ΡΕ LOUI ΦΑΕ ΦΑΕ ΣΙΤΑΡΟ Ε ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ
φυσιγγια RC
- Athos 1978
- Full Member
Re: φυσιγγια RC
Open mind for a different view.
- kypros
Οχι δεν τες δοκιμασα με διευρυμενο αυλο. Tις κυνηγω με συμβατικο αυλο 18,5 και με οπλο browningcynergy έγραψε:Κυπρο η whıte paper και η κιτρινν 35 γρ ειναι δοκιμασμενες σε διευρημενους αυλους 18.8 με τα ιδια αποτελεσματα?kypros έγραψε:Κυριακο ημουν ενας απο αυτους που μιλουσαν γαι την white paper και οντος ειναι φοβερη. Η κιτρινη 35 gr mallini tapa se 7 νουμερο ισως σου αρεσει και ακομα παραπανω για πρωτο φυσιγγιο. Ειναι λιγο πιο γρηγορη με λιγοτερο λακτισμα. Φοβερες και η δυο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- cynergy
- Full Member
ευχαριστω πολυ θα τις δοκιμασωkypros έγραψε:Οχι δεν τες δοκιμασα με διευρυμενο αυλο. Tις κυνηγω με συμβατικο αυλο 18,5 και με οπλο browningcynergy έγραψε:Κυπρο η whıte paper και η κιτρινν 35 γρ ειναι δοκιμασμενες σε διευρημενους αυλους 18.8 με τα ιδια αποτελεσματα?kypros έγραψε:Κυριακο ημουν ενας απο αυτους που μιλουσαν γαι την white paper και οντος ειναι φοβερη. Η κιτρινη 35 gr mallini tapa se 7 νουμερο ισως σου αρεσει και ακομα παραπανω για πρωτο φυσιγγιο. Ειναι λιγο πιο γρηγορη με λιγοτερο λακτισμα. Φοβερες και η δυο
dont shoot fast...shoot good
-
Γιατρός
- virtualgreek
- Moderator
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
marios00apoel έγραψε:ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΦΥΓΙΓΓΙΑ RC ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΙ ΤΑ ΦΕΡΝΙ Ι BERETTA. ΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝ 8Α ΤΑ ΕΠΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ. ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΚΚΑ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΠΕΖΕ ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΠΕΞΑΜΕ ΣΕ ΣΙΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΡΟΤΕΡΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 6 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ
Φίλε Μάριε τα RC με την Beretta δέν έχουν καμία σχέση σαν εργοστάσια απλά τυγχαίνει και έχουν τον ίδιο αντιπρόσωπο στην Κύπρο. Πέραν απο αυτό για να κάνεις μια έρευνα και να βγάλεις κάποια συμπεράσματα δέν φτάνει μόνο να πυροβολήσεις ένα χαρτόνι. Ούτε μια φορά. Εγώ επειδή αυτό το κάνω βάση βιβλιογραφίας και μπορώ να σου παρουσιάσω και αποτελέσματα με μετρημένες αποστάσεις, ταχύτητες , μετρημένα τα σκάγια που έπληξαν τον στόχο, την υγρασία την δεδομένη στιγμή μπορώ να σου πώ ότι τα συγκεκριμένα φυσίγγια τα συγκαταλέγω ανάμεσα στα ποιοτικά με σταθερές αποδόσεις και συγκεντρώσεις σκαγιών στον στόχο. Αναλυτικά θα δείτε και τα αποτελέσματα τις έρευνας στο περιοδικό για τα φυσίγγια long range . Επίσης κάθε φυσίγγιο κατασκευάζεται με κάποια φιλοσοφία. Για παράδειγμα το RC fibre 35 το οποίο κατασκευάζεται για 'κοντινούς' πυροβολισμούς μέχρι 25 μέτρα δέν μπορεί να το συγκρίνει ας πούμε με την VICTORY 35 την άσπρη η οποία είναι για μεγαλύτερη συγκέντρωση σκαγιών σε πιο μακρινές αποστάσεις. !!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
sportsman
- Full Member
φίλε administrator καλημέρα.
Τα αποτελέσματα για τις χαρτούτσιες long range θα τα δώσετε ονομαστικώς στο νέο τευχος;
Τα αποτελέσματα για τις χαρτούτσιες long range θα τα δώσετε ονομαστικώς στο νέο τευχος;
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε τα αποτελαίσματα θα μπούν ονομαστικός και με φωτογραφίες. Φυσικά κάποιοι κατασκευαστές ή εισαγωγείς όπως θα δείτε και στο άρθρο προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την έρευνα και να πούν . Αφού θα μπούν φωτογραφίες και λόγια για τα προϊόντα μας γιατί να διαφημίσουμε κιόλας????? Έτσι λοιπόν κάποια προϊόντα έμειναν δυστηχώς εκτός έρευνας αλλά υπάρχουν πολλά μέσα στην έρευνα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
sportsman
- Full Member
Ευχαριστώ.
Να μάθουμεν τσιε εμείς τις χαρτούτσιες που κατεβάζουν τις φάσσες μεσούρανα όπως τα σύκα........

Να μάθουμεν τσιε εμείς τις χαρτούτσιες που κατεβάζουν τις φάσσες μεσούρανα όπως τα σύκα........
- πανικος
καποιος εχει εμπειρια με την rc 42 camouflage?
no 5 skai.δεν ειμαι φιλος των πολλων γραμαριων αλλα επεσαν στα χερια μου και θελω να ξερω αν κανουν για φασσα ζεστη η κρυο υγρασια κτλ.ευχαριστω.
no 5 skai.δεν ειμαι φιλος των πολλων γραμαριων αλλα επεσαν στα χερια μου και θελω να ξερω αν κανουν για φασσα ζεστη η κρυο υγρασια κτλ.ευχαριστω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....