ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΤΗΣ WHITE PAPER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΗΝΤΑ ΠΑΡΟΥΤΙ ΕΝ ΓΕΜΩΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΤΖΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΝΕΚΑΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΘΚΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΖΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝ ΜΕΣ ΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΙΤΣΗΣ, ΤΖΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΚΙΑΛΕΩ ΤΟ ΠΑΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΩ. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑkypros έγραψε:Ρε κοπελια νομιζω σταματατε τισ συζητησεισ περι αλλαγων πυριτιδας. Εν να μπλεχτητε μεσ τουσ μιθουσ και εν να αποριψεται καλα φυσιγγια.
Δεν ειναι μονο το ιδος τισ πυριτιδας που καθοριζει την αποδοση ειναι αλλοι σχιλιοιτρακοσιοι παραγοντεσ οποτε απλα περνουμε ενα φυσιγγι που μας εσιστησν και το δοκιμαζουμε . Εαν μας αρεσει καλος εαν οι εν πα να ειναι γεμισμενο με χρυσοσκονη παλε θα το απορυψουμε.
Για να εχεις αποψη για τις πυριτιδες πρεπει να.εισαι πολλα θκιαβασμενοσ και να μπορεισ να μετρησεις και την γομοση και τησ στατικη πιεση και το βυσμα και το καλψουλι και τον καλικα και τον συνδιασμο ολων.τουτων για να εκφερεις γνωμη για την πυριτιδα.
Οποτε αν σου πει ο αλλος φθλε πως γεμωνουν την white paper εν να καταλαβεισ κατι οξα θα σου μπουν ιδεες και ψυλλοι στα αυτια χωρισ λογο?
Επισης σας λεω οτι h rc 35 ειναι ιδια με περσυ ακριβως και το διαβεβαιωνω ,οχι θεωριτηκα αλλα με πραγματικο τεστ σε θηραματα στο εξωτερικο (με φυσιγγια αγοραμενα απο κυπρο)
RC4 FIBRE(ΚΙΤΡΙΝΗ) 35g ή lambro direct diasporas για πρωτη?
-
- Full Member
Re: RC4 FIBRE(ΚΙΤΡΙΝΗ) 35g ή lambro direct diasporas για πρ
-
- Full Member
Kalispera kopelia, tin BP 35gr A1 VECTAN EDOKIMASE TIN KANENAS
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΝΑΙ ΡΕ ΚΥΠΡΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.kypros έγραψε:Ρε κοπελια νομιζω σταματατε τισ συζητησεισ περι αλλαγων πυριτιδας. Εν να μπλεχτητε μεσ τουσ μιθουσ και εν να αποριψεται καλα φυσιγγια.
Δεν ειναι μονο το ιδος τισ πυριτιδας που καθοριζει την αποδοση ειναι αλλοι σχιλιοιτρακοσιοι παραγοντεσ οποτε απλα περνουμε ενα φυσιγγι που μας εσιστησν και το δοκιμαζουμε . Εαν μας αρεσει καλος εαν οι εν πα να ειναι γεμισμενο με χρυσοσκονη παλε θα το απορυψουμε.
Για να εχεις αποψη για τις πυριτιδες πρεπει να.εισαι πολλα θκιαβασμενοσ και να μπορεισ να μετρησεις και την γομοση και τησ στατικη πιεση και το βυσμα και το καλψουλι και τον καλικα και τον συνδιασμο ολων.τουτων για να εκφερεις γνωμη για την πυριτιδα.
Οποτε αν σου πει ο αλλος φθλε πως γεμωνουν την white paper εν να καταλαβεισ κατι οξα θα σου μπουν ιδεες και ψυλλοι στα αυτια χωρισ λογο?
Επισης σας λεω οτι h rc 35 ειναι ιδια με περσυ ακριβως και το διαβεβαιωνω ,οχι θεωριτηκα αλλα με πραγματικο τεστ σε θηραματα στο εξωτερικο (με φυσιγγια αγοραμενα απο κυπρο)
ΤΑ . Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ. ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΤΟΚ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΜΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΟΝΑ?
Η RC2 CACCIA ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ Α1 ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NOBEL SPORT ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ Α1 ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΑΝΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ.
PS.Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΘΚΙΕΒΑΣΜΕΝΟΣ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ 7ΑΡΙ WHITE PAPER (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ F2...ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΝ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ 440spidis έγραψε:ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΤΗΣ WHITE PAPER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΗΝΤΑ ΠΑΡΟΥΤΙ ΕΝ ΓΕΜΩΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΤΖΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΝΕΚΑΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΘΚΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΖΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝ ΜΕΣ ΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΙΤΣΗΣ, ΤΖΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΚΙΑΛΕΩ ΤΟ ΠΑΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΩ. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑkypros έγραψε:Ρε κοπελια νομιζω σταματατε τισ συζητησεισ περι αλλαγων πυριτιδας. Εν να μπλεχτητε μεσ τουσ μιθουσ και εν να αποριψεται καλα φυσιγγια.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ RC

