ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

μηπως οταν υπαρχει παγετος ειναι πιο μεγαλο το προβλημα?! συγκεκριμενα μου ετυχε 2 φορες στη ζωη μου μερα με πολλη παγετο (ξηρο καιρο) να τραυματισω δεκαδες πουλια και να γινεται το πιο πανω σκηνικο...!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

682 GOLD E έγραψε:μηπως οταν υπαρχει παγετος ειναι πιο μεγαλο το προβλημα?! συγκεκριμενα μου ετυχε 2 φορες στη ζωη μου μερα με πολλη παγετο (ξηρο καιρο) να τραυματισω δεκαδες πουλια και να γινεται το πιο πανω σκηνικο...!!
Μήπως.. λέω μήπως λόγο του ότι ήταν παγωνιά, να φορούσες πολλά ρούχα και να μην μπορούσες να επωμίσεις σωστά ?

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

virtualgreek έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:μηπως οταν υπαρχει παγετος ειναι πιο μεγαλο το προβλημα?! συγκεκριμενα μου ετυχε 2 φορες στη ζωη μου μερα με πολλη παγετο (ξηρο καιρο) να τραυματισω δεκαδες πουλια και να γινεται το πιο πανω σκηνικο...!!
Μήπως.. λέω μήπως λόγο του ότι ήταν παγωνιά, να φορούσες πολλά ρούχα και να μην μπορούσες να επωμίσεις σωστά ?

Σ.
στολη της καταδυσης 5.5 MM παραλαγη το χειμονα και το προβλημα ΤΕΛΟΣ :D
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

sotiris!129 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Σ.
ντυσιμο τυπου κρεμμυδι!! :P ειναι και αυτο ενας παραγωντας τα πολλα ρουχα ομως αυτες τις 2 συγκεκριμενες μερες οτι και να μου πειτε δεν τις ξεχνω ποτε και για μενα ειναι ενα μυστηριο! δεν μιλω για 1 και 2 πουλια και ειμαι σιγουρος για τις επωμισεις και τις βολες μου
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

στολη της καταδυσης 5.5 MM παραλαγη το χειμονα και το προβλημα ΤΕΛΟΣ :D[/quote]

ρε Σωτηρη με τη στολη καταδυσης εν μπορεις να ταραξεις, οπως το ρομποτ που θα εισαι ειδικα με την 5αρα τη στολη! εν με το ψαροτουφεκο που τες παιζεις εσυ αλοπως!! :lol: :lol:
sotiris!129

πελαρες ολαν εγω μια χαρα ταρασω! :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

sotiris!129 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Σ.
LOL!!!!!!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
sotiris!129

το προβλημα το σοβαρο ομως ειναι να μην συφτασεις!
ειπες ζε συφτασες βαρτου ριγανη :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

sotiris!129 έγραψε:το προβλημα το σοβαρο ομως ειναι να μην συφτασεις!
ειπες ζε συφτασες βαρτου ριγανη :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: πανουι του μωρου πουμεσα τσιε μεν το φοασε!!! εν τσιε να σου τα λαλω ουλλα!!! :P :P :P
sotiris!129

σοβαρα τωρα
μια μερα ημουν στες ζικλες στη Σια πρην παρα πολλα χρονια που η Σια επειανεν ζικλες!
ηταν ετσι πρωι πρωι πρην καλα καλα φκει το φως! κυνηγοι πολλοι ζικλες παλε πολλες , μια φαση ακουω μπαμ μπαμ, μετα που λιο τσικ τσικ μια ζικλα ραμα πανω μου ... επωμιζω και πρην παιξω πεφτει η ζικλα ΣΕΚΑ :lol: :lol: 10-15 μετρα που μενα! ουτε πολλα παγωνια ηταν ουτε χιονια ειχε (αφου ημουν Σια) μετα που καμποση ωρα που ετελειωσε το ποφυσιμα επεια και εδοκα του αθρωπου την ζικλα του και που αποτι καταλαβα που την ματσουα του και τες χαρτουτσιες που επαιξεν πρεπει να το επαθε πολλες φορες ζινη την μερα :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”