Μονο η Ασπρη κινειται σε λογικα πλαισια σε σχεση με το τσιοκ!!!

ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΩ...1)ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ 75ΕΚ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ 35Μ Η 36,5 ?ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 35 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ <<ΣΩΣΤΟ>> ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 36,5...ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΟ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ 30Μ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ 60ΕΚ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 100% ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ Η ΑΠΩΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ).... ΡΩΤΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ 2) ΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ % ΣΕ ΚΥΚΛΟ 70ΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΦΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΩΣΤΑ?3)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 1Μ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ) ΞΕΡΩΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΧ. 60% ΠΑΝΩ ΚΑΙ 40% ΚΑΤΩ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΒΟΛΗΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΥΓΡΟ/ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ....ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΙΛΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΠΡΙΝ ΠΑΩ... ΠΧ. ΣΤΑ 60%-65%-70% ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΓΓΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ, ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΦΟΡΗΤΟ ΚΛΟΤΣΙΜΑ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ(τα BAR ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟΥΜ) ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑLEFKIOS έγραψε:Φίλε Solon louka αντιλήφτηκα τι έγινε, εξου και τα κάπως υπερβολικά αποτελέσματα. Το ότι σμίκρυνες τον κύκλο, από 75εκ στα 70 εκ. αυτό είναι λάθος και σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις σωστό αποτέλεσμα επί της % ποσοστό συγκέντρωσης. Επίσης το ότι έχεις σμικρύνεις αναλογικά ( το έκανες με την μέθοδο των τριών δηλ. στα 36.5μετρα εχω 75εκ ,στα 70εκ. πόσα?) την απόσταση (34μ) και αυτό είναι λάθος διότι τα τσοκς δεν σχηματίζουν κώνο, όπως ένα ισοσκελές τρίγωνο, αλλά τρομπέτα δηλ ενώ στις αρχικές αποστάσεις(μέχρι τα 18μ περίπου) οι διαφορές τους είναι μεγάλες, στις ποιο μεγάλες αποστάσεις οι διαφορές αυτές είναι μικρές.. Επίσης επειδή είχες χαρτόνια πλάτους 70εκ και επειδή μερικές φορές οι βολές μας μπορεί να μας φύγουν λιγο πάνω ,λίγο κάτω και εσύ δεν ειχες περιθώριο να ευελικτής, διότι όπως είπες σχημάτιζες τον κύκλο μετά την βολή. Τα χαρτόνια που χρησιμοποίησες τα χρησιμοποιώ και εγώ με την διαφορά οτι ενώνω δυο μαζί και σχηματίζω ένα με 100εκ Χ 100εκ που είναι το ιδανικό. Γενικά οι δοκιμές σου σε σχέση με την διατριτικότητα είναι αξιόπιστες και μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα , για τις κατανομές ναι μεν δείχνουν κάποια εικόνα αλλά όχι σε βαθμό που να είσαι σίγουρος, αν εχεις διάθεση επέλεξε 4-5 φυσίγγια από αυτά που σου αρεσαν στην διατριτικότητα και ξανακάνε τις κατανομές. Αν θέλεις να μιλήσουμε στο τηλέφωνο στείλε μου Π.Μ, εγώ πάντως θα το ήθελα. Οι ποιο πανω σκέψεις είναι η δική μου άποψη και με κανένα τρόπο δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια σου φίλε solon louka.