Ανάμεικτα Σκάγια σε Φυσίγγια ?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΝΆΜΕΙΚΤΑ ΣΚΑΓΙΑ??????

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση

ΑΡΙΣΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

στειλε μου
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!
Μιλούσα με τον Λεύκιο τζιαι είπε μου ότι θα του έστελνες copper τζαι είβρες μολύβδινα τζιαι εγέλουν επειδή τζίνη την ώρα εσύνδεσα το θέμα που ερώτας αν η Victory φκάλλει ανάμεικτα επιχαλκωμένα/μολύβδινα. Είδαμεν το τζιαι τούτο, αν και δεν έχω κανένα παράπονο από τα Victory που χρησιμοποιώ κάποτε τούτοι οι παραγωγοί νομίζω προσπαθούν να χάσουν τους πιστούς τους πελάτες με το ζόρι με τες λαθκιές που κάμνουν.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα το πρωί έστειλα τις φωτογραφίες και την ενημέρωση στην εταιρεία και πήρα αμμέσος απάντηση

Αγαπητέ κύριε Αριστήδου,

Η εταιρεία μας ως γνωστό χρησιμοποιεί υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης.. Δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα αστοχίας ενός υλικού που δεν θα μπορεί να εντοπιστεί κατά την διάρκεια της παραγωγής. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο ζήτημα με επιχαλκωμένα σφαιρίδια που εισάγαμε κατά το 2001. Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί και αποσύραμε τα συγκεκριμένα φυσίγγια χωρίς όμως να αποκλείεται η περίπτωση κάποια φυσίγγια να παραμένουν στην αγορά σε μικρή ποσότητα μετά από τόσα χρόνια. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι από αυτή την παλιά παρτίδα. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον συγκεκριμένο τύπο σφαιριδίων είναι πως η επιχάλκωση μπορεί να αλλοιωθεί με την πάροδο του χρόνου και υπό κάποιες περιβαλλοντικές συνθήκες. Από τότε έχουμε κάνει μια δοκιμαστική παραγωγή με επιχαλκωμένα σφαιρίδια από άλλο κατασκευαστή του εξωτερικού και παρακολουθούμε την πιθανή φυσική φθορά τους μετά την κατασκευή και σε διάρκεια κάποιου χρόνου. Δεν είχαμε κάποιο θέμα μα την νέα παρτίδα αλλά θα το εκτιμούσαμε αν ο συγκεκριμένος μέλος του forums σας έρθει σε επαφή με την εταιρεία και μας αναφέρει τον κωδικό παρτίδας που αναγράφεται στο πακέτο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία χρειαστήτε.

Best regards
Evelthon Psimolophitis
G & L CALIBERS LTD
TEL: +357-22621548
FAX: +357-22623008
EMAIL: victory@spidernet.com.cy
www.victorycartridges.com
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Άρα φένεται σωστός ο Κύπρος, πρέπει να πρόκειται για πολύ παλιά παρτίδα με προβληματικά επιχαλκωμένα. Εν το μεταξύ τωρά που εθυμήθηκα, και ένας γείτονας που πουλά τα copper νομίζω είναι σε κουτί των 10 πάλε και όχι των 25. Άρα πρέπει να κυκλοφορούν αρκετά ακόμα στην αγορά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

admin έγραψε:Σήμερα το πρωί έστειλα τις φωτογραφίες και την ενημέρωση στην εταιρεία και πήρα αμμέσος απάντηση

Αγαπητέ κύριε Αριστήδου,

Η εταιρεία μας ως γνωστό χρησιμοποιεί υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης.. Δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα αστοχίας ενός υλικού που δεν θα μπορεί να εντοπιστεί κατά την διάρκεια της παραγωγής. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο ζήτημα με επιχαλκωμένα σφαιρίδια που εισάγαμε κατά το 2001. Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί και αποσύραμε τα συγκεκριμένα φυσίγγια χωρίς όμως να αποκλείεται η περίπτωση κάποια φυσίγγια να παραμένουν στην αγορά σε μικρή ποσότητα μετά από τόσα χρόνια. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι από αυτή την παλιά παρτίδα. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον συγκεκριμένο τύπο σφαιριδίων είναι πως η επιχάλκωση μπορεί να αλλοιωθεί με την πάροδο του χρόνου και υπό κάποιες περιβαλλοντικές συνθήκες. Από τότε έχουμε κάνει μια δοκιμαστική παραγωγή με επιχαλκωμένα σφαιρίδια από άλλο κατασκευαστή του εξωτερικού και παρακολουθούμε την πιθανή φυσική φθορά τους μετά την κατασκευή και σε διάρκεια κάποιου χρόνου. Δεν είχαμε κάποιο θέμα μα την νέα παρτίδα αλλά θα το εκτιμούσαμε αν ο συγκεκριμένος μέλος του forums σας έρθει σε επαφή με την εταιρεία και μας αναφέρει τον κωδικό παρτίδας που αναγράφεται στο πακέτο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία χρειαστήτε.

