ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από Anthimos »

[quote="solon loyka"]ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑΠΑ RC 2 WHITE PAPER NO7 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.....
ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!![/quot

παρε και φυσιγγια πιστονακι να συγκρινεις φίλε :!:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΑΝΘΙΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΤΩΧΟ :cry: ΣΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΣΟΚ ΜΟΥ(ΣΚΗΤ-18.63)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
ΦΥΣΙΓΓΙ-ΣΤΟΚΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ(ΜΑΧ D-D)34ΓΡ
10 METΡA-52 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ
15 ΜΕΤΡΑ-79 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ

ΦΥΣΙΓΓΙ-RC WHITE PAPER 34ΓΡ(ΤΑΠΠΑ)
10 METΡΑ-39 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ
15 ΜΕΤΡΑ-59 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΧ D-D

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟ.. ΤΟ DIRECT...ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 15Μ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 74 ΠΟΝΤΟΥΣ.... ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ???? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 04 Δεκ 2012, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Οι δοκιμές φυσιγγίων είναι όπως τη κόκα-κολα αμαν τη δοκιμάσεις εν τη κόφκης με τίποτε, έτσι ο φίλος ο Σόλων Λουκά επηε πάλι για δοκιμές… Φίλε σε καταλαμβένω διότι και εγώ δοκίμασα την κοκα- κολα……..Επειδή ειδη έκανα καποιες δοκιμές με την Direct στις 22/7/2012 τις ξαναδίνω για να τις ξαναθυμηθούμε και να συγκριθούν με αυτά που θα κάνεις εσύ.
Lambro Direct diasporas 34gr-no5---4*---20m—93cm ανοιγμα. Φοτο 1
Rottweil Jagd diasoras... 34gr-no6---4*---20m---83cm ανοιγμα. Φοτο 2
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

solon loyka έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΤΩΧΟ :cry: ΣΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΣΟΚ ΜΟΥ(ΣΚΗΤ-18.8)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟ.. ΤΟ DIRECT...ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 15Μ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 74 ΠΟΝΤΟΥΣ.... ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ???? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ;)
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι δεν συγκρινετε ενα φυσιγγιο με διασπορεα με ενα που εχει μαλλινηνταπα. Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο σε θεμα διασπορας, ειναι φυσικο να δινει μεγαλυτερο κυκλο ο διασπορεας, αφου γιαυτο δημιουργηθηκε. Ταπεινη μου αποψη
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Κι όμως παρόλο που κάποτε δίνει πιο κλειστές κατανομές η τάππα...κάποιες φορές τα ανοίγει περισσότερο και από διασπορέα...έχω κάνει αρκετές δοκιμές με τέτοιου είδους φυσίγγια και η αλήθεια είναι ότι δεν δουλεύουν όλοι οι διασπορείς και τάππες όπως διαφημίζονται.
Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν μια ντουφεκιά-κατανομή-συγκέντρωση...και όχι μόνο το βύσμα...εγώ προσωπικά χάνομαι...και από τότε που άρχισα την ιδιογόμωση :shock: :shock: :shock:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kypros έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΤΩΧΟ :cry: ΣΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΣΟΚ ΜΟΥ(ΣΚΗΤ-18.8)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι δεν συγκρινετε ενα φυσιγγιο με διασπορεα με ενα που εχει μαλλινηνταπα. Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο σε θεμα διασπορας, ειναι φυσικο να δινει μεγαλυτερο κυκλο ο διασπορεας, αφου γιαυτο δημιουργηθηκε. Ταπεινη μου αποψη
ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ.....ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΥΤΟ :)

<<ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ Κ'ΑΠ'ΑΥΤΟ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΜΟΝΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΟΚΙΜΗ.>>

ΕΠΙΔΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΠΠΑ...ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!! :P

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΙΞΩ ΣΤΟ (ΜΑΧ D-D)
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΠΑ.ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ...ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ...... ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΜΩΣ??? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!! ;)

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ???? :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Οι δοκιμές φυσιγγίων είναι όπως τη κόκα-κολα αμαν τη δοκιμάσεις εν τη κόφκης με τίποτε, έτσι ο φίλος ο Σόλων Λουκά επηε πάλι για δοκιμές… Φίλε σε καταλαμβένω διότι και εγώ δοκίμασα την κοκα- κολα……..Επειδή ειδη έκανα καποιες δοκιμές με την Direct στις 22/7/2012 τις ξαναδίνω για να τις ξαναθυμηθούμε και να συγκριθούν με αυτά που θα κάνεις εσύ.
Lambro Direct diasporas 34gr-no5---4*---20m—93cm ανοιγμα. Φοτο 1
Rottweil Jagd diasoras... 34gr-no6---4*---20m---83cm ανοιγμα. Φοτο 2
ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ....
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!! :P
ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΛEIΣΤΟ ΤΣΟΚ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧ D-D.
ME ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2* -79ΕΚ ΤΟ 5*-62ΕΚ!!!! ;)

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΤΩΣ.. ΔΕΝ ΠΕΙΝΩ ΠΟΤΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ :? :? :?
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Φιλε Σολων, επιδη στη ζωη η λεπτομερια ειναι πολλες φορες η ουσια, θα ηθελα να σου δειξω την λεπτομερια σε αυτο που ειπα για να μην χασεις την ουσια ;) !

Συμφωνω μαζι σου οτι συχνα οι ταπες δινουν ανοικτοτερες κατανομες απο τους διασπορεις. Αλλα αυτο που ειπα ειναι οτι δεν το θεωρω οφελειμο να Συγκρινουμε μια ταπα και ενα δισπορεα ως προς την κατανομη, πολυ απλα γιατι ειναι ενα φασολι και ενα κουτσιν ειναι δυο ανομια πραματα που ποτε δεν μπορουν να συγκριθουν με επιτυχια εκτος και αν οι διαφορες τους δεν επιρεαζουν το σημειο συγκρισης. Σε αυτη την περιπτωση οι διαφορες τους ισχιουν και δεν μπορεις να τις εξομαληνεις!

Αρα ορθοτατη η παρατηρηση οτι οι ταππες ειναι συχνα ανοικτοτερες αλλα οφελειμο συμπερασμα μπορει να βγει συγκρινοτας ταππες με ταππες και διασπορεις με διασπορεις που εχουν ομοιο τον κεντρικο παραγοντα ( βυσμα) που επιρεαζει το εν λογο σημειο συγκρισης :)
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Διαφωνώ φίλε Κύπρο. ;)
Συγκρίνουμε φυσίγγιο με φυσίγγιο και όχι το περιεχόμενο!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”