ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

Στελιο την 35 γρ βικτορι ασπρι εν φωτια εγω παντως την 32γρ καφετουα βικτορι προτιμω την.
ΦΙλικα παντα!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πιο φυσίγγιο κάνει πιο πολύ για πρωί europa mpez η lila 31?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

APOLLON_1 έγραψε:πιο φυσίγγιο κάνει πιο πολύ για πρωί europa mpez η lila 31?

Η λιλα!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Anthimos έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:πιο φυσίγγιο κάνει πιο πολύ για πρωί europa mpez η lila 31?

Η λιλα!!!!
+1000
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Η VICTORY 31 -ΜΩΒ-ΛΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΡΗ 35 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ VICTORY ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΕΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΘΗΡΑΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΩΒ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ.
ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΠΆΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΜΕ 1000.
31 ΓΡ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΙΣΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

LOUIS SETTER έγραψε:Η VICTORY 31 -ΜΩΒ-ΛΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΡΗ 35 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ VICTORY ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΕΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΘΗΡΑΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΩΒ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ.
ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΠΆΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΜΕ 1000.
31 ΓΡ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΙΣΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

φιλε διορ8ωσε με αν κανω λα8οσ.... η victory i lila ειναι αυτη που εχει πανω λαγο και περτικο?? αν ειναι αυτη ηταν η χαρτουτσια του παππου μου για πολλα χρονια αλλα αποτι 8υμαμαι αποδιδει πολλα αμα εχει ΑΕΡΑ. ισχυει αυτο???
12345678
Full Member

Δημοσίευση από 12345678 »

Καλησπερα απο Ελλαδα.Μια ερωτηση ,σαν παθιασμενος μπεκατσας ο οπλοπωλης μου προτεινε τα βικτορυ 32 μαλλινη ταπα.Τα χει δοκιμαση κανενας;θα τα ριχνω με ενα μπραουνινγκ σιτορι της δεκαετιας του 80. :D
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

12345678 έγραψε:Καλησπερα απο Ελλαδα.Μια ερωτηση ,σαν παθιασμενος μπεκατσας ο οπλοπωλης μου προτεινε τα βικτορυ 32 μαλλινη ταπα.Τα χει δοκιμαση κανενας;θα τα ριχνω με ενα μπραουνινγκ σιτορι της δεκαετιας του 80. :D

Φίλε καλοσωρισες στο φορουμ
Το συγκεκριμένο φυσιγγι ειναι σταθερη αξια στη Κύπρο
Νομιζω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

12345678 έγραψε:Καλησπερα απο Ελλαδα.Μια ερωτηση ,σαν παθιασμενος μπεκατσας ο οπλοπωλης μου προτεινε τα βικτορυ 32 μαλλινη ταπα.Τα χει δοκιμαση κανενας;θα τα ριχνω με ενα μπραουνινγκ σιτορι της δεκαετιας του 80. :D
Καλησπερα συναδελφε και καλως ηρθες. Το europa με μαλλινη ταπα ειναι καλο φυσιγγιο ομως ισως δεν ανταποκριθει καλα σε μερες με υγρασια και θερμοκρασιαες κατω των 15 βαθμων. Δοκιμασε το dispenser 32 gr της ιδιας εταιριας, ισως σου αρεσει καλυτερα για μπεκατσα. Ειναι και πιο σταθερο σε συνθηκες μπεκατσοκυνηγιου
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
12345678
Full Member

Δημοσίευση από 12345678 »

Ευχαριστω.Θα τα δοκιμασω και σε πινακα,διασπορας δεν τα πολυ παω, ειναι και τα τσοκ ανοικτα bell κ κυλινδρος.
Υ.Γ Μακρια απο μνημονια ,και τροικες ειναι ο θανατος του μεροκαμματιαρη :o
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”