φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Panikos Solomonides
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από Panikos Solomonides »

kypros έγραψε:πανικο θα ηθελα να σε ρωτησω... το 686 σπορτινγ που εχεις ειναι το 686 σπεσιαλ το παλιο?? γερνει προς τα μπροστα?? εννοω ειναι εμπροσθοβαρο οπλο? εχει σταθερα τσιοκ?? και επισης το παρακοντακο του ειναι bevertail ή απλο λεπτο? σε ροτω γιατι εχει βρει ενα παρομιο οπλο και προσπαθω να καταλαβω καποια πραγματα.

ευχαριστω
Κύπρο, πράγματι το όπλο μου είναι το παλιό μοντέλο το ποποί αγόρασα το 1991. Γέρνει λίγο μπροστά αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είναι κάτι το ενοχλητικό και παρόλο που το βάρος είναι 3.600 είναι αρκετά ισοζυγισμένο. Είναι πολυτσόκ και το παρακόντακο του είναι bevertail. Επίσης οι κάννες είναι αεριζόμενες και το μέταλλο των καννών είναι mat, δηλαδή σκούρο και όχι γυαλιστερό.

Σε βιαβεβαιώνω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έκανα. Όπλο χωρίς καθόλου προβλήματα είτε μηχανικά είτε με φυσίγγια.
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

paidia sas xeretw. kainourgios stin parea . egw gia fetos lew na to rixw sta saga. exw pe3ei sxedon oli tin seira persi sto kynigi tis perdikas kai stin tzikla me apistefta pe3imata. prwtinw pigheon 36g no 6-7 kai sporting elite 32g 7.5 no. <---- FOVERI
dokimasmena me 682 gold e 682 gold skeet kai tikka
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

φιλε Στελιο σε τι καιρο και τι κυνηγι ριχνεις την saga sporting elite 7,5? κυνηγω και εγω με 682 GOLD ε σπορτ και περσι δοκιμασα την saga heavy 34 no 5 στη φασσα τον αυγουστο αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Stelios K.
Full Member

kypros έγραψε:φιλε Στελιο σε τι καιρο και τι κυνηγι ριχνεις την saga sporting elite 7,5? κυνηγω και εγω με 682 GOLD ε σπορτ και περσι δοκιμασα την saga heavy 34 no 5 στη φασσα τον αυγουστο αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...
file epidi den einai polla ta grammaria tin pezw apo to prwi. einai grigoro fisiggio. tin dwkimasa kai persi stin fassa se makrines apostaseis kai zesto kairo kai me entiposiase.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Stelios K. έγραψε:paidia sas xeretw. kainourgios stin parea . egw gia fetos lew na to rixw sta saga. exw pe3ei sxedon oli tin seira persi sto kynigi tis perdikas kai stin tzikla me apistefta pe3imata. prwtinw pigheon 36g no 6-7 kai sporting elite 32g 7.5 no. <---- FOVERI
dokimasmena me 682 gold e 682 gold skeet kai tikka
Στέλιο καλωσόρισες , προσπάθησε να γραφεις Ελληνικά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ειναι 28 γρ πρασινη με μεγαλο καλυκα??
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Stelios K.
Full Member

kypros έγραψε:ειναι 28 γρ πρασινη με μεγαλο καλυκα??
einai prasini 32g me makri kalika
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

markhs έγραψε:ξερει κανενας σε ποιο καταστημα στην παφο μπορω να βρω τα ILIONA ZYPLAST COLOMBO 32GR NO.4????
μάλλον στον Νικηφόρο
Προσέχουμε...για να έχουμε
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε αν εισαι Παφο , Νικιφορος ,και ο Νικολας (Europa) στην Γεροσκηπου .Αυτους ειδα περσι να εχουν .Εγω παντος χρισυμοποιησα αυτο το φυσιγγιο το καλοκαιρι και ολα τα πουλια επεφταν ζωντανα. Εμεινα μου λιγες τισ χρισιμοποιησα στις 3 ε3ορμηση τοθ ενδημικου π πηγα με το κοστα στις φασσες , και ηταν πολλυ τρομακτικη.7 Φυσιγγια 6 φασσες και 2 αγριοπεριστερα.
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

RODOSTHENIS έγραψε:Φιλε αν εισαι Παφο , Νικιφορος ,και ο Νικολας (Europa) στην Γεροσκηπου .Αυτους ειδα περσι να εχουν .Εγω παντος χρισυμοποιησα αυτο το φυσιγγιο το καλοκαιρι και ολα τα πουλια επεφταν ζωντανα. Εμεινα μου λιγες τισ χρισιμοποιησα στις 3 ε3ορμηση τοθ ενδημικου π πηγα με το κοστα στις φασσες , και ηταν πολλυ τρομακτικη.7 Φυσιγγια 6 φασσες και 2 αγριοπεριστερα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ SAGA 32 GR SPORTING ELITE 7 ΝΟΥΜΕΡΟ , ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΕΡΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕΚΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ HEAVY 34 ΠΑΛΙ 7 ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”