Φυσίγγια πρώτης Κυριακής
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Re: Φυσίγγια πρώτης Κυριακής
Παιθκιά εγώ την SCATTER 31gr. την παίζω εδώ και 3 χρόνια σε νούμερο 6 με 2 εντελώς διαφορετικά όπλα και με άφησαν πολύ ευχαριστημένο. Τα SCATTER 35gr. Τα δοκίμασα πριν 4 χρόνια πρώτη Κυριακή και δεν μου άρεσαν καθόλου. Οπόταν όποιος σκέφτεται να την χρησιμοποιήσει, του την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σέργιε όσον αφορά στην GEM 36gr. μιλούμε για ένα καταπληκτικό φυσίγγιο, πολύ μαλακό, με τρομερά σκοτώματα για μέτριες και μακρινές αποστάσεις. Επίσης και η EUROPA 32gr. που ανάφερες είναι ένα πολύ σταθερό και διαχρονικό φυσίγγι. Ο σύντροφος μου το χρησιμοποίει ανελλιπώς και στις δύο κάννες με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλους τους καιρούς.
Σέργιε όσον αφορά στην GEM 36gr. μιλούμε για ένα καταπληκτικό φυσίγγιο, πολύ μαλακό, με τρομερά σκοτώματα για μέτριες και μακρινές αποστάσεις. Επίσης και η EUROPA 32gr. που ανάφερες είναι ένα πολύ σταθερό και διαχρονικό φυσίγγι. Ο σύντροφος μου το χρησιμοποίει ανελλιπώς και στις δύο κάννες με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλους τους καιρούς.
- SilverPigeonS
Φίλε συμφωνώ, θυμάσαι τι ακούσαμε για αυτήν την εταιρεία. Αν βλέπει τα γραφόμενά μας ο αντιπρόσωπος να μας ενημερώσει. Νομίζω να βρεις ένα καλό Κυπριακό φυσίγγιο...Laurona έγραψε:Ουτε εγβ την βρηκα.SilverPigeonS έγραψε:Αν βρω αυτό που ψάχνω θα σου πιάσω και θα με θυμηθείς!!Laurona έγραψε:Θα ήθελα σας παρακαλω να μου συ στήσετε ενα καλο φυσιγγιο διασπορας για πρωτη ντουφεκια κ αποστάσεις μέχρι 20 μετρα το πολυ.
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
Θα χρησιμοποιηθει σε πολυ πυκνο μέρος με μεγαλη κλιση εδαφους γιαυτο πρεπει να ειναι γρηγορο.
ημιορεινη λεμεσος.
εκτος απο το ντιρεκτ υπαρχει κατι αλλο?
Γραμαρια απο 31 μεχρι 36.
οπωςδηποτε ομως οχι υπετβολικων πιεσεων.
εχω υποψην μου τα κιτρινα λαμπρο διαδπορας σε 34 γραμαρια τα ροτβαιλ με ταπα κ σταυρωτο διαδπορεα κ τα σκατερ.
εαν υπαρχουν δοκιμες απο αυτα κ αποψεις καθως κ προτασεις σας παρακαλω τα φωτα σας.
Όσοι ξέρουν που μπορώ να το βρω Λεμεσό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
Αν ειναι για να μας αρεσουν και να μεν τες βρισκουμε μετα ρε φιλε εν αξιζει σωστα?
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΩΣΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!Laurona έγραψε:Ουτε εγβ την βρηκα.SilverPigeonS έγραψε:Αν βρω αυτό που ψάχνω θα σου πιάσω και θα με θυμηθείς!!Laurona έγραψε:Θα ήθελα σας παρακαλω να μου συ στήσετε ενα καλο φυσιγγιο διασπορας για πρωτη ντουφεκια κ αποστάσεις μέχρι 20 μετρα το πολυ.
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
Θα χρησιμοποιηθει σε πολυ πυκνο μέρος με μεγαλη κλιση εδαφους γιαυτο πρεπει να ειναι γρηγορο.
ημιορεινη λεμεσος.
