RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Δημοσίευση από kypros »

master έγραψε:Καλημέρα παίδες,

Τελικά έχουμε κανένα άλλο που την χρησιμοποιεί ή την δοκίμασε?

Κυπρούι μου, πες στον νεαρό ότι την δοκίμασες και δεν σου άρεσε, εν τζιαι αντροπή. :lol:
Απλα για την κιτρινη εχω καλυτερη αποψη και ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσκει. Την μαυρη την επεξα αλλα οχι τοσο πολλα και δεν ενθουσιαστηκα οσο με την κιτρινη. Δεν ηταν ασχημη αλλα δεν ηταν κατι το εξαιρετικο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

πανικος έγραψε:εγω την rc 35γρ ορο μαυρη σε 6αρι την δοκιμασα περσι τοναυγουστο- νοεμβριο σε φασσα και δεν μου αρεσε καθολου εχει δυνατο λαχτισμα και πουλια σε κανονικη βολη κτυπημενα και εφευγαν.την αγορασα πρωτη φορα μετα που ειδα στο φορουμ οτι πολλοι ειναι ευχαριστημενοι αλλα επεσα απο τα συννεφα.ισως να εφταια εγω λογω ψυχολογιας που δεν την ηξερα.μετα απο αυτη εβαλα ασπρη βικτορη 35αρα και 7 πουλια ειδαν τον ουρανο σπονδυλι.εχουν διαφορα με την ασπρη της βικτορη στην κατασκευη?
Διαφορετικό πιστονάκι, πυρίτιδα, για καψούλι δεν γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δεν θα βαλεις οποιαδηποτε ταππα αλλα μια ΚΑΛΗ ταππα.

Για παραδειγμα η Golden WING 36 που επεζα παλια ηταν ταππα αλλα δεν καταλαμβενε απο αποστασεις.

Αυτα τα φυσιγγια ειμαι της γνωμης οτι δεν εχουν τζιαιρο. Αν σε κλωτσα αλλο θεμα μην την βαλεις.

Πεζω ενα καλο φυσιγγιο και μου δινει πουλια δοκιμασμενο ξερω την κατανομη του και την διατρηση του, αλλα επειδη ηρθε το απογευμα εν το βαλλω μεσα επειδη εν θα καμνει ? :?

Δειξτε εμπιστοσυνη στα φυσιγγια!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Breda Pegaso έγραψε:Δεν θα βαλεις οποιαδηποτε ταππα αλλα μια ΚΑΛΗ ταππα.

Για παραδειγμα η Golden WING 36 που επεζα παλια ηταν ταππα αλλα δεν καταλαμβενε απο αποστασεις.

Αυτα τα φυσιγγια ειμαι της γνωμης οτι δεν εχουν τζιαιρο. Αν σε κλωτσα αλλο θεμα μην την βαλεις.

Πεζω ενα καλο φυσιγγιο και μου δινει πουλια δοκιμασμενο ξερω την κατανομη του και την διατρηση του, αλλα επειδη ηρθε το απογευμα εν το βαλλω μεσα επειδη εν θα καμνει ? :?

Δειξτε εμπιστοσυνη στα φυσιγγια!
Έχω εμπιστοσύνη στα φυσίγγια που χρησιμοποιώ απλώς με τις δοκιμές που εκάμαμεν με τον Λεύκιο προσπαθώ να διορθώσω τα λάθη μου και να κάνω καλύτερες επιλογές για το μέλλον. Εκεί που ας πούμεν έριχνα *6 και στις 2, θα το αλλάξω σε 7 στην πρώτη, θα έχω παραπάνω πιθανότητες σε κάποια πουλιά με το τι μου έδειξαν οι δοκιμές. Όσον αφορά το κλώτσημα δεν έχω πρόβλημα καθώς ρίχνω ήδη 37γρ στην δεύτερη μου. Θα δοκιμάσω τζιαι τις 3 απ'οτι φένεται και να κρίνω αναλόγως. :)

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Mόλις πρόσεξα ότι η Golden Wing δεν παράγεται πλέον, άρα πάμε στις 2 RC4.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ακομα 2 πολυ καλες αλλα ακριβες ειναι η RWS pappe 36 kai η Lyalvale Express SUPER GAME 36 εχει και ταππα και πιστονι.

Ειδικα η Lyalvale ηταν απο τις τελευταιες που επαιξα πριν αρχισω ιδιογομωση. Ηταν εξαιρετικη.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Breda Pegaso έγραψε: Lyalvale Express SUPER GAME 36 εχει και ταππα και πιστονι.

Ειδικα η Lyalvale ηταν απο τις τελευταιες που επαιξα πριν αρχισω ιδιογομωση. Ηταν εξαιρετικη.

εν της Express τουτη???? Που τη βρισκουμε???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Anthimos έγραψε:

M. KYΝΗΓΟΣ Λ/ΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΙΝΕΠΛΕΞ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΩΙΝΑ. ΠΥΡΙΔΙΔΑ ΒΕΚΤΑΝ Α1. ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΝΗ ΤΑΠΠΑ, 2Η ΠΙΣΤΟΝΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ SERIE ORO ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΗΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, Η ΤΑΠΠΑ ΣΤΟ 7 ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΝΙΟΒΡΗ ΣΕ ΖΕΣΤΕΣ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΝΙΟΒΡΗ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ 5 ΜΕ ΤΣΟΚ 3* ΠΑΛΙ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΝΙΟΒΡΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΕ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spidis έγραψε:
Anthimos έγραψε:

M. KYΝΗΓΟΣ Λ/ΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΙΝΕΠΛΕΞ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΩΙΝΑ. ΠΥΡΙΔΙΔΑ ΒΕΚΤΑΝ Α1. ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΝΗ ΤΑΠΠΑ, 2Η ΠΙΣΤΟΝΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ SERIE ORO ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΗΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, Η ΤΑΠΠΑ ΣΤΟ 7 ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΝΙΟΒΡΗ ΣΕ ΖΕΣΤΕΣ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΝΙΟΒΡΗ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ 5 ΜΕ ΤΣΟΚ 3* ΠΑΛΙ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΝΙΟΒΡΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΕ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.

Εμενα παλι αγαπημενη μου εν η Serie Oro η κιτρινη . Η μαυρη δεν μου αρεσε
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Περι ορέξεως ουκ εστί φιλονικία.

Μεν την πέζεται να μεν την λειφκούμαστε εμείς τζιαι εν εντάξει! :lol:

Κλωτσα η RC μαύρη (600 bars), τζιαι εν κλωτσα η vitory άσπρη (680 bars)? :o
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”