ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟ ΤΗΝ ΜΠΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΕ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙς.ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.34ΓΡ 5-6 ΣΚΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΙΛΑΜΕandreasana210326 έγραψε:Takic έγραψε:φίλε Laourona...κυνηγώ κι εγω με Laourona. H 35gr τα τελευταία χρονια είναι η πρωτη που βάζω. Έχει εξαιρετικά αποτελεσματα σε πολυ κοντινες αποστασεις. Εξαρτάται ομως τι θηραμα κυνηγας. Τη συστήνω για φραγκολινα κ μπεκατσα. Απόφευγε να την χρησιμοποιας σε βροχή. Σαν 2ο θα σου συστηνα την Lambro 34gr την μπλε ειδικα σε ηλιοφάνια.
φιλε takic η μπλε της Lambrο ειναι με μαλλινη ταππα. Την εχεις δοκιμασει σαν πρωτη σε ηλιοφανεια??? ειναι για μεσαιεσ αποστασεισ.....πως σου φανηκε και με τι οπλο???
Olympia Scatter 31gr
- πανικος
Re: Olympia Scatter 31gr
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- andreasana210326
πανικος έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟ ΤΗΝ ΜΠΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΕ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙς.ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.34ΓΡ 5-6 ΣΚΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΙΛΑΜΕandreasana210326 έγραψε:Takic έγραψε:φίλε Laourona...κυνηγώ κι εγω με Laourona. H 35gr τα τελευταία χρονια είναι η πρωτη που βάζω. Έχει εξαιρετικά αποτελεσματα σε πολυ κοντινες αποστασεις. Εξαρτάται ομως τι θηραμα κυνηγας. Τη συστήνω για φραγκολινα κ μπεκατσα. Απόφευγε να την χρησιμοποιας σε βροχή. Σαν 2ο θα σου συστηνα την Lambro 34gr την μπλε ειδικα σε ηλιοφάνια.
φιλε takic η μπλε της Lambrο ειναι με μαλλινη ταππα. Την εχεις δοκιμασει σαν πρωτη σε ηλιοφανεια??? ειναι για μεσαιεσ αποστασεισ.....πως σου φανηκε και με τι οπλο???
για αυτο φιλε Πανικο ...
http://www.lambrocartridges.com/el/prod ... /FELTRO-34
- andreasana210326
- πανικος
ΑΚΡΙΒΩς ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ,ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΙΖΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑandreasana210326 έγραψε:http://www.lambrocartridges.com/el/prod ... E%9B%CE%95
εσυ για αυτο λες Πανικο????
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- andreasana210326
πανικος έγραψε:ΑΚΡΙΒΩς ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ,ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΙΖΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑandreasana210326 έγραψε:http://www.lambrocartridges.com/el/prod ... E%9B%CE%95
εσυ για αυτο λες Πανικο????
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ LAMBRO STH ΦΑΣΣΑ Η ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ???
- πανικος
αν εννοεις το καφε 33γρ το δοκιμασα αλλα απογοητευτηκα σε 6 σκαι.φιλος μου με μιροκου του αρεσε πολυ.