ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ
-
- Full Member
Re: ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ
Επειδή η ουσία της δοκιμής κατά την προσωπική μου αποψη πάει να χαθεί με το αν υπάρχουν συσσωματώσεις η όχι εγώ θα προσεγγίσω το θέμα διαφορετικά. Καταρχήν το ότι ο δυνατός πλευρικός αέρας μετατόπισε την κατανομή λιγο δεξιότερα αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Αυτό όμως δεν αλλάζει την ουσία η οποία ουσία είναι ότι μεχρι τα 35μ και με τα τσοκ 3 και 2 που έγινα οι δοκιμές όλα ανεξαιρέτως τα φυσίγγια και σε σχέση αριθμού σκαγιών στο κύκλο ( χρειάζομαι περίπου 130σκ) και σε σχέση με διατριτικότητα ( χρειάζομαι περιπου 150-170 σελιδες) τα αποτελέσματα τους μου δίνουν σίγουρη κάρπωση θηράματος μέχρι 500γρ βάρος (φασα ,περδικι κλπ). Αν η δοκιμή γίνει στα 50μ τότε η σειρά της κατάταξης πιστεύω θα αλλάξει τουλάχιστο σε σχέση με την ενέργεια κρούσης (διτριτικότητα) και το σκαι με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος, εφοσον η ταχύτητα είναι η ιδια για όλα, θα εχει και την μεγαλύτερη διάτρηση. Σολων και παλι ευχαριστουμε για το χρονο σου που διέθεσες για τις δοκιμές. 

- kypros
Σωστος ο Λευκιος. Φιαυτο και σε θηραματα απαιτητικα οπως η φασσα κλεινουμε το τσιοκ για να κοιμομαστε ησυχοι!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Μα η ουσία της δοκιμής φίλε Λεφκιε, νομίζω δεν ειναι αν εχουν την δυνατότητα καταβολής θηραματος μέσο της διατρησης ή της κατανομής.
Εχω την εντύπωση οτι η δοκιμη ειναι για να γίνει σύγκριση σε τρια διαφορετικά είδη σκαγιων. Αποτελεσμα αυτής, που όπως προανέφερα ειναι αξιόλογο, ειναι η αμελητέα, ασήμαντη διαφορα διατρησης μεταξύ μολυβδινου και επιχαλκωμενου και μεταξύ των δυο η προσφορά ποιοτικής κατανομής απο τα επιχαλκωμενα. Αντίθετα δε, τα συμπεράσματα για τα επινικελλωμένα, που για ενα παράξενο λόγο εχουν υπέρ συγκέντρωση σε σχέση με τα αλλα δυο, αλλα ταυτόχρονα αισθητή μείωση στην διατρηση, όπως επίσης κατα την γνώμη μου, κατώτερης ποιότητας κατανομή απο τα επιχαλκωμενα. Εξού και η αρχική αναφορα μου στις συσσωματωσεις( βραχιολάκια, τριγωνακια, διπλές τρύπες), που ειναι εμφανείς και ευδιακρητες, για να δικαιολογήσω αυτο το αποτελεσμα, πάντα κατα την προσωπική μου άποψη.
Αν αναφερομασταν μονο σε διατρηση, τότε προσωπικά θα θεωρούσα απολυτο νικητή τα μολύβδινα σκαγια, που υποτίθεται χωρις επιμεταλλωση έρχονται δεύτερα με μονο 8 σελίδες διαφορα απο τα πρωτα και με 16 σελίδες υπέρ τους απο τα επινικελλωμένα...!!!
Αν αναφερομασταν μονο σε κατανομη, θεωρω καλυτερα τα επιχαλκωμενα.
Για την προσφορά και τον κόπο του Σόλωνα για την δοκιμή, δεν χριαζεται να ξανα αναφερθώ, το εχω κάνει ήδη τρεις φορές....

