Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro
-
- Full Member
Re: Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro
Να σε ενημερώσω φίλε Δημήτρη επίσης, ότι σε 5% αντιμόνιο υπάρχει και το φυσίγγιο Clever (Verona) Mirage το οποίο το φέρνει ο εισαγωγέας της Rottweil Πέτρος Μακρουλής. Εκτός από τα σκοπευτήρια θα το βρης και στο κατάστημα OPLO GP στη Λάρνακα. H γόμωση του νομίζω είναι στα 24γρ .
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΣΕ ΝΑ ΔΩ ΠΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!Dimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
στον Υψωνα επειεςDimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
- MARIOSE
Δημήτρη δεν πήγα για φυσίγγια ξανά από την περασμένη βδομάδα που σου είπα. Θα πάω μάλλον πριν την Κυριακή και αν το βρω θα σε ενημερώσω.Dimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
- Dimitris
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία
Κύριε Δημήτρη αν μιλάμε για το γνωστό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος όχι, δεν πήγα. Ο λόγος είναι ότι πήγα σε 4 καταστήματα που ξέρω ότι πουλούν lambro και δεν τα βρήκα (ξεκίνησα από κέντρο, πήγα Πολεμίδια, μετά Γερμασόγεια και τέλος Άγιο Αθανάσιο). Δεν ξέρω αν πουλά ο συγκεκριμένος αλλά εβαρέθηκα να γυρίζω ολη τη Λεμεσό χεχε
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία

Κύριε Δημήτρη αν μιλάμε για το γνωστό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος όχι, δεν πήγα. Ο λόγος είναι ότι πήγα σε 4 καταστήματα που ξέρω ότι πουλούν lambro και δεν τα βρήκα (ξεκίνησα από κέντρο, πήγα Πολεμίδια, μετά Γερμασόγεια και τέλος Άγιο Αθανάσιο). Δεν ξέρω αν πουλά ο συγκεκριμένος αλλά εβαρέθηκα να γυρίζω ολη τη Λεμεσό χεχε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Ειναι αντιπροσοπος της Lampro ειναι εκει στα φωτα τροχαιας του Υψωνα.Dimitris έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία![]()
- Dimitris
Οκ για άλλο έλεγα εγώ. Δεν ξαναπήγα στον συγκεκριμένο και δεν ήξερα ότι υπάρχει αντιπρόσωπος στη Λεμεσό (για να μεν φακκώ ούλλη μερα γυρούς όχι για τίποτε άλλοdimitris savva έγραψε:Ειναι αντιπροσοπος της Lampro ειναι εκει στα φωτα τροχαιας του Υψωνα.Dimitris έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία![]()

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΕΝΤΗ.
- spyrosspyrou851
Πήγα και εγώ σήμερα να πιάσω τις Tordo 30gr #9 και έχουν εξαφανιστεί που τα ράφια, και έχουν εξαντληθεί και από τον αντιπρόσωπο. Αν δει κάποιος σε κατάστημα στη Λάρνακα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ.
-
- Full Member
Πήγα και εγώ σήμερα να πιάσω τις Tordo 30gr #9 και έχουν εξαφανιστεί που τα ράφια, και έχουν εξαντληθεί και από τον αντιπρόσωπο. Αν δει κάποιος σε κατάστημα στη Λάρνακα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ.