Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Να σε ενημερώσω φίλε Δημήτρη επίσης, ότι σε 5% αντιμόνιο υπάρχει και το φυσίγγιο Clever (Verona) Mirage το οποίο το φέρνει ο εισαγωγέας της Rottweil Πέτρος Μακρουλής. Εκτός από τα σκοπευτήρια θα το βρης και στο κατάστημα OPLO GP στη Λάρνακα. H γόμωση του νομίζω είναι στα 24γρ .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Dimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
ΑΣΕ ΝΑ ΔΩ ΠΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Dimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
στον Υψωνα επειες
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Δημήτρη δεν πήγα για φυσίγγια ξανά από την περασμένη βδομάδα που σου είπα. Θα πάω μάλλον πριν την Κυριακή και αν το βρω θα σε ενημερώσω.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία :ugeek:
Κύριε Δημήτρη αν μιλάμε για το γνωστό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος όχι, δεν πήγα. Ο λόγος είναι ότι πήγα σε 4 καταστήματα που ξέρω ότι πουλούν lambro και δεν τα βρήκα (ξεκίνησα από κέντρο, πήγα Πολεμίδια, μετά Γερμασόγεια και τέλος Άγιο Αθανάσιο). Δεν ξέρω αν πουλά ο συγκεκριμένος αλλά εβαρέθηκα να γυρίζω ολη τη Λεμεσό χεχε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Dimitris έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Κύριε Λεύκιε ακόμα το πακέτο δεν το άνοιξα, εμυρίστηκα το ότι δεν θέλουν υγρασία :ugeek:
Κύριε Δημήτρη αν μιλάμε για το γνωστό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος όχι, δεν πήγα. Ο λόγος είναι ότι πήγα σε 4 καταστήματα που ξέρω ότι πουλούν lambro και δεν τα βρήκα (ξεκίνησα από κέντρο, πήγα Πολεμίδια, μετά Γερμασόγεια και τέλος Άγιο Αθανάσιο). Δεν ξέρω αν πουλά ο συγκεκριμένος αλλά εβαρέθηκα να γυρίζω ολη τη Λεμεσό χεχε
Ειναι αντιπροσοπος της Lampro ειναι εκει στα φωτα τροχαιας του Υψωνα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

dimitris savva έγραψε:
Dimitris έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ειναι αντιπροσοπος της Lampro ειναι εκει στα φωτα τροχαιας του Υψωνα.
Οκ για άλλο έλεγα εγώ. Δεν ξαναπήγα στον συγκεκριμένο και δεν ήξερα ότι υπάρχει αντιπρόσωπος στη Λεμεσό (για να μεν φακκώ ούλλη μερα γυρούς όχι για τίποτε άλλο :lol: ) θα τον επισκεφθώ! Στείλε μου μόνο το όνομα του καταστήματος σε πμ αν μπορείς. Ευχαριστώ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΕΝΤΗ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πήγα και εγώ σήμερα να πιάσω τις Tordo 30gr #9 και έχουν εξαφανιστεί που τα ράφια, και έχουν εξαντληθεί και από τον αντιπρόσωπο. Αν δει κάποιος σε κατάστημα στη Λάρνακα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Πήγα και εγώ σήμερα να πιάσω τις Tordo 30gr #9 και έχουν εξαφανιστεί που τα ράφια, και έχουν εξαντληθεί και από τον αντιπρόσωπο. Αν δει κάποιος σε κατάστημα στη Λάρνακα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ.
:P ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ...Έκαμες μου την καρδιάν μου περιβόλι... Ελοάρκαζα να πάω να πιάσω και εγώ 2 πακέτα. Αν έβρω θα σε κανονήσω και μετά πιάνω εγώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”