα, πιανουν 5 φυσιγγια απο καθε πακετο και μετρουν πυριτιδα και βαρος σκαγιων για να βλεπουν ποσο σταθερο ειναι το καθε φυσιγγιο στις δοσολογιες.
Αλλα ειναι σταθερα με μικρες διαφορες και αλλα δεν ειναι.
Βρηκαν μεχρι 1,20 γρ σκαγια διαφορα απο φυσιγγια του ιδιου πακετου. Δηλαδη αν το πακετο εγραφε 36γρ, ενα φυσιγγι μπορει να ειχε 35,1 γρ και το αλλο 36,3. Αλλο ειχε 35,5γρ κλπ.
Σε πυριτιδα βρηκαν διαφορα μεχρι 0,10 γρ.
Βρηκαν μεχρι 1,20 γρ σκαγια διαφορα απο φυσιγγια του ιδιου πακετου. Δηλαδη αν το πακετο εγραφε 36γρ, ενα φυσιγγι μπορει να ειχε 35,1 γρ και το αλλο 36,3. Αλλο ειχε 35,5γρ κλπ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ 1ΓΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΣΕ Ν6.... 9+/- ΣΚΑΓΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑBreda Pegaso έγραψε:Σε αναλυτικες δοκιμες φυσιγγιων που διαβαζω σε διαφορα ελληνικα περιοδικα, πιανουν 5 φυσιγγια απο καθε πακετο και μετρουν πυριτιδα και βαρος σκαγιων για να βλεπουν ποσο σταθερο ειναι το καθε φυσιγγιο στις δοσολογιες.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Breda Pegaso
Το ξερω Σολων οτι ενα γραμμαριο ειναι μικρο απλα το αναφερω για να δουμε οτι στα φυσιγγια μαζικης παραγωγης υπαρχουν αυτες οι διαφορες.
Τωρα στην περιπτωση που υπαρχει διαφορα 50-60 σκαια κατι παει λαθος...
Πρεπει να κανουν περισσοτερο, σοβαρο ελεγχο οι εταιρειες.
Τωρα στην περιπτωση που υπαρχει διαφορα 50-60 σκαια κατι παει λαθος...
Πρεπει να κανουν περισσοτερο, σοβαρο ελεγχο οι εταιρειες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ 14MM.ΣΗΚΩΝΕΙ 40 ΓΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Anthimos
- Moderator
Παρακολουθω μ ενδιαφέρον το θεμα που εξελισσεται και κατέληξε να κατηγορηται ενα απο τα καλυτερα Κυπριακα φυσιγγια και μια απο τις καλυτερες κυπριακες εταιρειες κατασκευης φυσιγγιων..
Απο ανεκαθεν θαυμαζα τις αποδοσεις αυτου του φυσιγγιου και τ αποτελεσματα που ειχα στο κυνηγι μ αυτο και μ εντυπωσιαζε οτι μια τόσο " ιδιοτροπη " πυριτιδα η ΑΟ μπορουσε στα 35γρ ν αποδωσει τόσο καλα
Σίγουρα αν επελεγες αυτο το φυσιγγι σε αλλοπροσαλλες καιρικες συνθηκες , υπερβολικη ξηρασια και υγρασια θα ειχες προβλημα αλλα κατ εμένα ειναι ενα απο τα καλυτερα κυπριακα φυσιγγια για την "γλυκασια"
Είμαι σιγουρος οτι η εταιρεια θα ταλαιπωρηται συχνα πυκνα να σταθεροποιησει το φυσιγγιο αυτο μιας και η πυριτιδα ΑΟ οπως πολυ καλα γνωριζουν όσοι ασχολουνται με την ιδιογωμοση ειναι " ιδιομορφη" πυριτιδα και ισως εκει να οφειλετε η διακυμανση σε πιστονάκια και βαρος σκαγιων ....αλλα φίλε Σολων ειμαι σιγουρος οτι δεν ανοιξες φυσιγγια απο μια παρτιδα και μαλλον φαινεται απο τους καλυκες και το χρωμα των πιστωνιων ότι μπορει παραγωγικα να εχουν και ορισμενα χρονια διαφορα η μια απο την αλλη.
Εγω μετρω τους περτικους/λαγους στη βουρκα με το εν λογω φυσιγγιο και εξακολουθω να το εμπιστευομαι!!!
Απο ανεκαθεν θαυμαζα τις αποδοσεις αυτου του φυσιγγιου και τ αποτελεσματα που ειχα στο κυνηγι μ αυτο και μ εντυπωσιαζε οτι μια τόσο " ιδιοτροπη " πυριτιδα η ΑΟ μπορουσε στα 35γρ ν αποδωσει τόσο καλα
Σίγουρα αν επελεγες αυτο το φυσιγγι σε αλλοπροσαλλες καιρικες συνθηκες , υπερβολικη ξηρασια και υγρασια θα ειχες προβλημα αλλα κατ εμένα ειναι ενα απο τα καλυτερα κυπριακα φυσιγγια για την "γλυκασια"
Είμαι σιγουρος οτι η εταιρεια θα ταλαιπωρηται συχνα πυκνα να σταθεροποιησει το φυσιγγιο αυτο μιας και η πυριτιδα ΑΟ οπως πολυ καλα γνωριζουν όσοι ασχολουνται με την ιδιογωμοση ειναι " ιδιομορφη" πυριτιδα και ισως εκει να οφειλετε η διακυμανση σε πιστονάκια και βαρος σκαγιων ....αλλα φίλε Σολων ειμαι σιγουρος οτι δεν ανοιξες φυσιγγια απο μια παρτιδα και μαλλον φαινεται απο τους καλυκες και το χρωμα των πιστωνιων ότι μπορει παραγωγικα να εχουν και ορισμενα χρονια διαφορα η μια απο την αλλη.
Εγω μετρω τους περτικους/λαγους στη βουρκα με το εν λογω φυσιγγιο και εξακολουθω να το εμπιστευομαι!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Ενιξερω αν είμαι στο σωστό θεμα
Ποσά γοραζετε τα φουσεκια??
Εχτές επια σε έναν στην Λεμεσό τζε εγορασα ένα victory skeet, ena challenger tze ena super tordo τζε έβαλε μου τα 7 ευρώ το ενα
Εχτές επια σε έναν στην Λεμεσό τζε εγορασα ένα victory skeet, ena challenger tze ena super tordo τζε έβαλε μου τα 7 ευρώ το ενα
- Anthimos
- Moderator
Λευκωσια βρισκεις απο 5.50 ως 6.80 τα κυπριακα της τσιχλας!!!tooulos96 έγραψε:Ενιξερω αν είμαι στο σωστό θεμα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- APOLLON_1
εγώ κυνηγό όλα μου τα κυνήγια αποκλειστικά με victory δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλημα σε κανένα από τα κυνήγια μου και ούτε πιστεύω ότι μπορεί ποτε να σταματήσω να κυνηγό αυτά τα φυσίγγια συγκεκριμένα κυνηγό τα europa 30-32g κόκκινη πιο πολύ και λίγο την mpez και skeet κίτρινη 32g μονο με αυτά τα 3 φυσίγγια κυνηγό ολόχρονα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και σε οποιες δήποτε συνθήκες χωρίς να αντιμετωπίσω ποτε μου πρόβλημα
EPANIEL POWER