ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

nature
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

Δημοσίευση από nature »

cyprohunter έγραψε:Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
Ευχαριστούμε Σόλων, με αγωνία περιμένουμε και τις δοκιμές. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε απάντηση από την Remington με βελτίωση του Expreess αφού είναι στην ίδια ακριβώς κατηγορία.

Φίλε, λες ένα φυσίγγιο που σχεδιάστηκε για χρήση σε όλο το κόσμο να μην κάνει για τις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου; Απλά το λέω αυτό γιατί υπάρχει ο μύθος ότι στη Κύπρο μόνο τα κυπριακά φυσίγγια κάνουν επειδή όπως λένε σχεδιάστηκαν ακριβώς για αυτές τις συνθήκες.
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Rai έγραψε:Το μόνο που δέν μου άρεσε είναι το χρώμα του κάλυκα.
Όμως τα θέλω πολύ.Θα πώ του LOUIS SETTER να τα αντιγράψει και άν δέν του περνά του Chr34 που είναι πιο προχώ :idea:
Το μόνο υλικό που δέν θα έχουν θα είναι η πολυμερική σκόνη αλλά ας βάλουν λίπασμα. ;)
Γεια σου φιλε Rai,
:idea: .η" πολυμερική σκόνη" στην οποία αναφέρεσαι ονομάζετε Buffer και αποτελείτε απο κυτταρίνη και χρησιμοποιείτε ως "μαξιλάρι" για τα σκαγια, δηλ τα προστατεύει απο παραμορφώσεις ετσι ωστε να κρατουν την σφαιρικότητα τους.
Εισαι ευπρόσδεκτος να περάσεις να σου δώσω όση χρειάζεσαι . :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

chr34 έγραψε:
Όμως τα θέλω πολύ.Θα πώ του LOUIS SETTER να τα αντιγράψει και άν δέν του περνά του Chr34 που είναι πιο προχώ :idea:
Το μόνο υλικό που δέν θα έχουν θα είναι η πολυμερική σκόνη αλλά ας βάλουν λίπασμα. ;)
Γεια σου φιλε Rai,
:idea: .η" πολυμερική σκόνη" στην οποία αναφέρεσαι ονομάζετε Buffer και αποτελείτε απο κυτταρίνη και χρησιμοποιείτε ως "μαξιλάρι" για τα σκαγια, δηλ τα προστατεύει απο παραμορφώσεις ετσι ωστε να κρατουν την σφαιρικότητα τους.
Γειά και χαρά και σε σένα φίλε chr34+3
Ξέρεις πολλά τελικά.
Κανόνισε 2kg να έρτω να τα πιάσω να βάλλει και η πεθερά μου πάς τους κουραπιέδες της :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Rai έγραψε:
chr34 έγραψε:
Γεια σου φιλε Rai,
Γειά και χαρά και σε σένα φίλε chr34+3
Ξέρεις πολλά τελικά.
Κανόνισε 2kg να έρτω να τα πιάσω να βάλλει και η πεθερά μου πάς τους κουραπιέδες της :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Για να κρατησουν την σφαιρικοτητα τους που θα σου τους συρνει πανω στην κκελλε;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε, λες ένα φυσίγγιο που σχεδιάστηκε για χρήση σε όλο το κόσμο να μην κάνει για τις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου; Απλά το λέω αυτό γιατί υπάρχει ο μύθος ότι στη Κύπρο μόνο τα κυπριακά φυσίγγια κάνουν επειδή όπως λένε σχεδιάστηκαν ακριβώς για αυτές τις συνθήκες.

Φίλε δεν ξέρω να σου αν σχεδιάστηκε για όλο τον κόσμο, αλλά είναι αλήθεια ότι τα κυπριακά φυσίγγια γενικά ως ένα είναι καλύτερα για την Κύπρο διότι διαμορφώνοντε σε βάση Κυπριακών συνθηκών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτερα φυσίγγια (εξωτερικό) στην αγορά .
Φιλικά,
Αναστάσης
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε μου δεν είναι θέμα καλύτερου ή χειρότερου αλλά θέμα σωστής πληροφόρησης και μη διαιώνισης φημών. Εννοείτε χρησιμοποιώ και εγώ αρκετά κυπριακά φυσίγγια, αποκλειστικά κυπριακά θα έλεγα σε σκοπευτήριο και τζιήκλα που έχω κατανάλωση. Αυτό που λες ότι τα κυπριακά φυσίγγια διαμορφώνονται με βάση των κυπριακών συνθηκών δεν ισχύει αφού τουλάχιστον οι 2 μεγάλες μας εταιρίες το μεγαλύτερο μέρος που παράγουν το εξάγουν και δεν έχουν σαν βασικό στόχο την πολύ μικρή κυπριακή αγορά.

"Πρέπει να πω εδώ ότι έχει διαδοθεί κακός μια φήμη στην αγορά ότι χρησιμοποιούμε άλλα μπαρούτια για τις εξαγωγές και άλλα για την εγχώρια αγορά. Αυτό δεν ευσταθή.. Οι πυρίτιδες είναι σταθερές για τον κάθε τύπο φυσιγγίου. Είναι άσκοπο να αλλάζουμε πυρίτιδες αναλόγως που θα πουληθούν τα φυσίγγια."
http://cyprushuntingmagazine.com/news/pyritides
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΣΤΑΡΙΣΜΈΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ :o ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. :o ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ. :) ΤΟ ΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΟΛΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

cyprohunter έγραψε:Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ......ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ :?:

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ :roll:

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...

ΤΙ ΛΕΣ....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΟΜΩΣΗΣ :?:

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΣΤΑΡΙΣΜΈΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ :o ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. :o ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ. :) ΤΟ ΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΟΛΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ.
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ Κ'ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ :P

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΣΤΑΡΙΣΜΈΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ :o ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. :o ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ. :) ΤΟ ΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΟΛΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ.
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ Κ'ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ :P

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ :roll:
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΊΛΕ.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΊΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΑΝΕΡΓΕΊΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”