Φυσιγγιο ταππα με αποσπομενο πατο 35gr +

Απάντηση
WAFFEN
Full Member

Re: Φυσιγγιο ταππα με αποσπομενο πατο 35gr +

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφοι, η πραγματικη μαλλινη τταππα απαγορευτηκε για οικολογικους λογους. αλλα μιας και υπαρχει η rottweil pappe, μην ψαχνεστε για κατι αλλο. οπως λεει και η διαφημιση στο τελευταιο τευχος του περιοδικου, αυτο το φυσιγγιο υπαρχει για πανω απο 100 χρονια, ΤΕΛΟΣ.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

kypros έγραψε:Summary comments:

Ανθυμε, τα βικτορυ φυσιγγια με μαλινη ταπα δεν εχουν πλαστικο ευφρακτηρα αποκατω,ειναι μονο η ταππα

Φιλε βροαουνινγκ μακαρι να ειναι οπως παλια η white paper kai δεν εχει δευτερη. Αλλα την περσυνη παρτιδα την ηχαν αλλαξει και εκρεμασα πολους αθελα μου

Φιλε μου ιστριανο, το οπλο που κρατας παιζει μονο του μεν φοασε. Εσυ δεν χρειαζεται να καμεις τιποτε!
Κυπρο Μου προχτες στην λεμεσο εδοκιμασα πρωτη φορα με διοφθαλμη. (Mε Το cynergy δεν ξαναπαιξα , παρα μονο εκεινη την φορα που βρεθηκαμε λευκωσια πριν να το αγορασω.) Πραγματικα δεν το πιστευα. Επαιξα καμια 15 αρια δισκους στους 25 περιπου!!!
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

F.O.B UHV Bourre feutre
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

stelios--- έγραψε:F.O.B UHV Bourre feutre
τι ειναι αυτο? UFO :lol:
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

istriano ® έγραψε:
kypros έγραψε:Summary comments:

Ανθυμε, τα βικτορυ φυσιγγια με μαλινη ταπα δεν εχουν πλαστικο ευφρακτηρα αποκατω,ειναι μονο η ταππα

Φιλε βροαουνινγκ μακαρι να ειναι οπως παλια η white paper kai δεν εχει δευτερη. Αλλα την περσυνη παρτιδα την ηχαν αλλαξει και εκρεμασα πολους αθελα μου

Φιλε μου ιστριανο, το οπλο που κρατας παιζει μονο του μεν φοασε. Εσυ δεν χρειαζεται να καμεις τιποτε!
Κυπρο Μου προχτες στην λεμεσο εδοκιμασα πρωτη φορα με διοφθαλμη. (Mε Το cynergy δεν ξαναπαιξα , παρα μονο εκεινη την φορα που βρεθηκαμε λευκωσια πριν να το αγορασω.) Πραγματικα δεν το πιστευα. Επαιξα καμια 15 αρια δισκους στους 25 περιπου!!!
τωρα ανοιξαν τα ματια σου. :D
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

dimitris savva έγραψε:
stelios--- έγραψε:F.O.B UHV Bourre feutre
τι ειναι αυτο? UFO :lol:
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!! :lol: :lol:
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Κύριοι, ο συνδιασμός που επικραττεί στα περισσότερα εμπορικά φυσίγγια είναι η χρήση πλαστικου΄εμφρακτήρα τύπου obturrator η couvette με την προσθήκη τάπας απο πεπιεσμένο χαρτοπολτό τύπου Diana.
Εξ όσων μπορώ να γνωρίζω και να έχω και προσωπική άποψη ο συνδιασμός αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα στα όπλα με διευρυμένους αυλούς σε ότι έχει σχέση με την όποια ενδεχόμενη διαφυγή αερίων.
Η τάπα απο χαρτοπολτό κατα την συμπίεση της λόγω της έκρηξης δεν διαστέλεται περιφερειακά είναι αρκετά σκληρή και δημιουργεί έντονότερη προανάφλεξη μετατοπίζοντας τις καμπύλες καύσης πρός τα πίσω .
Κατα συνέπεια προσφέρεται για χρήση σε πυρίτιδες προοδευτικές π.χ Tecna με φορτίο σκαγιών στο κατώτερο όριο π.χ 34,35 γρ. όπου ζωηρευει την καύση τους και επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα.
Τουναντίον η καθεαυτού μάλλινη horsehair τάπα κατα την συμπίεση της διαστέλεται κατα την διάμετρο της με αποτέλεσμα μεγαλύτερες τριβές και πολύ εντονότερη έμφραξη και κατα συνέπεια άυξηση των αναπτυσομένων πιέσεων πράγμα που δεν επιθυμούμε.Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε χρήση καθεαυτού μάλλινης τάπας τότε έχετε δυό αξιόπιστες επιλογές...
1. Χρηση overpowder card 2mm ή 4 mm σε πλαστικό κάλυκα και σε όπλα με συμβατικούς αυλούς 18,2~18,5 mm
2. Με χρήση χάρτινου κάλυκα σε παντός είδους αυλούς.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Τί είναι ο αποσπομένος πάτος;
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

cyprohunter έγραψε:Τί είναι ο αποσπομένος πάτος;
Το ποτήρι του βύσματος δεν είναι ενωμένο σαν ενα σώμα οπως ενα κανονικό βύσμα και ως αποτέλεσμα να ταξιδεύει πιο μακριά απο τα κανονικά βύσματα και να δίνει καλύτερες κατανομές σε πιο μεγάλες αποστάσεις
Άβαταρ μέλους
Cacciatore
Full Member

Δημοσίευση από Cacciatore »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Τί είναι ο αποσπομένος πάτος;
Το ποτήρι του βύσματος δεν είναι ενωμένο σαν ενα σώμα οπως ενα κανονικό βύσμα και ως αποτέλεσμα να ταξιδεύει πιο μακριά απο τα κανονικά βύσματα και να δίνει καλύτερες κατανομές σε πιο μεγάλες αποστάσεις
Ανδρέα επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία για τον αποσπόμενο πάτο..Τί είναι το ποτήρι? ..Το πιστονάκι?
Τι είναι το βύσμα? ..Το υλικό που χωρίζει το μπαρούτι από τα σκάγια?

Όταν λες δεν είναι ενωμένο εννοείς ότι μπορεί να χωρίζεται σε περισσότερα από 1 κομμάτια?
Μπορεί και ένα φυσσίγγιο με τάππα να έχει αποσπώμενο πάτο?

Σε ευχαριστώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”