ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

vti-chris έγραψε:Ξεχνάς όμως κάτι Λεύκιε...αφού κάνουμε τις δοκιμές διατριτικότητας μπορεί ορισμένα φυσίγγια να δίνουν παραπλήσιες διατρήσεις το ένα με 6άρι και το άλλο με 7άρι σκάι...άρα μπορώ να χρησιμοποιώ ένα νούμερο πιο πάνω και να έχω πολύ καλύτερη και πυκνή κατανομή...άρα πάω πάνω και σε τσοκάρισμα.

Εγώ προσωπικά γι'αυτό το λόγω το κάνω και από τα πρώτα αποτελέσματα που πήρα όντως συμβαίνει το πιο πάνω.

Δοκιμή Victory cotournice 37gr 6άρι είχε σχεδόν την ίδια διάτρηση με την RC red shot nik 7.5 στα 25 μέτρα.
ΦΙΛΕ chris ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ.ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 25Μ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ.... ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.... ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΑ 40-45Μ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ 6 ΚΑΙ 7.5 ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕΛ(ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ) ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 25Μ ΚΑΙ 45Μ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΙΛΑ ΣΤΑ 25Μ ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 45Μ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ(ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΟ REMINGTΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ 25Μ ΚΑΙ ΣΤΑ 45Μ)ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΜΕ ΤΟ Ν5 ΣΤΑ 25Μ....ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 45Μ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ Ν5!!! ΔΕΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Έχεις απόλυτο δίκαιο...είχα ξεχάσει εντελώς την διατήρηση της ταχύτητας των μεγαλύτερων σκαγιών.
Απλά εκπλάγηκα προς στιγμής διότι είχα χρησιμοποιήσει και RC serie oro 6άρι και είχε ίδια χαρ/κά με αυτά της δικής σου δοκιμής.
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα κάνω και στα 45μ καθώς και πιο ακριβές μέτρημα σελίδων με τη μέθοδό σου για να είναι πιο συγκρίσιμα τα αποτελέσματα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:
vti-chris έγραψε:Ξέρει κανείς με ποιό τρόπο γίνεται η καταμέτρηση των σελίδων?
Μελετώντας τον κατάλογο βρίσκουμε τα σκάγια, μετά τις ελαφρός σχισμένες σελίδες και τέλος τα βαθουλώματα.
ΠΟΥ σταματούμε??
Καλή και κοπιαστική δουλειά το τεστ φυσιγγίων που κάνεις φίλε solo louka, είμαι παθών και γνωρίζω. Θα ήθελα να δώσω και εγώ κάποιες απόψεις, έτσι για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Πρώτα θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από όση χρειάζεται στο θέμα της διατρικότητας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με ΛΙΟΚΑΝΑ ΟΠΛΑ και άρα μετρούμε ΚΑΤΑΝΟΜΈΣ και όχι με ΡΑΒΔΟΤΑ ΟΠΛΑ που μας ενδιαφέρει η διατριτικότητα. Αν πάρουμε την κυπριακή πραγματικότητα στο θέμα πτερωτά θηράματα μόνο το περδίκι και η φάσα μας προβληματίζει στο θέμα διατριτικότητα ( εγώ θα το έλεγα ενέργεια κρούσης). Αυτά λοιπόν τα πουλιά χρειάζονται ενέργεια κρούσης τουλάχιστον 0.11kgm. Αυτό σε σελίδες τηλεφωνικού καταλόγου της ΣΥΤΑΣ υπολογίζονται περίπου γύρο στις 150 σελίδες.( Αυτό το βρήκα σε διάφορα συγγράμματα από επώνυμους γνώστες του αντικειμένου και αφορά το Νο 6 σκαϊ) Τονίζω τηλεφωνικού καταλόγου διότι το πάχος τους είναι 0.06μμ. Αν βάλλεται χαρτί Α4 που το πάχος του είναι 0.10μμ τότε θα υπολογίζονται 90 σελίδες( 150Χ0.06=9.0>>>>9.00 διά 0.10=90).
Αν προσέξουμε τις δοκιμές του φίλου solo louka θα δούμε ότι όλα τα φυσίγγια που δοκίμασε και στα 25μ και στα 45μ έχουν ξεπεράσει το μίνιμουμ των 150 φύλλων που χρειάζονται. Το ζητούμενο όμως είναι τι κατανομή έχω στα 45μέτρα για να μπορώ να προκαλέσω τουλάχιστον 3πλούν τραύμα για να πάρω το θήραμα. Γιαυτό ανάφερα στην αρχή ότι δεν πρέπει να δίνουμε περισσότερη σημασία στην διατριτικότητα από όση χρειάζεται. Επίσης να τονίσω ότι εκεί που βλέπεται μεγάλη διατριτικότητα σημάνει και πολύ γρήγορες ταχύτητες και…….μην ξεχνάτε ότι η ταχύτητα δουλεύει εις βάρος της κατανομής. Φυσικά δεν λέω ότι ο φίλος ο solo louka δίνει σημασία στη διατριτικότητα, άλλωστε άτομο που ασχολείται με δοκιμές με τόση λεπτομέρεια είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει και την σημασία της κατανομής, απλώς το αναφέρνω για γενικό προβληματισμό.
