ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ.......ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΕΡΑ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΑΦΕΙΕΣ!!!!!!

Π.Χ <<Για τα πρωινά αυτά θα πρέπει να βρείτε ένα φυσίγγιο που “πηγαίνει καλά” στην υγρασία για την υπόλοιπη μέρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές μια ελαφριά - μέση γόμω-ση είναι ό,τι πρέπει>>

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....“πηγαίνει καλά”

Π.Χ << Το κρύο “σηκώνει” βαριές γομώσεις, γι αυτό και δεν είναι ανάγκη να καταφεύγετε σε υπερβολές. >>

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...... “σηκώνει”

Π.Χ<<Οι περισσότεροι κυνηγοί στο τσοκ αυτό χρησιμοποιούν φυσίγγια διασποράς. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ο ιδανικότερος. Τα φυσίγγια διασποράς έχουν μελετηθεί ώστε να δίνουν μια πιο ανοικτή κατανομή σε όπλα με στενά τσοκαρίσματα.>>

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ) ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ :?..... ΛΑΘΟΣ :?

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ<<ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΚ>>ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΜ ΛΑΘΟΣ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΤΑ 10Μ.... 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ...ΣΤΑ 10Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ :P ....ΑΠΟ 55ΕΚ ΣΤΑ 65ΕΚ :P

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΑΦΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ,ΠΕΡΙ.......ΑΕΡΑ :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΕΙΝΑΙ... ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ;)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φιλε solon όλα περιέχουν κάποια δόση αλήθειας. Το ζήτημα είναι πόσο επηρεάζουν σε επί τις εκατόν αναλογία. Δηλαδή αν ο παράγοντας (υποθετικά μιλώντας) είναι της τάξης του 2% ή 3% του συνολικού πακέτου αν αξίζει να ασχοληθώ τόσο επισταμένα για να το κερδίσω και ταυτόχρονα να αγνοώ το 30%.
Κάποιος μέσα σε αυτό το φόρουμ είπε κάτι (δεν θυμούμε ποιος) όταν διορθώσεις την επώμιση, σκόπευση και τα μέτρα του όπλου σου τότε δικαιούσε να ασχοληθείς πιο επισταμένα και με το θέμα φυσίγγιο. Πολύ ορθά το είπε !

Το φυσίγγιο επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μειωθούν ή να αυξηθούν οι ταχύτητες (άρα και ενέργεια των σκαγιών) που ένας κυνηγός να το πάρει πρέφα. Αν θυμάμε στο βιβλίο του Gough Thomas οι δοκιμές της winchester από -20 σε +40 βαθμούς κελσίου (δεν το έχω μπροστά μου) η διαφορά ήταν της τάξης του 8%. Η μείωση αυτή στα 35-45 μέτρα (έβαλα τζιαι κάτι έξτρα) δεν είναι ικανή να μειώση την ενέργεια του δραστικού βεληνεκούς έτσι ώστε να κτυπήσουμε το θήραμα και αυτό να φύγει.

Όσο αυξάνονται οι θερμοκρασίες περιβάλοντος οι πιέσεις που μας δίνουν τα φυσίγγια είναι μεγαλύτερες. Συνήθως είναι της τάξης των 80 με 100 bars. Μεγαλύτερες πιέσεις, μεγαλύτερες ταχύτητες χωρίς να σήμαίνει ότι αυτό είναι και καλύτερο. Το ότι λέμε τα βαριά φυσίγγια μπορούμε να τα ρίχνουμε στο κρύο είναι γιατι έχουν πιο ανεκτό κλώτσημα από το αν ρίχναμε το ίδιο φυσίγγιο σε 40 βαθμούς κελσίου. Το πως αποκοδικοποιεί το μυαλό του ανθρώπου όμως αυτό το φαινομενο είναι το οδηνυρό κλώτσημα στον ώμο. Αν συνδιαστεί και με αποτυχημένη βολή διμιουργείται ο μύθος "δεν κόβει". Συνδιάζει δηλαδή το κλώτσημα με την αποτυχία.

Ο άνθρωπος από την φύση του ρίχνει την αποτυχία σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό του. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Στο θέμα του αέρα τώρα υπάρχει και εδώ η εξήγηση αλλά αποδιδεται αλλού από εκεί που πρέπει. Είναι καθαρά θέμα μεγαλύτερων ή μικρότερων ταχυτήτων του θηράματος, συνήθως το πρώτο με αποτέλεσμα λανθασμένης σκόπευσης (προσκόπευσης). Πάλι φταίει το ευλοημένο το φυσίγγιο.

Είναι ένα παζλ με πολλούς παράγοντες και δεν πρέπει να ρίχνουμε το φταίξιμο εκεί που μας συμφέρει.

