Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Αλλη η δυναμη του 7-8! Δαμε συρνει τον περτικο εν να σκεφτει την τζιηκλα?!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Breda Pegaso έγραψε:Αλλη η δυναμη του 7-8! Δαμε συρνει τον περτικο εν να σκεφτει την τζιηκλα?!
Πολυ σωστή η παρατήρηση ;) το πιο πολύ που παω σε νουμερο για τζίκλα είναι 9 συνήθως παίζω 8 και καποτε 7
aom9999
Full Member

Δημοσίευση από aom9999 »

εγώ έπαιζα νο9 ροκετ, τωρα για κοντινές ειδικά πέζω νο10. με την 9 οταν έπεζΑ το πουλί ειδικά κοντινά ήταν γεμάτο λουκκους, με το νο10, καθαρίζω το και εν τρυπούες
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

beaglemania έγραψε:γιατι να αλλασω το τσοκ αν θελω να πεζω με κλειστα τσοκ να βαλω ταππα στην πρωτη θαλαμη και πιστονι στην αλλη θαλαμη. Επεισης θελω την γνωμη σας για τα super tordo 32γρ της victory γιατι ακουσα καλα λογια και αν ακουσε κανενας για τα aguila t2 η τα δοκιμασε? Σε ψηλωμενες ειναι οτι πρεπει δοκιμασμενα και σε μακρινες ;) Εως τωρα χρησιμοποιουσα tordo της Olympia super skeet της Olympia dispenser ταππα τις victory με πολλα καλα αποτελεσματα σε μπικτες βολες και κοντινα πουλια
Tα super tordo 32γρ της victory τα ρίχνω μόνο στις πρωινές βολές που τα πουλιά δεν σου δίνουν πολύ χρόνο για να αντιδράσεις. Αν και φέτος λιγοστά τα πουλιά που είδα το πρωί, είχα πολλές επιτυχίες με το συγκεκριμένο αλλά μόνο τις πρωινές ώρες το ρίχνω καθώς είναι για κοντινές βολές. Το έχω σε *9. Όσο αφορά το νούμερο των σκαγιών χρησιμοποιώ *9 (4 τσιοκ) στην πρώτη και *8 στην δεύτερη (*2 τσιοκ). Άμαν φκεί το ηλιούδην τζιαι ούλλα τα πουλιά ξεκινούν τζιαι ψηλοπετούν *8 τζιαι στις 2. Η δική μου επιστήμη:

Για το πρωί (ποφύσημα που λαλούν)

*9 32γρ super tordo (*4 τσιοκ)
*9 31 γρ Concorde (*2 τσιοκ)

Άμαν φκεί το ηλιούδην/αέρα

*9 Victory Rocket (*4 τσιοκ)/*8 Victory Rocket (*2 τσιοκ)

*8 Victory Rocket (*4/*2 τσιοκ)

Επειδή έχω παλιές Challenger 28gr (*8) & Mirage 30 gr (*8) τις χρησιμοποιώ τζίνες προς το παρόν στην θέση της Rocket *8.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”