RC4 FIBRE(ΚΙΤΡΙΝΗ) 35g ή lambro direct diasporas για πρωτη?

Απάντηση
tsitsios
Full Member

Re: RC4 FIBRE(ΚΙΤΡΙΝΗ) 35g ή lambro direct diasporas για πρ

Δημοσίευση από tsitsios »

παιδες με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενη η RC4 fibre
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

tsitsios έγραψε:παιδες με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενη η RC4 fibre
ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΕΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΤΕΚΝΑ. ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ F2. MOY EXEI TYXEI ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ RC KAI NA ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Για το ενδημικο με τι τσοκ προτεινετε για την rc? για πρωτη καννη για κοντινες προς μεσαιες αποστασεις με beretta 682 gold e sporting
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

682 GOLD E έγραψε:φιλε τα 2 φυσιγγια δεν μπορεις να τα συγκρινεις! πρωτα πρωτα πρεπει να αποφασισεις εσυ τι θελεις και σε ποια αποσταση ειναι οι βολες που καμνεις! η RC ειναι ενα κανονικο φυσιγγιο με μαλινη ταπα που θα αφησει να δουλεψει το τσιοκ σου και ειναι για ολες τις αποστασεις! το lampro αντιθετα ειναι σχεδιασμενο μονο για κοντινες αποστασεις, μιας και ειναι διασπορας, δηλαδη ειναι αποτελεσματικο μεχρι τα 20-25μ και σε μεγαλυτερες αποστασεις ο κυκλος διασπορας του ειναι μεγαλος και μονο τυχαια αν χτυπησεις θηραμα! η αποφαση ειναι δικη σ!!

+10000
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

LOUIS SETTER έγραψε:
ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΕΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΤΕΚΝΑ. ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ F2. MOY EXEI TYXEI ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ RC KAI NA ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
Πώς ξεχωρίζεις το μπαρούτι ? άνοιξες κίτρινη rc και βρήκες διαφορετικό μπαρούτι την ίδια χρονια΄?
Προσέχουμε...για να έχουμε
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

λιγο παραξενο να γεμιζουν με δυο διαφορετικα μπαρουτια τοσο καλησ ποιοτητας φυσιγγιο ιδικα με το ενα να ειναι δυβασικο και το αλλο τροποποιημενο. συγουρα θα εχουν διαφορετικες αποδοσεισ και συμεπριφορα
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

admin έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
Πώς ξεχωρίζεις το μπαρούτι ? άνοιξες κίτρινη rc και βρήκες διαφορετικό μπαρούτι την ίδια χρονια΄?
ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ . ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΗ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΚΕΜΙΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 206S . ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ Ν340. ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ TECNA. H ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΟΣΤ RC4 FIBRE ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ F2X36.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ <<ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ >>
ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ.
ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΑ ΔΙΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ.
ΕΓΩ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΠΧ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ F2 ΠΑΝΤΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ . ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΗ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΚΕΜΙΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 206S . ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ Ν340. ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ TECNA. H ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΟΣΤ RC4 FIBRE ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ F2X36.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ <<ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ >>
ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ.
ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΑ ΔΙΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ.
ΕΓΩ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΠΧ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ F2 ΠΑΝΤΑ[/quote]

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ WHITE PAPER ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ? ΑΝ ΟΧΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ρε κοπελια νομιζω σταματατε τισ συζητησεισ περι αλλαγων πυριτιδας. Εν να μπλεχτητε μεσ τουσ μιθουσ και εν να αποριψεται καλα φυσιγγια.
Δεν ειναι μονο το ιδος τισ πυριτιδας που καθοριζει την αποδοση ειναι αλλοι σχιλιοιτρακοσιοι παραγοντεσ οποτε απλα περνουμε ενα φυσιγγι που μας εσιστησν και το δοκιμαζουμε . Εαν μας αρεσει καλος εαν οι εν πα να ειναι γεμισμενο με χρυσοσκονη παλε θα το απορυψουμε.

Για να εχεις αποψη για τις πυριτιδες πρεπει να.εισαι πολλα θκιαβασμενοσ και να μπορεισ να μετρησεις και την γομοση και τησ στατικη πιεση και το βυσμα και το καλψουλι και τον καλικα και τον συνδιασμο ολων.τουτων για να εκφερεις γνωμη για την πυριτιδα.

Οποτε αν σου πει ο αλλος φθλε πως γεμωνουν την white paper εν να καταλαβεισ κατι οξα θα σου μπουν ιδεες και ψυλλοι στα αυτια χωρισ λογο?

Επισης σας λεω οτι h rc 35 ειναι ιδια με περσυ ακριβως και το διαβεβαιωνω ,οχι θεωριτηκα αλλα με πραγματικο τεστ σε θηραματα στο εξωτερικο (με φυσιγγια αγοραμενα απο κυπρο)
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”