εκτος απο το ντιρεκτ υπαρχει κατι αλλο?
Γραμαρια απο 31 μεχρι 36.
οπωςδηποτε ομως οχι υπετβολικων πιεσεων.
εχω υποψην μου τα κιτρινα λαμπρο διαδπορας σε 34 γραμαρια τα ροτβαιλ με ταπα κ σταυρωτο διαδπορεα κ τα σκατερ.
εαν υπαρχουν δοκιμες απο αυτα κ αποψεις καθως κ προτασεις σας παρακαλω τα φωτα σας.
Όσοι ξέρουν που μπορώ να το βρω Λεμεσό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
Αν ειναι για να μας αρεσουν και να μεν τες βρισκουμε μετα ρε φιλε εν αξιζει σωστα?
ΓΙΑ ΤΙ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ DIRECT....ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Laurona
Διοτι φοβαμε παρα πολυ τα σκυλια Σολωνα.
τα σκυλθα φερμας ειναι πολυ γρηγορα κ σε συνδιασμο με το πυκνο κανουν την κατασταση πολυ φορτισμενη στην ντουφεκθα του λαγου.
αυτο το φυσιγγι εχει υπερβολική διασπορα.
χρειαζομαι κατι ενδθαμεσο αυτου κ της ταππας.
αρα κλασσικά διασπορας.
το ντιρεκτ το θεωρώ εξειδικευμενο.
Δεν ξερω εαν σκέφτομαι λάθος.
Μιλω ομως για απότομους τοπους πυκνους κ με κλθση που ριχνεις μονο μια βολη κ σχεδον μπικτη.
θελεις κατι γρηγορο ανοικτης κατανομγς αλλά οχι υπερβολικό.
Διαλεξα αυτο το τοπο γιατί δεν θελω συνωστισμό.
Εκει δεν προκειτε να βγιυν πολλοι για κυνηγι.....
λίγο θηραμα.κοπιαστικο αλλα πιο λιγο πιεσμενο.
να ρίχνεις μία βολη κ να αξιζει χιλιες
τα σκυλθα φερμας ειναι πολυ γρηγορα κ σε συνδιασμο με το πυκνο κανουν την κατασταση πολυ φορτισμενη στην ντουφεκθα του λαγου.
αρα κλασσικά διασπορας.
Μιλω ομως για απότομους τοπους πυκνους κ με κλθση που ριχνεις μονο μια βολη κ σχεδον μπικτη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Breda Pegaso
Βαλε κυλινδρο με κυπριακο φυσιγγι οχι πολυ συγκεντρωτικο ας πουμε victory ασπρη 35 νο 7 και θα σαι πομπα! η κατι με μαλλινη,χαρτινη ταππα. νο 7.
Απο την αλλη τα διασπορας ειναι διασπορας, δεν θα εχουν και πολλη διαφορα μεταξυ τους.
Οταν ειναι ετσι ο τοπος πρεπει να ειμαστε πολοι προσεκτικοι.
Απο την αλλη τα διασπορας ειναι διασπορας, δεν θα εχουν και πολλη διαφορα μεταξυ τους.
Οταν ειναι ετσι ο τοπος πρεπει να ειμαστε πολοι προσεκτικοι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΜΟΝΟ...ΜΕ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIRECT!Laurona έγραψε:Διοτι φοβαμε παρα πολυ τα σκυλια Σολωνα.
αρα κλασσικά διασπορας.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ.........ΑΛΛΑ......ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......
ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ Π.Χ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ 34-36ΓΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 15Μ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30Μ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΝΕΙ Η ΕΤΕΡΕΙΑ....Η ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.... ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ...ΟΧΙ ΣΕ ΡΩΤΩ...ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ?
ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΩΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΟΥ DIRECT Η ΤΟΥ 34-36 Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ?
Η ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ Η ΙΔΙΑ.. Η ΡΙΧΝΩ Η ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ.....ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΗΜΙ-ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΙ....ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!
ΜΕ ΤΟ DIRECT ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΤΑΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΓΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!!
