Χωρίς παρεξήγηση κ. Μακρή και ούτε αντιλέγω στις απόψης σας αντιθέτως τις σέβομαι και τις εκτιμώ, αλλά άλλο πράμα ο δισκός και άλλο το θήραμα...virtualgreek έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση...
Οι σκοπευτές που παίζουν όλη μέρα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε διάφορα υψόμετρα, με αέρα που αλλάζει κάθε 5 λεπτά, σε θερμοκρασίες από 10 μέχρι 45 βαθμούς.. τι μπαρούτι έχουν μέσα στα φυσίγγια τους ?
Να βάλουμε και εμείς από αυτό το μπαρούτι να ησυχάσουμε..
Σ.
Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα
- canastas
- Full Member
Re: Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα
THE BEST THERE IS
- virtualgreek
- Moderator
Σύμφωνοι!canastas έγραψε:Χωρίς παρεξήγηση κ. Μακρή και ούτε αντιλέγω στις απόψης σας αντιθέτως τις σέβομαι και τις εκτιμώ, αλλά άλλο πράμα ο δισκός και άλλο το θήραμα...virtualgreek έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση...
Οι σκοπευτές που παίζουν όλη μέρα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε διάφορα υψόμετρα, με αέρα που αλλάζει κάθε 5 λεπτά, σε θερμοκρασίες από 10 μέχρι 45 βαθμούς.. τι μπαρούτι έχουν μέσα στα φυσίγγια τους ?
Σ.
Να βάλουμε τότε το ίδιο μπαρούτι με πιο χοντρά σκάγια! Γίνεται ?
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Γιατρός
- Full Member
Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα
Εν δική μου ερώτησηvirtualgreek έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση...
Σ.
Πάρε 50 κάμψεις
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- SilverPigeonS
Re: Πρωινά φουσιεκια για περτικο-φασσα
Άνθιμε τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φυσίγγιο να είναι αποδοτικό το πρωί; Τα γραμμάρια του δεν είναι πολλά, ποια η σχέση του με την υγρασία;Anthimos έγραψε:titosblaser έγραψε:πετε μας κανενα περκι μου φκαλουμεν καμιαν ακρη
Victory 31gr Λιλά , ως τις 6:30
Επίσης στην κατανομή; Είναι με πιστόνι αν δεν κάνω λάθος.
Ακούμε αρκετό κόσμο που το χρησιμοποιεί και καλό είναι να ξέρουμε σε τι διαφοροποιείται από άλλα φυσίγγια της ίδιας εταιρείας. Ας πούμε με την 35gr.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- canastas
- Full Member
Χωρίς παρεξήγηση κ. Μακρή και ούτε αντιλέγω στις απόψης σας αντιθέτως τις σέβομαι και τις εκτιμώ, αλλά άλλο πράμα ο δισκός και άλλο το θήραμα...[/quote]
Σύμφωνοι!
Γίνεται...
Σύμφωνοι!
Γίνεται...
THE BEST THERE IS
- Anthimos
- Moderator
[quoteΆνθιμε τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φυσίγγιο να είναι αποδοτικό το πρωί;][/quote]
Ππεφτου οι πέρτιτζοι πατσιαουρι
φιλε εγω λογω αυλων 18,8 παντα παιζω πανω απο 34 γρ και ημουν διστακτικος
Περσι ο συντροφος , φανατικος της συγκεκριμενης μου εδωσε 5-6 φυσιγγια με τα οποια καρπωθηκα 4 περδικια. Κοντα -Μακρια ηταν αψογο ,ετσι ειπα να το προτεινω και το συμπεριέλαβα στη συλλογη

Περσι ο συντροφος , φανατικος της συγκεκριμενης μου εδωσε 5-6 φυσιγγια με τα οποια καρπωθηκα 4 περδικια. Κοντα -Μακρια ηταν αψογο ,ετσι ειπα να το προτεινω και το συμπεριέλαβα στη συλλογη
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- spyrosspyrou851
Συμφωνώ και επαυξάνω, πέρσι που το χρησιμοποίησα ήταν απλώς ψατζή, αν έπρεπε να ππέσε το περτίτζι έπεφτε. Ό,τι ώρα τζαι να το έβαλλα δεν είχε καμμιά διαφορά. 7 χαρτούτσιες που χρησιμοποίησα έπιασα 6 περτίτζια, ο λόγος που εχρησιμοποίησα μόνο 7 είναι επειδή ελείψαν μου οι Coturnice και τζίνες επίσης δεν εφκαίνναν που μέσα. Φέτος λοαρκάζω να παίζω 1 35, 1 37 τζιαι μετά ένα ζευκάρι 31.Anthimos έγραψε:
Ππεφτου οι πέρτιτζοι πατσιαουρι![]()

-
- Full Member
Περσι ο συντροφος , φανατικος της συγκεκριμενης μου εδωσε 5-6 φυσιγγια με τα οποια καρπωθηκα 4 περδικια. Κοντα -Μακρια ηταν αψογο ,ετσι ειπα να το προτεινω και το συμπεριέλαβα στη συλλογη[/quote]
Ανθιμε θυμισε μας σε παρακαλω τι οπλο εχιες?

Περσι ο συντροφος , φανατικος της συγκεκριμενης μου εδωσε 5-6 φυσιγγια με τα οποια καρπωθηκα 4 περδικια. Κοντα -Μακρια ηταν αψογο ,ετσι ειπα να το προτεινω και το συμπεριέλαβα στη συλλογη[/quote]
Ανθιμε θυμισε μας σε παρακαλω τι οπλο εχιες?
- Anthimos
- Moderator
Ανθιμε θυμισε μας σε παρακαλω τι οπλο εχιες?[/quote]konsta.kon έγραψε:Ππεφτου οι πέρτιτζοι πατσιαουρι![]()
Fabarm Max Luxus Tribore
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
το πρωι s4 1.45*32
μολησ βρασει ο τζιεροσ Α1 1.60*32 και GM3 1.55*32
μολησ βρασει ο τζιεροσ Α1 1.60*32 και GM3 1.55*32