φιλε μου η ροκετ της εξτρα ειναι αγαπημενο μου φυσιγγιο στο ξημερωμα μεχρι ωρα 8 στην υγρασια νοτιους αλλα και πουσιασμενα απογευματα.η ροκετ 29 τις βικτορυ θελει παραπανω ξηρασια και αερα νομιζω.RELOADER S έγραψε:Πολλές!! Τελείως αντίθετα χαρακτηριστικά.Το μόνο που μπόρω να πώ με βεβαι'οτητα είναι ότι αν τα χρησιμοποιείςHunterCY έγραψε:Κοπελια το ροκετ της εξτρα τι διαφορα εχει με το ροκετ της βικτορυ?
ταυτόχρονα 1-1 ένα από τα δύο θα σε απογοητεύσει.Κάποτε το ένα καί κάποτε τ'άλλο σε διαφορετικές συνθήκες.
Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
- πανικος
Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- RELOADER S
- Full Member
Φίλε αν δέν κάμνω λάθος είσαι εσύ με τίς φωτογραφίες με τα 'βουνάρκα'' τίς τζίκλες.πανικος έγραψε:φιλε μου η ροκετ της εξτρα ειναι αγαπημενο μου φυσιγγιο στο ξημερωμα μεχρι ωρα 8 στην υγρασια νοτιους αλλα και πουσιασμενα απογευματα.η ροκετ 29 τις βικτορυ θελει παραπανω ξηρασια και αερα νομιζω.RELOADER S έγραψε:Πολλές!! Τελείως αντίθετα χαρακτηριστικά.Το μόνο που μπόρω να πώ με βεβαι'οτητα είναι ότι αν τα χρησιμοποιείςHunterCY έγραψε:Κοπελια το ροκετ της εξτρα τι διαφορα εχει με το ροκετ της βικτορυ?
ταυτόχρονα 1-1 ένα από τα δύο θα σε απογοητεύσει.Κάποτε το ένα καί κάποτε τ'άλλο σε διαφορετικές συνθήκες.
ΤΥΧΑΙΟ ?Δέν νομίζω.
- πανικος
οχι και βουναρκα φιλε μου δεν ειναι παντα ετσι το κυνηγι τζικλας οι περισσοτερες ξορμησεις ειναι FLAT 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Γιατρός
- Full Member
-
- Full Member
Φεύγοντας από το roundabout του KLEIMA(ή αλλιώς round about Γ.Σ.Ζ) με πορεία προς Ριζοελιά άμα κοιτάξεις στα αριστερά σου στα 10-20 μέτρα θα το δεις!!
Στα 50-60 μέτρα έχει έξοδο αριστερά, τέρμα του δρόμου πάλι αριστερά, ξανά το δέυτερο αριστερά και από το alt πάνω στην ανηφόρα πάεις δεξιά είσαι πάνω του.
Αρκετά καλές οι τιμές του.
Στα 50-60 μέτρα έχει έξοδο αριστερά, τέρμα του δρόμου πάλι αριστερά, ξανά το δέυτερο αριστερά και από το alt πάνω στην ανηφόρα πάεις δεξιά είσαι πάνω του.
Αρκετά καλές οι τιμές του.
- Phinix
ρε παίδες
οι εταιρίες που στα φυσίγγια τους γραφουν το νούμερο του σκαγιού σε κλάσμα, ασπουμεν 8/12
υπάρχει κάποιος πινακας που να τα δείχνει και σε αριθμό?
οι εταιρίες που στα φυσίγγια τους γραφουν το νούμερο του σκαγιού σε κλάσμα, ασπουμεν 8/12
υπάρχει κάποιος πινακας που να τα δείχνει και σε αριθμό?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Anthimos
- Moderator
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Phinix
λεβέντηςAnthimos έγραψε:
σε ευχαριστώ
- spyrosspyrou851
Κάποιες εταιρείες έχουν κάποιες διαφορές. Π.χ η Victory, το *9 εν 2.1 μμ, το *6 εν 2.7, το *5 2.9 μμ, και κάποιες άλλες διαφορές. Γράφει πάνω τζαι τα 2, π.χ 2.7 /6.Anthimos έγραψε:
- Phinix
η nobel sport ας πουμε γραφει 7 ÷ 12
τουτο σημενει οτι το μεγεθος του σκαγιου ειναι 0,583mm?? η καμια σχεση
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=347
τουτο σημενει οτι το μεγεθος του σκαγιου ειναι 0,583mm?? η καμια σχεση
http://www.nobelsport.it/public/pages/E ... Cat1ID=347