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ 7ΑΡΙ WHITE PAPER (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ F2...ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΝ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ 440
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ RC
[/quote]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ
-
- Full Member
Geia sas!
Apla na sas enimeroso oti i etaireia Philippos Constantinides Tr. Co. Ltd ferni to 4o container fetos se liges meres! Kai osoi agorsan persi WHITE PAPER tha thimountai oti mas teliose akrivos to Savvato tis protis Kyriakis opos episis kai diafora alla fysiggia pou anaplirothikan me ta container tou 2012!
Isos einai i monadiki etaireia pou ferni kathe xrono containers fysiggion kai oxi apla ENA kathe 3 xronia
.
Oso afora tis pyritides, na sas pliroforiso oti sto ergostasio ginetai ena programma synexomenis erevnas kai anaptyksis, kai ta fysiggia paragontai analogos me ti deixnoun oi meletes kai oxi apla oti meinei tou ergostasiou! aloimono an tous eshononetoun je lio xame na to mazefkan me to fkyaroui je na to syrnan mes ti mixani gia na men to petaksoun...
ena ergostasio tis emveleias tis RC me tin sovarotita kai to kyros pou diathetei den afinei otidipote stin tyxi oso afora tin paragogi enos fysiggiou!
kala kynigia!!!
Apla na sas enimeroso oti i etaireia Philippos Constantinides Tr. Co. Ltd ferni to 4o container fetos se liges meres! Kai osoi agorsan persi WHITE PAPER tha thimountai oti mas teliose akrivos to Savvato tis protis Kyriakis opos episis kai diafora alla fysiggia pou anaplirothikan me ta container tou 2012!
Isos einai i monadiki etaireia pou ferni kathe xrono containers fysiggion kai oxi apla ENA kathe 3 xronia

Oso afora tis pyritides, na sas pliroforiso oti sto ergostasio ginetai ena programma synexomenis erevnas kai anaptyksis, kai ta fysiggia paragontai analogos me ti deixnoun oi meletes kai oxi apla oti meinei tou ergostasiou! aloimono an tous eshononetoun je lio xame na to mazefkan me to fkyaroui je na to syrnan mes ti mixani gia na men to petaksoun...
ena ergostasio tis emveleias tis RC me tin sovarotita kai to kyros pou diathetei den afinei otidipote stin tyxi oso afora tin paragogi enos fysiggiou!
kala kynigia!!!
- marinos.a
- Site Admin
Φίλη Georgina.
Τα Ελληνικά στο φορουμ ειναι προϋπόθεση γιαυτο σε παρακαλώ χρησιμοποιώντας το ποιο κατω εργαλείο διόρθωσε τα κείμενα σου και συνέχισε στη γλώσσα μας.
http://services.innoetics.com/greeklish/
Τα Ελληνικά στο φορουμ ειναι προϋπόθεση γιαυτο σε παρακαλώ χρησιμοποιώντας το ποιο κατω εργαλείο διόρθωσε τα κείμενα σου και συνέχισε στη γλώσσα μας.
Si vis pacem, para bellum
- andreasana210326
marinos.a έγραψε:Φίλη Georgina καλωσόρισες.
φιλε οπωσ το αρπακτικο που εισαι.....

- leshi cy
- Full Member
...οπως εγραφαν τα κοπελια πιο πανω να γραφει και ο αντιπρόσωπος!
...απο οσα διαβασα μονο καλα λογια ειπαν για τα φυσιγγια τα συγκεκριμενα , ειναι κριμα ο πωλητης να κρατα επιθετικη παρα φιλικη σταση προς τους πελατες!
(συγνωμη εμενα αυτο το μηνυμα περασε οταν το διαβασα )
...τα οσα αναφεραν πιο πανω για τα μπαρουτια εν νομιζω να ειναι του αερα , αλλα αποτελεσμα εχει το οτι περνουν θετικα μηνυματα ειδικα για 2 φυσιγγια τις rc !
...εγω π.χ δεν τισ γνωριζα και 8α παρω απο ενα κουτι να τις δοκιμασω στο οπλο μου !
τωρα αν γινονται μελετες και αν βελτιωνονται τα φυσιγγια καλα καμνουν αλλα για μενα ειναι αρνητικο να αλλαζουν τα μπαρουτια σε ενα φυσιγγιο που χρειαστικαν ισως και χρονια να το μαθεις!
γνωμη μου παντα
φιλικα
μαριος
...απο οσα διαβασα μονο καλα λογια ειπαν για τα φυσιγγια τα συγκεκριμενα , ειναι κριμα ο πωλητης να κρατα επιθετικη παρα φιλικη σταση προς τους πελατες!
(συγνωμη εμενα αυτο το μηνυμα περασε οταν το διαβασα )
...τα οσα αναφεραν πιο πανω για τα μπαρουτια εν νομιζω να ειναι του αερα , αλλα αποτελεσμα εχει το οτι περνουν θετικα μηνυματα ειδικα για 2 φυσιγγια τις rc !
...εγω π.χ δεν τισ γνωριζα και 8α παρω απο ενα κουτι να τις δοκιμασω στο οπλο μου !
τωρα αν γινονται μελετες και αν βελτιωνονται τα φυσιγγια καλα καμνουν αλλα για μενα ειναι αρνητικο να αλλαζουν τα μπαρουτια σε ενα φυσιγγιο που χρειαστικαν ισως και χρονια να το μαθεις!
γνωμη μου παντα
φιλικα
μαριος
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
εγώ έχω ένα ερώτημα πρός τους φίλους που ασχολούνται πιο φανατικα΄με το θέμα . Μία πυρίτιδα σήμερα ας πούμε techna με την techna πρίν πέντε χρόνια είναι η ίδια απο πλευράς κατασκευής ή αλλάζει κάτι . Αν κρίνω με γνώμονα ότι αλλάζει η τεχνολογία και τα υλικά πιστεύω ότι πιθανό να αλλάζουν και τα μπαρούτια πρός το καλύτερο . Φυσικά μπορεί κάποιος εύλογα να πεί εάν ένα μπαρούτι ή μια συνταγή μου δίδει καλό αποτέλαισμα γιατί να ρισκάρω αν το αλλάξω? η μήπως παίζει και το γεγονός το μπαρούτι να είανι το ίδιο με άλλο χρώμα και να το κάνουν για να μπερδεύει η μια εταιρεία την άλλη σχετικά με το τι υλικά χρησιμοποιούν?
Προσέχουμε...για να έχουμε