Best regards
Evelthon Psimolophitis
G & L CALIBERS LTD
TEL: +357-22621548
FAX: +357-22623008
EMAIL: victory@spidernet.com.cy
http://www.victorycartridges.com

ΑΡΙΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΥΡΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ!!!

ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :P
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Μην σας φαίνεται παράξενο, συμβαίνει και σε άλλες μεγαλύτερες και πιο φημισμένες εταιρείες όπως η Remington και Federal όπου εχω δεί κατ΄επανάληψη αλλοιωμένα επιχαλκωμένα σκάγια και μάλιστα στα ιδιαιτέρως και ουχί ευκαταφρόνητα απο πλευράς κόστους ακριβά copperplated φυσίγγια τους.
Νομίζω η εξήγηση είναι τα φυσικά αίτια που δυστηχώς δεν είναι πάντα εύκολο να απομονωθούν αλλα και να προβλεφθούν οι μακροχρόνιες συνέπειες και παρενέργειες αν δεν υπάρχουν απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες αποθήκευσης τόσο στην φάση της παραγωγής των σκαγιών αλλά και στις φάσεις της μεταποίησης και της αποθήκευσης στους χώρους κατανάλωσης.
Το ασυγχώρητο απο πλευράς κατασκευάστριας εταιρείας φυσιγγίων είναι να παρέλαβε ήδη οξειδωμένα σκάγια και στη συνέχεια να τα έθεσε στην παραγωγή!!!

ΧΑΛΚΟΣ
Χημικές ιδιότητες
Ο χαλκός εμφανίζει δύο αριθμούς οξείδωσης (+1 και +2). Δεν είναι ιδιαίτερα δραστικό μέταλλο γι' αυτό και δεν αντιδρά εύκολα με άλλα στοιχεία και δεν χρησιμοποιείται ευρέως ως αναγωγικό. Στον ατμοσφαιρικό αέρα καλύπτεται αρχικά από οξείδιό του, το οποίο, με το διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται σε ανθρακικό χαλκό, προσδίνοντάς του πρασινωπό χρώμα. Αντιδρά με οξυγόνο, θείο και αλογόνα προς τις αντίστοιχες ενώσεις. Δεν προσβάλλεται από αραιά οξέα ούτε από πυκνό θειικό οξύ, προσβάλλεται από το νιτρικό οξύ (HNO3).
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Η άποψη μου είναι ότι τα σκάγια είναι πραγματικά ανάμεικτα... :D χα χα. Έχω δει και γω οξειδομένα και αλιωμένα αλλά ετούτα στις φώτο είναι διχρωμία. και μάλον ούτε πρασινοπά-οξειδωμένα είναι. Αν υπήρχε αλλίωση θα ήταν σταδιακή και κάποια θα ήταν μερικώς αλλιωμένα. Όχι τα μισά ολοκληρωτικώς και τα μισά άθηκτα .... :roll:
.... Και όμως σκωτόνουν!! Αν όχι αμέσως, μετά από λίγο, από δηλητηρίαση :mrgreen:
Από δω προέρχεται και η φράση που λέει "Αυτά τα φουσέκια είναι σκέτο δηλητήριο!!"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ...ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ.. Η ΑΚΟΜΑ?

ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ EMAIL.. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ....ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ :roll: :roll: :roll:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

μην τις ανοιγεται για να μενεται με την ιδεα οτι ειναι ολα ενταξει!! 8-) 8-) 8-) 8-)
οσο ανοιγεις φυσιγγια τοσο θα ανακαλυπτεις διαφορες στα ομοια !! :o
Η λυση στο θεμα ειναι η ιδιογομωση!! 8-) 8-) 8-) :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”