admin έγραψε:Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση
ΑΡΙΣΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ!!!
admin έγραψε:Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση
Μιλούσα με τον Λεύκιο τζιαι είπε μου ότι θα του έστελνες copper τζαι είβρες μολύβδινα τζιαι εγέλουν επειδή τζίνη την ώρα εσύνδεσα το θέμα που ερώτας αν η Victory φκάλλει ανάμεικτα επιχαλκωμένα/μολύβδινα. Είδαμεν το τζιαι τούτο, αν και δεν έχω κανένα παράπονο από τα Victory που χρησιμοποιώ κάποτε τούτοι οι παραγωγοί νομίζω προσπαθούν να χάσουν τους πιστούς τους πελάτες με το ζόρι με τες λαθκιές που κάμνουν.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!
admin έγραψε:Σήμερα το πρωί έστειλα τις φωτογραφίες και την ενημέρωση στην εταιρεία και πήρα αμμέσος απάντηση
Αγαπητέ κύριε Αριστήδου,
Η εταιρεία μας ως γνωστό χρησιμοποιεί υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης.. Δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα αστοχίας ενός υλικού που δεν θα μπορεί να εντοπιστεί κατά την διάρκεια της παραγωγής. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο ζήτημα με επιχαλκωμένα σφαιρίδια που εισάγαμε κατά το 2001. Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί και αποσύραμε τα συγκεκριμένα φυσίγγια χωρίς όμως να αποκλείεται η περίπτωση κάποια φυσίγγια να παραμένουν στην αγορά σε μικρή ποσότητα μετά από τόσα χρόνια. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι από αυτή την παλιά παρτίδα. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον συγκεκριμένο τύπο σφαιριδίων είναι πως η επιχάλκωση μπορεί να αλλοιωθεί με την πάροδο του χρόνου και υπό κάποιες περιβαλλοντικές συνθήκες. Από τότε έχουμε κάνει μια δοκιμαστική παραγωγή με επιχαλκωμένα σφαιρίδια από άλλο κατασκευαστή του εξωτερικού και παρακολουθούμε την πιθανή φυσική φθορά τους μετά την κατασκευή και σε διάρκεια κάποιου χρόνου. Δεν είχαμε κάποιο θέμα μα την νέα παρτίδα αλλά θα το εκτιμούσαμε αν ο συγκεκριμένος μέλος του forums σας έρθει σε επαφή με την εταιρεία και μας αναφέρει τον κωδικό παρτίδας που αναγράφεται στο πακέτο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία χρειαστήτε.
Best regards
Evelthon Psimolophitis
G & L CALIBERS LTD
TEL: +357-22621548
FAX: +357-22623008
EMAIL: victory@spidernet.com.cy
http://www.victorycartridges.com