- Laurona
Δεν ξέρεις τον τοπο κ δεν μπορβ να στο εξηγησω για να το καταλαβεις 
Στην περιπτωση που λες δεν ρίχνεις οτι κ να χεις μεσα.
στην περίπτωση που λεω εγω που ξερω τον τοπο αλλα κ το θηραμα πιυ θα το βρω ρίχνεις γιατί ξέρεις που να ριξεις κ ποτε.
Ο φοβος ομως της διασποράς του ντιρεκτ με κανει να δθσταζω
δεν εξηγείτε τοσο ευκολα απο το φορουμ.
αφησα πολλες φορες θηραμα να φύγει για λογους ασφαλειας.
και η ψυχολογια μου για το ντιρεκτ δεν είναι καθόλου θετικη γιαυτο το λογο που εξηγησα.
στις μπεκατσες ομως θα το επερνα ευχαριστως οπως κ στην φραγκολινα
Ευχαριστω για την γνωμη δου πανω απ ολα.
θα μπορούσα κ γω να δου πω οτι στην φραγκολινα που κυνηγας δεν χρειαζετε επιχαλκωμενα σκαγια κλπ στην απόσταση που την κτυπας.
αυτο ομως δεν συνάδει με την δικη σου ψυχολογια.
αρα τωρα κατά λαμβαινεις.
απο την στιγμή που βαζεις ενα φτσιγγιο στο οπλο με το στανιο.......ειναι καταδικασμενο να αποτυχει

στην περίπτωση που λεω εγω που ξερω τον τοπο αλλα κ το θηραμα πιυ θα το βρω ρίχνεις γιατί ξέρεις που να ριξεις κ ποτε.
και η ψυχολογια μου για το ντιρεκτ δεν είναι καθόλου θετικη γιαυτο το λογο που εξηγησα.

θα μπορούσα κ γω να δου πω οτι στην φραγκολινα που κυνηγας δεν χρειαζετε επιχαλκωμενα σκαγια κλπ στην απόσταση που την κτυπας.
απο την στιγμή που βαζεις ενα φτσιγγιο στο οπλο με το στανιο.......ειναι καταδικασμενο να αποτυχει

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- SilverPigeonS
Το είπαμε πολλές φορές πως η ψυχολογία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, όταν και εφόσον όμως συνάδει με την λογική και την μελέτη. Πόσες φορές ακούμε να λέει κάποιος πως αυτό το φυσίγγιο δεν το βγάζει από το όπλο του Χειμώνα-Καλοκαίρι ενώ κάποιος άλλος να λέει πως δεν το ξαναβάζει στο γιλέκο του;
Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με τα τσοκ. Κάποιοι προτιμούν τα στενά, άλλοι τα ανοικτά και πάει λέγοντας.
Το Direct Χρύσανθε μου αν δεν σου αρέσει και εσύ δεν νιώθεις εντάξει δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν και άλλες επιλογές!!!
Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με τα τσοκ. Κάποιοι προτιμούν τα στενά, άλλοι τα ανοικτά και πάει λέγοντας.
Το Direct Χρύσανθε μου αν δεν σου αρέσει και εσύ δεν νιώθεις εντάξει δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν και άλλες επιλογές!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
Laurona έγραψε:Δεν ξέρεις τον τοπο κ δεν μπορβ να στο εξηγησω για να το καταλαβεις
φιλε σε μπεκατσα φραγκολινα και τζικλα στο ποφυσιμα χρησιμοποιω την NS i dispersande της nobel sport.για μενα ειναι εξαιρετικη.αξιζει να την δοκιμασεις
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟLaurona έγραψε:Δεν ξέρεις τον τοπο κ δεν μπορβ να στο εξηγησω για να το καταλαβεις

ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ!
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΚΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΩΝ 10-15-20Μ!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ(ΘΕΛΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑ) ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΛΥΒΔΟΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΟ.....ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚΕΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ ΜΙΞ 10-9-8 ΚΑΙ 71/2...ΒΑΣΙΚΑ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ 9-8-71/2 ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 10ΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.