RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Θα δοκιμάσω τζιαι τες 2 παιδιά, όποια κάμνει καλύτερη δουλεία στα 40μ με τσιοκ 4 θα την κρατήσω, αν δεν κάμνουν τζιαι οι 2 πάμε γι' άλλα :D

Ευχαριστώ για την βοήθεια αν τζιαι εσαντανώσετε με τζιαι νάκκο :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

master έγραψε:Περι ορέξεως ουκ εστί φιλονικία.

Μεν την πέζεται να μεν την λειφκούμαστε εμείς τζιαι εν εντάξει! :lol:

Κλωτσα η RC μαύρη (600 bars), τζιαι εν κλωτσα η vitory άσπρη (680 bars)? :o

Εσεις οι δυο - Παντελης και Πανικος δεν πρεπει να λαμβανεται μερος σε τετοιες συζητησεις γιατι ειστε εμπλεκομενοι και αυτο επηρεαζει την αντικειμενικοτητα σας.

Ο Παντελης υποστηριζει την μαυρη, γνωστος για της αδυναμια μου στις μαυρες γενικα, απο τις μαυρες φιγουρες που αγκαλιαζει στο εξωφυλλο του ψαρευτικου περιοδικου :lol: :lol:

Ο Πανικος μενει στην περιοχη οπου οι ασπρες χιονες το καλοκαιρι κανουν παρελαση σηκωνοντας του την π...ιεση :lol:
Μαθημενος λοιπον σε αυξημενες πιεσεις δεν νιωθει απο ενα βαθμο '' μπαρ'' (bar) και πανω :lol: :lol: :lol:

Αρα Παντελη τωρα ειδες οτι γινεται??? :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σωστος ο χρυσανθος εχει λογικη η απαντηση του :lol:
φιλε μαστερ ποτε δεν κοιταω τα πακεττα τι γραφουν ουτε ταχυτητες ουτε μπαρ,βλεπω νουμερο σκαι και γραμμαρια.
τα φυσιγγια που εχω μαζι μου δυσκολα τα αλλαζω και σπανια παιρνω κατι νεο για να δοκιμασω.το φυσιγγιο το βλεπω κατα την διαρκεια του κυνηγιου ποσο κλωτσα και ποσο αποτελεσματικο ειναι.αυτα που γραφουν οι περισσοτερες εταιρειες ειναι αρλουμπες πολλες φορες.δεν διαφωνω για το φυσιγγιο αυτο οτι δεν πρεπει να το αγορασει καποιος που δεν το ξερει,μπορει να ειναι και οι καιρικες συνθηκες που το δοκιμασα που φταινε η υγρασια ο αερας κτλ.
εχω ενα πακεττο ακομα θα το δοκιμασω ξανα και βλεπουμε η ανταλλαζεται με μια χιονα 35αρα :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

spyrosspyrou851 έγραψε:Θα δοκιμάσω τζιαι τες 2 παιδιά, όποια κάμνει καλύτερη δουλεία στα 40μ με τσιοκ 4 θα την κρατήσω, αν δεν κάμνουν τζιαι οι 2 πάμε γι' άλλα :D

τωρα ρε σπυρο μου καρτερας να εβρεις ακρη με απαντησεις απο κυνηγους οι ψαραδες :lol: αβυσσος η καρδια του κυνηγου και του ψαρα :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

και κατι αλλο με τουτα τα γεριμα τα φουτζεκια.πηγαμε σκοπευτηριο με τον φιλο αχερκωτη και δημητρη ο αχερκωτης κρατουσε κατι σπορτινκ κατι 7.5 νουμερο σκαι κατι του αερα ποσκολιστηκαμε καλα εμενα με ρωτησε σε μια φαση ρε πανικο μα τι παιζεις εσυ.απαντησα κατι κοκκινες και κατι μπλε της τζηκλας 9αρι-10ρι :lol: θελω να πω αυτα τα φυσιγγια παντα τα εχω μαζι μου απο νοεμβριο μεχρι και στο σκοπευτηριο γιατι τους εχω εμπιστοσυνη και ειναι δοκιμασμενα απο μενα και η ψυχολογια μου για αυτα ειναι οτι κτυπουν ακαριαια ακομα και οι δισκοι επεφταν χωρις αιμα :lol: βρειτε 3 ειδη για καθε θηραμα και ειναι αρκετες.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τες χιονες ηνταλοις τες παιζεις ρε ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

πανικος έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Θα δοκιμάσω τζιαι τες 2 παιδιά, όποια κάμνει καλύτερη δουλεία στα 40μ με τσιοκ 4 θα την κρατήσω, αν δεν κάμνουν τζιαι οι 2 πάμε γι' άλλα :D

τωρα ρε σπυρο μου καρτερας να εβρεις ακρη με απαντησεις απο κυνηγους οι ψαραδες :lol: αβυσσος η καρδια του κυνηγου και του ψαρα :lol:
Θα δοκιμάσω τζιαι την 35άρα σου να μην έχεις ούτε εσύ παράπονο, έριχνα την σε νούμερο 6 και ήμουν ευχαριστημένος αν τζιαι έτυχαν μου κάποια κουτσόφτερα, και το σχεδόν σίγουρο εγώ ευθύνομαι αν και από τα φόρουμς εδώ πολλοί πιστεύουν ότι άλλαξε το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:Τες χιονες ηνταλοις τες παιζεις ρε ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
αααα..ρε χρυσανθε τι μου θυμησες τωρα ελεγε και γρια στες πατατες :lol:
τωρα φιλε μου παιζω τες με το ματι(γνωστο οφθαλμολουτρο) :lol: μπαμ και κατω.οταν καμεις οικογενεια τουτα εχει.
οι ελευθεροι ομως μετα τα 30 καμετε οικογενεια και θα ζησετε μια αλλη ζωη που θα εχει περισσοτερο νοημα ;)

(αστειευκω σας ρε πελλοι) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε κοπέλια μαύρες ακούω, χιόνες ακούω εν να μου το σαντανώσετε το Σπύρο τζιαί εν να πάει θύμα :lol: :lol:

Ρε Σπύρο μεν ακούεις κουβέντες ρε φίλε, μαύρες ένει, χιόνες ένει, 30γρ έχεις, 40γρ έχεις εσύ σύρνε τους την τζιαί αν ππέσει έππεσε :lol: :lol: ...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Απολογουμε διοτι εδιγχησα τους φιλους Παντεληδες.
Ο φιλος ποιο πανω δεν ειναι ο Παντελης ο ψαρας και αρεσκετε και σε μαυρες κ σε χιονες :-D

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”