ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- stavros p
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
Για ποια πρασινη μιλατε?Μπορειτε να βαλετε φοτο?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
stavros p έγραψε:Για ποια πρασινη μιλατε?Μπορειτε να βαλετε φοτο?

εν εβρισκα άλλη φωτο

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Dimitris

Βγαινουν και με τάππα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- spyrosspyrou851
Δεν έχω δοκιμάσει φέτος, είχα κάποιες και τις έριξα πέρσι, νομίζω αυτό το φυσίγγι αξίζει μια δοκιμή καθώς έχει φανατικούς οπαδούς, ενώ πολλοί έχουν απογοητευτεί από τις πιο νέες παρτίδες. Και δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα και στο χαρτί για να μπορούμε να μιλούμε με εικόνες πλέον.BAIKAL TEAM έγραψε:Δημητρη ευχαριστω φιλε!!
Σπυρο την ασπρη εδοκιμασετε την??παντα τζινη επεζα και είμαι πολλα απογοητευμενος με την νεα παρτιδα...ελπιζω να είμαι εγω το πρόβλημα αλλα εδωκα τις αρκετες ευκαιριες
- ANTROS BREDA
εδω και 12 χρονια κυνηγο με της ασπρες της βικτορι περσι δοκιμασα την πρασινη καθος ακουσα καλα λογια εμενα δεν μου εκατσε και γενικα ειχεν πολυ λακτισμα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αντρο εμενα είναι το αγαπημενο μου φυσιγγι...το χρησιμοποιώ από τοτε που εμαθα να κυνηγω...και μετα λυπης μου βλεπω πως φετος το εχουν σακατεψει...μετα και το ποστ του Σπυρου είμαι σιγουρο...ANTROS BREDA έγραψε:εδω και 12 χρονια κυνηγο με της ασπρες της βικτορι περσι δοκιμασα την πρασινη καθος ακουσα καλα λογια εμενα δεν μου εκατσε και γενικα ειχεν πολυ λακτισμα!
Πολύ καλη ιδεα να γινει και μια δοκιμη σε χαρτονι...και αυτου και του πρασινου που φετος βγαζει φωτιες...αν φυσικα βρεις και καταλάβεις τις νεες παρτιδες!!!Τον τροπο τον εδειξε ο Σπυρος σε παλαιοτερο ποστ του
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- ANTROS BREDA
ΕΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΥΑ ΠΑΝΤΑ ΒΚΑΛΕΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΟΠΟ! 

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
σκεφτηκα φετος να δοκιμασω τα europa nickel shot . ξερει κανενας αν ειναι καλα ?? εδοκιμασε τα κανενας??
If There Is No Hunting In Paradise I Am Not Going
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
kyriakos valmet έγραψε:σκεφτηκα φετος να δοκιμασω τα europa nickel shot . ξερει κανενας αν ειναι καλα ?? εδοκιμασε τα κανενας??
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εφαγα τη ζωη μου να βρω τα victory πρασινα με το καινουργιο πιστονι...πηγα σε 3 διαφορετικα καταστήματα και ανοιξα πανω από 10 κουτια...ολοι μου ελεγαν είναι οι νεες παραλαβες με τα καινουργια πιστονια...και όλα ειχαν καινουργια πακετα καινούργιες τιμες...αλλα τα παλια πιστονια...τελικα βρηκα σε έναν 1 πακετο Νο 5 και ένα Νο 6...βρηκαμε φυσιγγι για φετος και θα πρεπει να γυριζουμε ολη τη Λευκωσια για να βρουμε το νέο πιστονι....προσοχή λοιπον σε τι σας λενε οι καταστηματάρχες...ΟΛΟΙ θα σας πουν αυτά είναι τα καινουργια...αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει
sanguine tuo...
sanguine tuo...