Π.Χ <<Για τα πρωινά αυτά θα πρέπει να βρείτε ένα φυσίγγιο που “πηγαίνει καλά” στην υγρασία για την υπόλοιπη μέρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές μια ελαφριά - μέση γόμω-ση είναι ό,τι πρέπει>>
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....“πηγαίνει καλά”
Π.Χ << Το κρύο “σηκώνει” βαριές γομώσεις, γι αυτό και δεν είναι ανάγκη να καταφεύγετε σε υπερβολές. >>
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...... “σηκώνει”
Π.Χ<<Οι περισσότεροι κυνηγοί στο τσοκ αυτό χρησιμοποιούν φυσίγγια διασποράς. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ο ιδανικότερος. Τα φυσίγγια διασποράς έχουν μελετηθεί ώστε να δίνουν μια πιο ανοικτή κατανομή σε όπλα με στενά τσοκαρίσματα.>>
ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ) ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ<<ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΚ>>ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΜ ΛΑΘΟΣ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΤΑ 10Μ.... 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ...ΣΤΑ 10Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΑΦΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ,ΠΕΡΙ.......ΑΕΡΑ