ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Απίθανος 78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκας Victory 69.10 κομμένος cx2000 58.3χιλ
206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι
Εικόνα
Αντρεα για το σκοπευτηριο τις εκανες ή για κυνηγι? Γιατι εκανα τες ιδιες και δεν μου αρεσαν για κυνηγι
Για κυνήγι είναι! Αυτο το σετ απ το κάνω εδω και δύο σεζόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα
τη βάθος ρελίου έχεις εσυ?
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:
206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι
Εικόνα
Αντρεα για το σκοπευτηριο τις εκανες ή για κυνηγι? Γιατι εκανα τες ιδιες και δεν μου αρεσαν για κυνηγι
Για κυνήγι είναι! Αυτο το σετ απ το κάνω εδω και δύο σεζόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα
Πρεπει να τις εκανα λαθος γιατι ειχα αρκετη πιεση στο βυσμα στην mec. Δεν ρελιαζω ομως εγω
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι
Εικόνα
Χαρη το ιδιες ειναι σχετικο ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

τη βάθος ρελίου έχεις εσυ?[/quote]
Πρεπει να τις εκανα λαθος γιατι ειχα αρκετη πιεση στο βυσμα στην mec. Δεν ρελιαζω ομως εγω[/quote]

Εμένα εχουν 1χιλ πίεση και χωρίς παραμόρφωση του βύσματος. Παίζει μεγάλο ρόλο η πίεση στο βύσμα!
Απίθανος 78
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Για κυνήγι είναι! Αυτο το σετ απ το κάνω εδω και δύο σεζόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα
Πρεπει να τις εκανα λαθος γιατι ειχα αρκετη πιεση στο βυσμα στην mec. Δεν ρελιαζω ομως εγω[/quote]

Εμένα εχουν 1χιλ πίεση και χωρίς παραμόρφωση του βύσματος. Παίζει μεγάλο ρόλο η πίεση στο βύσμα![/quote]
Γιαυτο θα τις ξανακανω σωστα και θα δω το αποτελεσμα. Να ρωτησω κατι ομως. Το ρελιασμα εκτος απο εμφανιση δινει κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Αντίσταση για να γίνει πιο σωστή καύση και όλα τα φυσίγγια σου να έχουν το ίδιο ύψος (αυτο είναι σχετικό)
Απίθανος 78
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Αντίσταση για να γίνει πιο σωστή καύση και όλα τα φυσίγγια σου να έχουν το ίδιο ύψος (αυτο είναι σχετικό)
Δηλαδη δεν μπορω να εχω την σωστη αντισταση μονο με το κλεισιμο οσο και να ρυθμισω την mec?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Οχι.Χωρίς να ρελιάζεις δεν μπορείς να επιτύχεις μια σωστή καμπύλη καύσης της πυρίτιδάς,δεν σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται να το κάνεις! Εγώ γέμιζα χρόνια με την μεκ πριν αρχίσω να ρελιαζω
Απίθανος 78
Full Member

Και ποσα μπορει να στοιχησει ενα μοτερ με το στροφειο? Γιατι ειδα καποιο που πουλουσε μια cortini μονο με το στοφειο και ηθελε 300 ευρο μεταχειρισμενη
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Απίθανος 78 έγραψε:Και ποσα μπορει να στοιχησει ενα μοτερ με το στροφειο? Γιατι ειδα καποιο που πουλουσε μια cortini μονο με το στοφειο και ηθελε 300 ευρο μεταχειρισμενη
Φίλε και με τράπανο κάνεις την δουλειά σου απλά η διαφορά μιας μηχανής ιδικά για ρέλιαζμα είναι σταθερή και χωρίς κραδασμούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”