Εχω την εντύπωση οτι η δοκιμη ειναι για να γίνει σύγκριση σε τρια διαφορετικά είδη σκαγιων. Αποτελεσμα αυτής, που όπως προανέφερα ειναι αξιόλογο, ειναι η αμελητέα, ασήμαντη διαφορα διατρησης μεταξύ μολυβδινου και επιχαλκωμενου και μεταξύ των δυο η προσφορά ποιοτικής κατανομής απο τα επιχαλκωμενα. Αντίθετα δε, τα συμπεράσματα για τα επινικελλωμένα, που για ενα παράξενο λόγο εχουν υπέρ συγκέντρωση σε σχέση με τα αλλα δυο, αλλα ταυτόχρονα αισθητή μείωση στην διατρηση, όπως επίσης κατα την γνώμη μου, κατώτερης ποιότητας κατανομή απο τα επιχαλκωμενα. Εξού και η αρχική αναφορα μου στις συσσωματωσεις( βραχιολάκια, τριγωνακια, διπλές τρύπες), που ειναι εμφανείς και ευδιακρητες, για να δικαιολογήσω αυτο το αποτελεσμα, πάντα κατα την προσωπική μου άποψη.
Αν αναφερομασταν μονο σε διατρηση, τότε προσωπικά θα θεωρούσα απολυτο νικητή τα μολύβδινα σκαγια, που υποτίθεται χωρις επιμεταλλωση έρχονται δεύτερα με μονο 8 σελίδες διαφορα απο τα πρωτα και με 16 σελίδες υπέρ τους απο τα επινικελλωμένα...!!!
Αν αναφερομασταν μονο σε κατανομη, θεωρω καλυτερα τα επιχαλκωμενα.
Για την προσφορά και τον κόπο του Σόλωνα για την δοκιμή, δεν χριαζεται να ξανα αναφερθώ, το εχω κάνει ήδη τρεις φορές....

- Pathfinder
Φιλε Σολωνα εχτες ειχα μια συζητηση με ενα αλλο φιλο σχετικα με την δοκιμη που εκανες και μου εκανε την εξης ερωτηση.το φυσιγγιο που δοκιμασες με τα μολυβδινα το ανοιξες και αυτο να βγαλεις τα σκαγια του και να τα ξαναβαλεις πισω για να ειναι τελειως ιδια τα κλεισινατα και στα 3 φυσιγγια?αν οχι πιστευ(ετε)εις οτι αυτο μπορει να επαιξε καποια διαφορα στο τελικο αποτελεσμα?και μιας που εκαμα καποιες απουσιες τελευταιως λογω δουλειας να σε ευχαριστησω και εγω για τον χρονο και κοπο σου
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Re:
Pathfinder έγραψε:Φιλε Σολωνα εχτες ειχα μια συζητηση με ενα αλλο φιλο σχετικα με την δοκιμη που εκανες και μου εκανε την εξης ερωτηση.το φυσιγγιο που δοκιμασες με τα μολυβδινα το ανοιξες και αυτο να βγαλεις τα σκαγια του και να τα ξαναβαλεις πισω για να ειναι τελειως ιδια τα κλεισινατα και στα 3 φυσιγγια?αν οχι πιστευ(ετε)εις οτι αυτο μπορει να επαιξε καποια διαφορα στο τελικο αποτελεσμα?και μιας που εκαμα καποιες απουσιες τελευταιως λογω δουλειας να σε ευχαριστησω και εγω για τον χρονο και κοπο σου
Αυτο θα πρεπει να θεωρήται δεδομένο. Σε αντίθετη περίπτωση η ταχύτητα στομιου των μολυβδηνων σκαγιων θα ηταν περίπου 20-30m/s μεγαλητερη απο τα επιμεταλλωμενα.