Όσον αφορά την καταμέτρηση που ρώτα ο φίλος vti-chris εγώ απλώς μετρώ 150 σελίδες, τις κόβω ,τους βάζω stapler(σιδεράκια) και τα τοποθετώ στο κέντρο του στόχου. Όταν ξετρυπείσουν όλες τις σελίδες τότε ικανοποιούμε από θέμα διατριτικότης και επικεντρώνουμε στην κατανομή.
Επίσης να ρωτήσω το solo louka αν έχει καταμετρήσει και τον αριθμό των σκαγιών στο κύκλο των 75εκ, διότι κάποια από τα φυσίγγια που δοκίμασε με ενδιαφέρουν. Αυτά προς το παρόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 22 Ιουν 2012, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:
vti-chris έγραψε:Ξέρει κανείς με ποιό τρόπο γίνεται η καταμέτρηση των σελίδων?
Μελετώντας τον κατάλογο βρίσκουμε τα σκάγια, μετά τις ελαφρός σχισμένες σελίδες και τέλος τα βαθουλώματα.
ΠΟΥ σταματούμε??
Καλή και κοπιαστική δουλειά το τεστ φυσιγγίων που κάνεις φίλε solo louka, είμαι παθών και γνωρίζω. Θα ήθελα να δώσω και εγώ κάποιες απόψεις, έτσι για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Πρώτα θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από όση χρειάζεται στο θέμα της διατρικότητας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με ΛΙΟΚΑΝΑ ΟΠΛΑ και άρα μετρούμε ΚΑΤΑΝΟΜΈΣ και όχι με ΡΑΒΔΟΤΑ ΟΠΛΑ που μας ενδιαφέρει η διατριτικότητα. Αν πάρουμε την κυπριακή πραγματικότητα στο θέμα πτερωτά θηράματα μόνο το περδίκι και η φάσα μας προβληματίζει στο θέμα διατριτικότητα ( εγώ θα το έλεγα ενέργεια κρούσης). Αυτά λοιπόν τα πουλιά χρειάζονται ενέργεια κρούσης τουλάχιστον 0.11kgm. Αυτό σε σελίδες τηλεφωνικού καταλόγου της ΣΥΤΑΣ υπολογίζονται περίπου γύρο στις 150 σελίδες.( Αυτό το βρήκα σε διάφορα συγγράμματα από επώνυμους γνώστες του αντικειμένου και αφορά το Νο 6 σκαϊ) Τονίζω τηλεφωνικού καταλόγου διότι το πάχος τους είναι 0.06μμ. Αν βάλλεται χαρτί Α4 που το πάχος του είναι 0.10μμ τότε θα υπολογίζονται 90 σελίδες( 150Χ0.06=9.0>>>>9.00 διά 0.10=90).
Αν προσέξουμε τις δοκιμές του φίλου solo louka θα δούμε ότι όλα τα φυσίγγια που δοκίμασε και στα 25μ και στα 45μ έχουν ξεπεράσει το μίνιμουμ των 150 φύλλων που χρειάζονται. Το ζητούμενο όμως είναι τι κατανομή έχω στα 45μέτρα για να μπορώ να προκαλέσω τουλάχιστον 3πλούν τραύμα για να πάρω το θήραμα. Γιαυτό ανάφερα στην αρχή ότι δεν πρέπει να δίνουμε περισσότερη σημασία στην διατριτικότητα από όση χρειάζεται. Επίσης να τονίσω ότι εκεί που βλέπεται μεγάλη διατριτικότητα σημάνει και πολύ γρήγορες ταχύτητες και…….μην ξεχνάτε ότι η ταχύτητα δουλεύει εις βάρος της κατανομής. Φυσικά δεν λέω ότι ο φίλος ο solo louka δίνει σημασία στη διατριτικότητα, άλλωστε άτομο που ασχολείται με δοκιμές με τόση λεπτομέρεια είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει και την σημασία της κατανομής, απλώς το αναφέρνω για γενικό προβληματισμό.
Όσον αφορά την καταμέτρηση που ρώτα ο φίλος vti-chris εγώ απλώς μετρώ 150 σελίδες, τις κόβω ,τους βάζω stapler(σιδεράκια) και τα τοποθετώ στο κέντρο του στόχου. Όταν ξετρυπείσουν όλες τις σελίδες τότε ικανοποιούμε από θέμα διατριτικότης και επικεντρώνουμε στην κατανομή.
Επίσης να ρωτήσω το solo louka αν έχει καταμετρήσει και τον αριθμό των σκαγιών στο κύκλο των 75εκ, διότι κάποια από τα φυσίγγια που δοκίμασε με ενδιαφέρουν. Αυτά προς το παρόν.
ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ(ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ)ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΛΗΤΙΚΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ 3-4 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.... ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 22 Ιουν 2012, 19:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ατε περιμενουμε και τα αλλα αποτελεσματα.

