ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Laurona έγραψε:Δεν εχω ιδεα τι ειναι...ουτε το βίντεο ειδα ακόμη λογω κινητου αλλά λογικα θα πρεπει να δου επιτρέπει μεγαλύτερο βαρος σκαγιων στον ηδη υπαρχων κάλυκα χωρις να πρεπει μα τον μεγαλώσεις.
Πχ ογκος σκαγιων που θα εμπαιναν μονο σε καλυκα 76 αντι 70.
Τι γίνετε ομως με τις πιέσεις. ?

Σωστα το υπολογισα?
Καλησπέρα Χρύσανθε,
Το τοξοειδές κλείσιμο είναι μια πατέντα του 1937-1938 περίπου και μπαίνει η ίδια γόμωση με αυτή στο ανάλογο αστεροειδές κλεισιμο.
H διαφορά "νομίζω" απο το αστεροειδές είναι το ελαφρός χαμηλότερο Peak Presure και η διαφοροποίηση του χρόνου καύσης της πυρίτιδας λόγο της διαφορετικής αντιστασης ξερελιάσματος.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αντρικο ευχαριστώ φίλε.
Απο μια πρόχειρη μελετη που εκανα είναι παλια πατεντα.
Διεβασα σρ φορουμ επισης οτι έχει απαγορευτεί δτην ιταλια.
Δεν ξερω εαν αυτό ευσταθεί. Ηταν απάντηση μελους.
Προσδίδει πολυ πιο σφικτες κατανομές λογω ομαλοτερου ανοίγματος σλλα η γεωμετρια στο φυδιγκι αλλαζει εντελως οπως κ ο όγκος πυριτιδας.
Αυτα διεβασα περιληπτικά
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Λόγο ανάγκης πιο ψηλών βυσμάτων αλλάζει πλήρως η ογκομετρία και οι θαλάμοι καύσης, λογικά.
Για την πυρίτιδα δεν γνωρίζω πως θα πρέπει να προσαρμοστεί, εξάλλου δεν το θεωρησα αναγκαίο να ασχοληθώ στην πράξη, θεωρώ πως θα πρέπει να αυξηθεί, να απαγορεύτηκε δεν γνωρίζω αλλά ουτε φανταζομαι τους λόγους που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.
Σφηκτές κατανομές επέρχονται και με πολύ πιο απλούστερους τρόπους.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σημασια εχει ότι Ο Σολωνας αποφάσισε να ασχοληθεί κ ετσι θα χουμε δοκιμες κ στοιχεια απο μελος του φόρουμ κ όχι απο ξενους :)

Φατσικα δεν μου αρεσει καθολου ομως το κλείσιμο αυτό κ με ξέρετε. ....αν δεν μου αρεσει κατι δυσκολα θα το δοκιμάσω :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εννα πει κανενας τιποτε για το ζ πλαστ το πιστονι παιδες?

Hunting is passion......
Passion is point......
troll
Full Member

Δημοσίευση από troll »

ζ πλαστ:συμβατικό πιστόνι κλειστού τύπου για μακρινές αποστάσεις
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Παιδες συγνωμη που διακοπτω γιατο ζυπλαστ αλλα καποιος εβαλε ενα σεταπ για φασσα με α1 1.70 στα 33 ή 34γρ αν ειναι ευκολο μπορει να το αναφερει ξανα γιατι εχασα το?
Και κανενα αλλο καλο σεταπ παλι για φασσα εκτος που την 206s που κανει ο αντρεας για να δοκιμασω?
Επισης θα ηθελα απο τον Σολων να μου δωσει ενα σετ απ για τον lb6λεπτομερες αν θελει γιατι εκανα κατι δοκιμες και η κατανομη ηταν που σου νευκω που παεις.
Ευχαριστω.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

troll έγραψε:ζ πλαστ:συμβατικό πιστόνι κλειστού τύπου για μακρινές αποστάσεις
Kάπου το επαράκαμαν όμως με τη διαφήμιση του συγκεκριμένου, είδα θυμάμαι διαφήμιση για βολή 80μ :? :?
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αν καποιος χρησιμοποια τις συγκεκριμενες χαρτουτσιες ας μας γραψει με τι οπλο αυλους κ συνθηκες αν ειναι ευχαριστημενος

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Αχερκωτης έγραψε:Αν καποιος χρησιμοποια τις συγκεκριμενες χαρτουτσιες ας μας γραψει με τι οπλο αυλους κ συνθηκες αν ειναι ευχαριστημενος

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;

Επαιξα τες εγω περσι ...5 αρι 32 γραμμαρια γκριζο ... Αυλοι 18,7...Τσιοκ 3-1 ...Πολυ ευχαριστημένος!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”