RC32 ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΗΝ OPEN ΚΑΙ ΤΗΝ CACCIA.H ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΩΙ ΣΤΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΟΦΥΣΗΜΑ.Η ΑΛΛΗ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.vti-chris έγραψε:RC32 11 σε ψοφόκρυο πριν 2 βδομάδες...πολλά καλές...και σε κοντινά και μακρινά.
ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ
-
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ
-
- Full Member
Η open είναι με τάππα πλαστική?
Εγώ μιλώ για την caccia...σε κρύο είναι OK!!
Τωρά που τα είδα στο site της εταιρίας...δεν υπάρχει RC32 open.
H open είναι η titano σε 31γρ.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 32 ΟΠΕΝ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ.ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕ ΗΛΙΟ .Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΗ.ΣΕ ΚΡΥΟ ΠΑΓΩΝΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ.vti-chris έγραψε:Η open είναι με τάππα πλαστική?
- Breda Pegaso
Εγω εχτες δοκιμασα για πρωτη φορα τα Fiocchi τα gi 32gr No.10 με μπαρουτι SIPE σε 5 τσιοκ. Ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Κουτσοφτερα οταν δεν ημουν καλα πανω τους. Ειχε παγωνια και λιγο ανεμο, σε μια φαση συννεφιασε. Σχηματισα καλη αποψη παντος.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