Όταν το θήραμα είναι εντός ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΎΣ και το φυσίγγιο μας είναι από αναγνωρισμένο κατασκευαστή, η επώμιση και σκόπευση είναι σωστή και το όπλο στα μέτρα μας έχουμε κερδίσει το 95 % του πακέτου.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

mouzouris έγραψε:Φιλε solon όλα περιέχουν κάποια δόση αλήθειας. Το ζήτημα είναι πόσο επηρεάζουν σε επί τις εκατόν αναλογία. Δηλαδή αν ο παράγοντας (υποθετικά μιλώντας) είναι της τάξης του 2% ή 3% του συνολικού πακέτου αν αξίζει να ασχοληθώ τόσο επισταμένα για να το κερδίσω και ταυτόχρονα να αγνοώ το 30%.
Κάποιος μέσα σε αυτό το φόρουμ είπε κάτι (δεν θυμούμε ποιος) όταν διορθώσεις την επώμιση, σκόπευση και τα μέτρα του όπλου σου τότε δικαιούσε να ασχοληθείς πιο επισταμένα και με το θέμα φυσίγγιο. Πολύ ορθά το είπε !

Το φυσίγγιο επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μειωθούν ή να αυξηθούν οι ταχύτητες (άρα και ενέργεια των σκαγιών) που ένας κυνηγός να το πάρει πρέφα. Αν θυμάμε στο βιβλίο του Gough Thomas οι δοκιμές της winchester από -20 σε +40 βαθμούς κελσίου (δεν το έχω μπροστά μου) η διαφορά ήταν της τάξης του 8%. Η μείωση αυτή στα 35-45 μέτρα (έβαλα τζιαι κάτι έξτρα) δεν είναι ικανή να μειώση την ενέργεια του δραστικού βεληνεκούς έτσι ώστε να κτυπήσουμε το θήραμα και αυτό να φύγει.

Όσο αυξάνονται οι θερμοκρασίες περιβάλοντος οι πιέσεις που μας δίνουν τα φυσίγγια είναι μεγαλύτερες. Συνήθως είναι της τάξης των 80 με 100 bars. Μεγαλύτερες πιέσεις, μεγαλύτερες ταχύτητες χωρίς να σήμαίνει ότι αυτό είναι και καλύτερο. Το ότι λέμε τα βαριά φυσίγγια μπορούμε να τα ρίχνουμε στο κρύο είναι γιατι έχουν πιο ανεκτό κλώτσημα από το αν ρίχναμε το ίδιο φυσίγγιο σε 40 βαθμούς κελσίου. Το πως αποκοδικοποιεί το μυαλό του ανθρώπου όμως αυτό το φαινομενο είναι το οδηνυρό κλώτσημα στον ώμο. Αν συνδιαστεί και με αποτυχημένη βολή διμιουργείται ο μύθος "δεν κόβει". Συνδιάζει δηλαδή το κλώτσημα με την αποτυχία.

Ο άνθρωπος από την φύση του ρίχνει την αποτυχία σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό του. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Στο θέμα του αέρα τώρα υπάρχει και εδώ η εξήγηση αλλά αποδιδεται αλλού από εκεί που πρέπει. Είναι καθαρά θέμα μεγαλύτερων ή μικρότερων ταχυτήτων του θηράματος, συνήθως το πρώτο με αποτέλεσμα λανθασμένης σκόπευσης (προσκόπευσης). Πάλι φταίει το ευλοημένο το φυσίγγιο.

Είναι ένα παζλ με πολλούς παράγοντες και δεν πρέπει να ρίχνουμε το φταίξιμο εκεί που μας συμφέρει.

Όταν το θήραμα είναι εντός ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΎΣ και το φυσίγγιο μας είναι από αναγνωρισμένο κατασκευαστή, η επώμιση και σκόπευση είναι σωστή και το όπλο στα μέτρα μας έχουμε κερδίσει το 95 % του πακέτου.
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....+100000000 :P
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

solon loyka έγραψε:
mouzouris έγραψε:Φιλε solon όλα περιέχουν κάποια δόση αλήθειας. Το ζήτημα είναι πόσο επηρεάζουν σε επί τις εκατόν αναλογία. Δηλαδή αν ο παράγοντας (υποθετικά μιλώντας) είναι της τάξης του 2% ή 3% του συνολικού πακέτου αν αξίζει να ασχοληθώ τόσο επισταμένα για να το κερδίσω και ταυτόχρονα να αγνοώ το 30%.

ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....+100000000 :P
Ευχαριστώ !!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε Μουζουρη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για το παρακατω θεμα.

ΜΥΘΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ
Τι γνωμη εχεις για το Overkilling. Καποιοι κυνηγοι λενε οτι καποιες μερες χτυπουν τσιχλες στα 20-25 μετρα δηλαδη μεσαιες αποστασεις, τα πουλια τρωνε 4-5 σκαια και συνεχιζουν και πεφτουν σεκκα μετα απο 50-100 μετρα. Λενε οτι το φυσιγγιο ηταν πιο δυνατο απ οτι επρεπε και βαζουν πιο αδυνατο με πιο λιγη πιεση και δεν συμβαινει αυτο το φαινομενο. Τι συμβαινει δεν τι τρωει το πουλι σε ζωτικο οργανο? Αλλα ποσες φορες? Μια μερα μπορει να τυχει και πανω απο 5 περιπτωσεις. Εδω φταιει το φυσιγγιο?

Αυτο με τα πουλια που πεφτουν πιο μετα προσωπικα το ειδα και σε μερες με πολλη παγωνια.

Και γω θελω να πιστευω οτι για ολα φταιει η σκοπευση και το που θα φαει το σκαι το θηραμα, αλλα καποιες φορες ειναι να απορεις!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε Μουζουρη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για το παρακατω θεμα.

ΜΥΘΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ
Τι γνωμη εχεις για το Overkilling. Καποιοι κυνηγοι λενε οτι καποιες μερες χτυπουν τσιχλες στα 20-25 μετρα δηλαδη μεσαιες αποστασεις, τα πουλια τρωνε 4-5 σκαια και συνεχιζουν και πεφτουν σεκκα μετα απο 50-100 μετρα. Λενε οτι το φυσιγγιο ηταν πιο δυνατο απ οτι επρεπε και βαζουν πιο αδυνατο με πιο λιγη πιεση και δεν συμβαινει αυτο το φαινομενο. Τι συμβαινει δεν τι τρωει το πουλι σε ζωτικο οργανο? Αλλα ποσες φορες? Μια μερα μπορει να τυχει και πανω απο 5 περιπτωσεις. Εδω φταιει το φυσιγγιο?

Αυτο με τα πουλια που πεφτουν πιο μετα προσωπικα το ειδα και σε μερες με πολλη παγωνια.

Και γω θελω να πιστευω οτι για ολα φταιει η σκοπευση και το που θα φαει το σκαι το θηραμα, αλλα καποιες φορες ειναι να απορεις!
Επειδή πρέπει να δουλέψουμε και λίγο :) να σε παραπέμψω στην σελιδα Οπλογνωσία/βλητική/Τα στοιχειώδη της βλητικής. Νομίζω θα λύσεις τις απορίες σου. Απολογούμε αλλά κάποτε ο χρόνος μας πιέζει!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Τα διαβασα πολλες φορες φιλε Μουζουρη.

Εγω πιστευω δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε Μουζουρη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για το παρακατω θεμα.

ΜΥΘΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ

ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ.... ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΘΟΣ.....ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!!
ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΑΡΚΕΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 8 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 10 ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20-30-40-50Μ ΠΕΥΤΟΥΝ ΞΕΡΑ!!!!
ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 40-50Μ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ,ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ Κ.Λ.Π ΤΟ Overkilling ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ.....ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!!!!!

ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΒΑΡΕΤΟ ΒΛΗΜΑ(10.5gr) ΒΓΑΖΕΙ 300m/s(ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ)
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 30-40-50Μ.....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 60-65Μ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ :o ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΣΩ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 30-40Μ?

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.....ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΒΛΗΜΑ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩME ΣΤΟ HOLLOW POINT) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ... ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΣΚΛΗΡΟ....(ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ,ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΟ Η 5-6-7%ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ)ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΕ 2-3%ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.... ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ KAI OXI MONO!!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 20-25Μ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ
ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Overkilling

ΤΟ Overkilling ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Αρα μια συγκεκριμενη μερα βλεπεις οτι καποιο φυσιγγι ειναι πολυ δυνατο και το αλλαζεις και βαζεις πιο "αδυνατο" ας σπουμε και εχει καλυτερα αποτελεσματα. (Μιλουμε οτι σκοπευουμε σωστα και δεν βρισκουμε δικαιολογια σε καθε αποτυχια).

Ετσι βγαζω συμπερασμα οτι εκεινο το φυσιγγι ηταν πολυ δυνατο για τις καιρικες συνθηκες εκεινης της μερας.
Αλλη μερα με διαφορετικες συνθηκες θα ειναι πιο αποτελεσματικο. Ετσι με αυτο τον τροπο καποιες φορες οι καιρικες συνθηκες επηρεαζουν τα φυσιγγια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”