Ενδιαφερον αυτο το θεμα με το 7.5 και το 6. Θα ηταν μεγαλη ευτυχια να βρισκαμε ενα 7.5 που να διατηρει διατρηση ιδια με το 6 Νο σε αποσταση 35-45 μετρων...!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Vti-chris για θέμα Νο σκαγιών και διάτρηση είναι ξεκάθαρο αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το ποιο χοντρό σκάϊ δίδει πιο μεγάλη διάτρηση, δεδόμενου ότι χρησιμοποιούμε τα ίδια στοιχεία όταν συγκρίνουμε, δηλαδή μολύβδινα με ίδια σκληρότητα, χωρίς παραμορφώσεις, με σωστές αρχικές ταχύτητες κλπ. Το παράδειγμα του φίλου Καλαμαρά που αναφέρει στη σελίδα 3 αυτού του τοπικ (405μ/δ στο 1μ από την κάνη – 24οC – 270μ πάνω από τη θάλασσα. 7 – 218m/s – 2.25j ή 1.82ft/lb
6 – 228m/s – 3.29j ή 2.65ft/lb
5 – 237m/s – 4.63j ή 3.71ft/lb)
Είναι χαρακτηριστικό για αυτό που λέγω ποιο πάνω. Το θέμα που αναζητείς και εχεις δικαιο, είναι το ζητούμενο στη όλη υπόθεση, είναι να έχω εκείνο τον συνδυασμό μεταξύ πυκνότητας σκαγιών, ελάχιστη ενέργεια κρούσης για το συγκεκριμένο θήραμα και μέγιστη δυνατή απόσταση που σκοπεύω. Όσο για τη δοκιμή που λες της victory me No6 και της rc red νίκελ Νο7.5, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση διότι το ένα σκάϊ είναι μόλυβδος το άλλο είναι νίκελ, και ως γνωστό το νίκελ δεν παραμορφώνεται άρα έχει λιγότερη αντίσταση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ταχύτητα και διατριτικότητα στις κοντινές αποστάσει25-30μ, αλλά λόγο του ιδικού βάρους του ποιο ελαφρύ από μόλυβδο, στις μεγαλύτερες αποστάσεις 30-50μ μειώνεται αισθητά η ταχύτητα του και άρα και η διτριτικότητα του.
vti-chris
Full Member

