Λεωνίδα, αν θέλεις να κοιτάξω στη Λάρνακα λαλείς μου.Την τελευταία φορά που επήα είχε. Πάντως τούτο που μου λέεις δεν το θεωρώ και παράξενο, μπορεί να εφκάλαν κάποιες με το B & P και να σταμάτησαν και να επέστρεψαν στο παλιό.BAIKAL TEAM έγραψε:Εφαγα τη ζωη μου να βρω τα victory πρασινα με το καινουργιο πιστονι...πηγα σε 3 διαφορετικα καταστήματα και ανοιξα πανω από 10 κουτια...ολοι μου ελεγαν είναι οι νεες παραλαβες με τα καινουργια πιστονια...και όλα ειχαν καινουργια πακετα καινούργιες τιμες...αλλα τα παλια πιστονια...τελικα βρηκα σε έναν 1 πακετο Νο 5 και ένα Νο 6...βρηκαμε φυσιγγι για φετος και θα πρεπει να γυριζουμε ολη τη Λευκωσια για να βρουμε το νέο πιστονι....προσοχή λοιπον σε τι σας λενε οι καταστηματάρχες...ΟΛΟΙ θα σας πουν αυτά είναι τα καινουργια...αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- spyrosspyrou851
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- Breda Pegaso
ειναι στοκ που προοριζοταν για το εξωτερικο και μαλλον εβαλαν και λιγα Κυπρο. το σταθερο τους ειναι το δικο τους το κυπριακο. Οτι βρεις τωρα μετα δεν εχει τιποτα σιγουρο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- BAIKAL TEAM
- Full Member
spyrosspyrou851 έγραψε:Λεωνίδα, αν θέλεις να κοιτάξω στη Λάρνακα λαλείς μου.Την τελευταία φορά που επήα είχε. Πάντως τούτο που μου λέεις δεν το θεωρώ και παράξενο, μπορεί να εφκάλαν κάποιες με το B & P και να σταμάτησαν και να επέστρεψαν στο παλιό.BAIKAL TEAM έγραψε:Εφαγα τη ζωη μου να βρω τα victory πρασινα με το καινουργιο πιστονι...πηγα σε 3 διαφορετικα καταστήματα και ανοιξα πανω από 10 κουτια...ολοι μου ελεγαν είναι οι νεες παραλαβες με τα καινουργια πιστονια...και όλα ειχαν καινουργια πακετα καινούργιες τιμες...αλλα τα παλια πιστονια...τελικα βρηκα σε έναν 1 πακετο Νο 5 και ένα Νο 6...βρηκαμε φυσιγγι για φετος και θα πρεπει να γυριζουμε ολη τη Λευκωσια για να βρουμε το νέο πιστονι....προσοχή λοιπον σε τι σας λενε οι καταστηματάρχες...ΟΛΟΙ θα σας πουν αυτά είναι τα καινουργια...αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει
Με μου λαλείτε ετσι ρε παιδια...ένα φυσιγγι που βηκαμε για φετος παλε ε να μας μεινει αναμνηση??
Εχω 1,5 πακετο Νο 5 και 1 πακετο 6...μαλλον την ερχομενη Παρασκευη θα ξαναπαω να κοιτάξω...αν είναι και δεν βρω θα σου πω Σπυρο....ειπα να μεν παιξω εξωτερικες φετος αλλα με τουτα που μου λαλείτε πολύ το φοβάμαι παλε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
ευχαριστω!!!! φιλε σολωναSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:kyriakos valmet έγραψε:σκεφτηκα φετος να δοκιμασω τα europa nickel shot . ξερει κανενας αν ειναι καλα ?? εδοκιμασε τα κανενας??
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!!
If There Is No Hunting In Paradise I Am Not Going
-
- Full Member
σε τι καιρικες συνθηκες παιζουνται ???BAIKAL TEAM έγραψε:Εφαγα τη ζωη μου να βρω τα victory πρασινα με το καινουργιο πιστονι...πηγα σε 3 διαφορετικα καταστήματα και ανοιξα πανω από 10 κουτια...ολοι μου ελεγαν είναι οι νεες παραλαβες με τα καινουργια πιστονια...και όλα ειχαν καινουργια πακετα καινούργιες τιμες...αλλα τα παλια πιστονια...τελικα βρηκα σε έναν 1 πακετο Νο 5 και ένα Νο 6...βρηκαμε φυσιγγι για φετος και θα πρεπει να γυριζουμε ολη τη Λευκωσια για να βρουμε το νέο πιστονι....προσοχή λοιπον σε τι σας λενε οι καταστηματάρχες...ΟΛΟΙ θα σας πουν αυτά είναι τα καινουργια...αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σε ολες φιλε...φθανει το φυσιγγι να ταιριαζει με το οπλο σου...(πιεση,ανακρουση,βαρος οπλου,τσοκ, νουμερο σκαγιων, θήραμα που κυνηγας)kyriakos valmet έγραψε:σε τι καιρικες συνθηκες παιζουνται ???BAIKAL TEAM έγραψε:Εφαγα τη ζωη μου να βρω τα victory πρασινα με το καινουργιο πιστονι...πηγα σε 3 διαφορετικα καταστήματα και ανοιξα πανω από 10 κουτια...ολοι μου ελεγαν είναι οι νεες παραλαβες με τα καινουργια πιστονια...και όλα ειχαν καινουργια πακετα καινούργιες τιμες...αλλα τα παλια πιστονια...τελικα βρηκα σε έναν 1 πακετο Νο 5 και ένα Νο 6...βρηκαμε φυσιγγι για φετος και θα πρεπει να γυριζουμε ολη τη Λευκωσια για να βρουμε το νέο πιστονι....προσοχή λοιπον σε τι σας λενε οι καταστηματάρχες...ΟΛΟΙ θα σας πουν αυτά είναι τα καινουργια...αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Eυχαριστω φιλε μου !
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Nikos
ΠΑιδιά πώς ξεχωρίζεται το νέο πιστόνι που αναφέρεστε?
- spyrosspyrou851
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 321#p99321Nikos έγραψε:ΠΑιδιά πώς ξεχωρίζεται το νέο πιστόνι που αναφέρεστε?
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 356#p99356
-
- Full Member
φιλοι μου ξερει καπιος λιγες πληροφοριες για τις gazal?
ξερω οτι ειναι της βικτορι τις ριχνω σε νο 6 και ειναι πολυ καλες!
δεν ξερω αν ειναι πιστονι η ταπα ουτε τι πυριτιδα εχουν
ακουσα οτι βγεννει και σε 7,5 νο και ξαφνιαστικα γιατι τοσο καιρο δεν ειδα ετσι πραμα..
ξερω οτι ειναι της βικτορι τις ριχνω σε νο 6 και ειναι πολυ καλες!
δεν ξερω αν ειναι πιστονι η ταπα ουτε τι πυριτιδα εχουν
ακουσα οτι βγεννει και σε 7,5 νο και ξαφνιαστικα γιατι τοσο καιρο δεν ειδα ετσι πραμα..