Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Κοπελια εξηγατε μου κατι για να μεν πελλανω!!!!

Γιατι την A1 SPECIAL της lambro πουλουν την 15 ευρω το 6 νουμερο και στο 7 πουλουν την 8,50??από το 6 και κατω βαλουν χρυσα σκαγια μεσα???μαλλον το θεμα είναι του κατασκευαστη και όχι του αντιπροσωπου αλλα παλι δεν το καταλαβω
Λεωνίδα μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο, το θέμα είναι από τον κατασκευαστή, το εργοστάσιο όταν αποστέλνει τα φυσίγγια χρεώνει παραπάνω τα πιο χοντρά σκάγια και έτσι και η πιο ακριβή τιμή στα πιο χοντρά νούμερα.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Γιατι την A1 SPECIAL της lambro πουλουν την 15 ευρω το 6 νουμερο και στο 7 πουλουν την 8,50??από το 6 και κατω βαλουν χρυσα σκαγια μεσα???μαλλον το θεμα είναι του κατασκευαστη και όχι του αντιπροσωπου αλλα παλι δεν το καταλαβω
Λεωνίδα μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο, το θέμα είναι από τον κατασκευαστή, το εργοστάσιο όταν αποστέλνει τα φυσίγγια χρεώνει παραπάνω τα πιο χοντρά σκάγια και έτσι και η πιο ακριβή τιμή στα πιο χοντρά νούμερα.
Tουντο πραμα εχει καποια λογικη εξηγηση Σπυρο μου???και αν ναι...δικαιολογει διπλασια τιμη από το 6 στο 7 νουμερο????

Αισχος...πεφτουν τζαι με 7 οι φασες No problem να τους πει ο αντιπρόσωπος!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Tουντο πραμα εχει καποια λογικη εξηγηση Σπυρο μου???και αν ναι...δικαιολογει διπλασια τιμη από το 6 στο 7 νουμερο????

Αισχος...πεφτουν τζαι με 7 οι φασες No problem να τους πει ο αντιπρόσωπος!!!
Χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα τον λόγο, πιθανόν το εργοστάσιο να αγοράζει τα πιο χοντρά σκάγια από διαφορετικό προμηθευτή, ένας άλλος λόγος για τη διαφορά είναι πιθανόν να είναι πιο δύσκολη η κατασκευή των πιο χοντρών σκαγιών και αυτό να μεταφέρεται στο κόστος. Τι να σου πω, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Να παν να δουν που βρεσιει Σπυρο μου...αυτό να τους πεις!!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Δεν δικαιολογηται με τιποτα απο το 6 και 7 να εχει το κουτι τοση διαφορα...εγω πρωτη φορα το ακουω....απο οπου και αν πηρα σκαγια μεχρι τωρα...σε νικελ σε χρυσα η σε χαλκινα ποτε δεν πληρωσα περισσοτερα για το πιο χοντρα σκαγια.....δεν πανε καλα κοπελια!

Δεν ειναι ΒΒ και 7 ρε παιδια,ειναι 6 και 7...κατι δεν παει καλα και πρεπει να ψαχτει το πραγμα!

Τα φυσιγγια ειναι ελληνικα οκ?.......εαν τα 7αρια ειναι ελληνικα και τα 6αρια ειναι ιταλικα παλι δεν δικαιολογηται με τιποτα αυτη η διαφορα στην τιμη......ενταξει ειπαμε αλλα οχι και ετσι :? :? :?

Επειδη δουλευεται περισσοτερο το 6αρι πρεπει να πιανουμε το κ@@ο του καταναλωτη?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Εκτός από το νούμερο στa σκάγια , παίζει Και καμιά άλλη διαφορα? Πιστoνάκι, κάλυκαs,πυρίτιδα εν τα ίδια?
Επιδή έτυχε va τo δούμε Και τούτο, εταιρείες να γεμίζουν διαφορετικά τα πιό χοντρά σκάγιa, στην ουσία ήταν άλλo φυσίγγιο.
Συνήγορος του devil τωρά.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Prestige 8 έγραψε:Εκτός από το νούμερο στa σκάγια , παίζει Και καμιά άλλη διαφορα? Πιστoνάκι, κάλυκαs,πυρίτιδα εν τα ίδια?
Επιδή έτυχε va τo δούμε Και τούτο, εταιρείες να γεμίζουν διαφορετικά τα πιό χοντρά σκάγιa, στην ουσία ήταν άλλo φυσίγγιο.
Συνήγορος του devil τωρά.
Kάποια φυσίγγια στα πιο λεπτά νούμερα αλλάζει η πυρίτιδα του, αλλά σε κάποια άλλα όχι. Όταν βρεθώ με τον αντιπρόσωπο θα μιλήσω και μαζί του και θα προσπαθήσω να διευκρινίσω τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εν η κουβεντα που λαλουν "εγω στραωνω και πουλω και εσυ αμπλεπε και αγοραζε".Για ονομα του θεου κοπελια...διπλασια τιμη το ιδιο φυσιγγι απο το 6 στο 7?Κατσετε τους μια κ@β#!@ και πηγαινετε αλλου.εχαθηκαν οι χαρτουτσιες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Και γιατί να μην πάρω Nobel Sport που είναι πιο φτηνά?
Ή γιατί να μη δώσω ακόμα 2-3 ευρώ να παρω B&P mygra?!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Εχει και καλα κυπριακα ρε κοπελια τον 7.5-9.5 ευρω που μια χαρα καμνουν την δουλεία τους
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”