Σωστός!!
Απλά προσπαθώ να βρώ αυτό το φυσίγγι που θα μου δώσει και τα δύο ζητούμενα στην μέγιστη δυνατή απόδοση.
Γι'αυτό επέλεξα τα νίκελ αφού θεωρητικά δίνουν καλύτερες διατρήσεις.
Δεν είχα άλλο νικελ για δοκιμή αν και υπάρχουν αρκετά κυνηγετικά στο εμπόριο είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι απλό πρώτα και μετά βλέπουμε.
Νομίζω όμως ότι επιβάλλεται η δοκιμή στα 45 μέτρα για να είμαστε βέβαιοι ότι αν υπάρξει η πιθανότητα βολής κοντά στα 35μ το φυσίγγι που έχουμε θα μας δώσει το αποτέλεσμα που θέλουμε...στα 45μ δεν έχω ρίξει ποτέ μου και ούτε με βλέπω να το κάνω...!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

η σωστη δοκιμη του φυσιγγιου γινετε στα 35μετρα με full τσοκ
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

solon loyka έγραψε:ΜΑΡΚΑ-ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ----------ΓΡ -ΝΟ.6-2,75 ----------25Μ -45Μ -------ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ
REMINGTON-LONG RANGE 35,5 -ΑΡ.ΣΚ.390 ----------399 -199-ΣΕΛΙΔΕΣ 200
ROTTWEIL -HV --------------36 --------285 ----------353 -153-----------200
SAGA-HIGH SPEET ----------36 ---------281 ----------335 -180-----------155
OLYMPIA-QUICK ------------30 --------245 ----------329 -138-----------191

RIO-LARGA DISTANCIA ------36 ----------310 --------376 -173-----------203
VICTORY-ΑΣΠΡΗ ------------35 ----------329 --------313 -178-----------135
NSI-PERCORSO CACCIA ------36 ----------316 --------320 -176-----------144
FOB-UHV ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ --35 ----------323 --------303 -173-----------130
----------------------------------NO.5-3,00
NSI-SUPER CACCIA ----------38 ---------271 ----------376 -216-----------160
RC-CAMOUFLAGE ------------37 ---------264 ---------435 -203-----------232
FOB-UHV ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ --35 ---------235 ---------413 -211-----------202 Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!!!! ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (5) ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ (1)ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ!!!!
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ 5 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ--ΑΥΛΟΣ 18,4---ΚΑΝΝΗ 28 ΙΝΤΣΕΣ---3*ΤΣΟΚ---ΜΕΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑ 38%--- ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ---ΑΠΟΣΤΑΣΗ 34Μ ΣΕ ΚΥΚΛΟ 70CM O ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ) ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ,ΤΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ......ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ======REMINGTON-LONG RANGE ΑΡ.ΣΚ 290 , ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 213-74%====SAGA-HIGH SPEET AΡ.ΣΚ 281, ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 209-74%====NSI-PERCORSO CACCIA ΑΡ.ΣΚ 316,ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 257-81%====VICTORY-ΑΣΠΡΗ ΑΡ.ΣΚ 329,ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 2Ο9-64%====FOB-UHV ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ ΑΡ.ΣΚ 323,ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 225-70%............ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 28 Ιουν 2012, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vti-chris
Full Member

Εννα λειφτούν τα Remington φέτος!!!!!!!!!!!!!
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”