-
- Full Member
Μιας και έχουμε κάνει δοκιμές με τον Αντρέα για το συγκεκριμένο σε κανονάκι όσο αφορά την αντίσταση ξερελιάσματος να απαντήσω ότι ΑΝ υπάρχει διαφορά θα είναι της τάξης του 1-2%...επαναλαμβάνω ΑΝ υπάρχει και αυτό αναλογεί σε 5μ/δ περίπου που είναι αμελητέα διαφορά.
Στα δικά μας όπου οι διαφορές ήταν εσκεμμένα πιο μεγάλες στο κανονάκι έδειξαν 5-8μ/δ διαφορά
Στα δικά μας όπου οι διαφορές ήταν εσκεμμένα πιο μεγάλες στο κανονάκι έδειξαν 5-8μ/δ διαφορά
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Στα 2 μετρα αν θυμαμε καλά, άρα πάνω κάτω 20m/s στο στόμιο.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ OLYMPIA 32GEM ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ.ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ !!!
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ,ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!
ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΘΕΣ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ)ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 351 ΣΚΑΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΚΑΓΙΩΝ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 2,4,5 ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ.ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΜΑΤΣΟ" ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕ 1-2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ(ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΓΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 35Μ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΣΑ Ο ΛΑΓΟΣ Κ.Λ.Π.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ,ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!
ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΘΕΣ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ)ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 351 ΣΚΑΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΚΑΓΙΩΝ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 2,4,5 ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ.ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΜΑΤΣΟ" ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕ 1-2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ(ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΓΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 35Μ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΣΑ Ο ΛΑΓΟΣ Κ.Λ.Π.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
Σολωνα ακουσα οτι η NASA γυρευει υπαλληλους! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Σόλωνα μου, το ότι εγώ βλέπω συσσωματώσεις, αυτό δεν μειώνει ή αλλάζει τα αποτελέσματα και την κοπιαστική δουλειά σου, είναι κάτι που παρατηρώ σαν Αντρέας και πιστεύω οτι απλά αλλειώνει ελάχιστα και αμεληταία την κατανομή των επινυκελλωμένων.
Θα θεωρούσα λογικό να βρίσκονταν δίπλα-δίπλα τα σκάγια, μόνο στην περίπτωση που γινόταν λανθασμένη επιλογή τσόκ, πράγμα που δεν συμφωνώ διότη θεωρώ το 3* & 2* λογικά και ορθά επιλεγμένα. Απο την στιγμή όμως που βλέπουμε τα σκάγια να είναι σχετικά ορθά κατανεμημένα ( επινυκελλωμένα), τότε και πάντα κατα την δική μου άποψη δεν έπρεπε να υπάρχουν, ο κανόνας νομίζω πως λέει οτι θα πρέπει να είναι 1'' ίντζα το ένα μακριά απο το άλλο, ασχέτως της πλήρως τυχαίας επαφής τους με τον πίνακα ( Βλέπε νόμο του Gauss).
Επαναλαμβάνω οτι τέτοιες δοκιμές, προσφέρουν πολλά και ειδικά με τέτοια λεπτομέρεια, μπράβο σου.
Θα θεωρούσα λογικό να βρίσκονταν δίπλα-δίπλα τα σκάγια, μόνο στην περίπτωση που γινόταν λανθασμένη επιλογή τσόκ, πράγμα που δεν συμφωνώ διότη θεωρώ το 3* & 2* λογικά και ορθά επιλεγμένα. Απο την στιγμή όμως που βλέπουμε τα σκάγια να είναι σχετικά ορθά κατανεμημένα ( επινυκελλωμένα), τότε και πάντα κατα την δική μου άποψη δεν έπρεπε να υπάρχουν, ο κανόνας νομίζω πως λέει οτι θα πρέπει να είναι 1'' ίντζα το ένα μακριά απο το άλλο, ασχέτως της πλήρως τυχαίας επαφής τους με τον πίνακα ( Βλέπε νόμο του Gauss).
Επαναλαμβάνω οτι τέτοιες δοκιμές, προσφέρουν πολλά και ειδικά με τέτοια λεπτομέρεια, μπράβο σου.