Βαλε λιγο πιο χοντρο σκαγι φιλε....το αιμα παντα θα υπαρχει εαν το πουλι ειναι ζωντανο καποια δευτερολεπτα μετα την βολη...με λιγο πιο χοντρο σκαγι θα γινει καλυτερα η δουλεια σου!!kyriakos #27 έγραψε:ρε φιλε μ τουτον εν εξαρταται τζιαι που το μπαρουτι ;? σαν προχτες επεζα τρασιηλες τζιαι εφκαλαν γαιμα . (οι rc)
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχει πολυ ωραιες επιλογες b&p φετοςandreasana210326 έγραψε:παιδες ειδε κανενας τιμες για Rottweil Waidmannsheil Pappe?? οκσα εννα παμε σιηπε8κια κ ευρω παλε ?![]()
εχω κ περσινες αλλα σκεφτομαι να παρω κουτι των 25..... εκτος απο rc4 fibre που ειναι σταθερη αξια.....κ lambro feltro
σκεφτομαι για superfelt ή master hp fibre??? για πρωτη βολη 6 νουμερο με 4 τσιοκς κ 18.4 αυλοι.
επισης κατι διαβασα προ καιρου στο φορουμ νομιζω...για percosso cassia fibre...υπαρχει καπου ή ειναι μυθος??![]()
δεν ανακατωσα ακομα....φυσιγγια πολλα...απλα μου αρεσει να αγοραζω καθε χρονια νεο αιμα
Πήγα ένα περίπατο σήμερα. 1,5ευρώ απόκλιση δεν το λες και λίγο...andreasana210326 έγραψε:παιδες ειδε κανενας τιμες για Rottweil Waidmannsheil Pappe?? οκσα εννα παμε σιηπε8κια κ ευρω παλε ?![]()