πανικος έγραψε:σολωνα μου μα δεν ειπα να μεν ρωταμεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:πανικος έγραψε:Ρε παιδια ωραια η συζητηση για φυσιγγια και οπλα αλλα επαραχ....με το![]()
φυσιγγια για πρωινο ξεφωτο μεσημερι δειλινο ακομα λιγο να ρωτησουμε για τζικλες του καθοντας η του στεκοντας![]()
χωρις παρεξηγηση ουτε με κακια το λεω απλα καθε μερα κατι γεννα ο νους μας να ρωτησουμε.και εγω εχω τις αποριες μου αλλα μεχρι υγρασια και ξηρασια το εψαξα παραπανω απλα νομιζω αγχωνεσαι και ριχνεις αποδοση τιποτε παραπανω :
Ε ΠΑΝΙΚΟ ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΤΣΟΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..Ε ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥ....ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ!!
ΕΛΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΑΥΤΙαπλα να μεν νεκατωνουμε πολλα τα χωματα και να συγχιζουμαστε να αγχωνουμαστε οτι εβαλαμε χαρτουτσια του μεσημεριανου για πρωινο η του πρωινου για δειλινο και δεν πεφτουν τα πουλια.
θα πω και εγω τοτε τι φυσιγγια χρησιμοποιω και οσοι θελουν ας δοκιμασουν![]()
πρωινο απατσι 32 10 σκαι
δευτερη ολυμπια σουπερ σκητ 32 πορτοκαλια 9σκαι
μετα με ηλιο 32 ολυμπια σκητ κιτρινι 9 σκαι και με συννεφια υγρασια ολυμπια τορτο 32 γρ 9αρι σκαι